Автор: Георги
Дата: 21-07-04 13:39
там е съвсем друго, защото предимно хората, които ги разбработват тия среди, и изобщо този софтуер, работят и по други достатъчно комерсиални проекти от където си получават париците, а със всичко що е джипиел (и сродните му лицензи...) го правят повече заради идеологията, тръпката и т.н.
Атгард определено не беше в челните пет места, там се мъдреше например бляк айс дефендер, а и там беше по рейтинг на теглене предимно, а сам знаеш болшинството интернетаджии колко са напред. Така, че малоумния бляк айс, който беше в топ3 ако не се лъжа (виждал ли си го?) ако за теб е велик файъруол.... за мен е жалък.
Казах ти нещо за консийл. Атгард дори неможеше да си дефинираш правила, имам го някъде из архивите и говоря по памет. Нортон... спри моля те :)))
В момента единствените що годе свестни решения в тази област (за уинче) са според мен на керио.
А за производителност/надеждност на отворения код да не отваряме темата. Иначе съм съгласен - за човек, който има идея какво прави с него и как да го прави - да. Макар, че като те чета... :-)
айде темата е приключила за мен, все пак е фото-форум, независимо че ламердията няма почивен ден (както казах нейде нагоре). и много интересно слагаш картинен манипулатор между два ос-а.... :-)
![[beer]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley20.gif)
Публикацията е редактирана (21-07-04 13:43)
|
|