Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 търся Gradual Tobacco T1/2
Автор: ScarefacE   
Дата:   22-07-04 14:40

Знаете ли къде се продава този филтър и на каква цена е? Някой случайно да иска да се оттърве от една бройка?:) Трябва ми за м58 ...

Отговори на това съобщение
 Re: търся Gradual Tobacco T1/2
Автор: jumbo   
Дата:   22-07-04 15:56

на резба ми е пълно безумие такъв филтър
аз го имам кокински и е супер защото мога да градуърам колкото искам (сещай се защо)

Дата:   22-07-04 16:18

и кокински става,дори може би е по-добре
а откъде в България да си заръчам такъв и какви цени им сакат?

Автор: niro   
Дата:   23-07-04 10:02

От Амперел, но ако имат останали на склад - вече не правят нови доставки. Всъщност за Кокин ти трябват и други джаджи, ако тепърва ще почваш...
Аз преди време си взех на Кокин от магазина им в Истанбул чрез познат. Специално Тобако и 5-те вида там са 18€ без 18% ДДС

Re: niro
Дата:   23-07-04 12:02

a telefon ili web adres ima li tozi magazin? i dali praviat dostavki do varna/turnovo? che taia cena dosta mi haresA:)

Re: niro
Автор: niro   
Дата:   24-07-04 10:47

www.zoomithalat.com Не съм пробвал с някакъв превод, защото тогава попаднах на пътуващ до там. Иначе дават всякаква инфо-прайс по факса или мейл. Но цените им си ги бива; исках един отражател, но като видях цената в паунда и... Ама Гената после свърши работа. Успех! [smilie8] [smile]

Публикацията е редактирана (24-07-04 10:59)

Автор: cooler   
Дата:   25-07-04 11:45

Vij i v halite.Vidiah che tam prodavat Cokin.Ama triabva da si vnimatelen s taia sistema shtoto sa ot niakakuv polimer i ne e trudno da gi susipesh bez da se usetish.

първа  назад  1     всички  напред  последна