Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Кой внася Sony в Техномаркет
Автор: iviv   
Дата:   20-07-04 18:40

Днес гледах 2 модела на Sony в Техномаркет но нещо на табелката ме стресна:
Вносител - Алаедин ....АлаКой?????
Това да не е г-н Елит?
Доживяхме ли тоя турчин да внася Сони и техномаркет да му продава боклуците.
Иска ми се да не съм прав но още преди да видя това, цената ми стори много съмнителна (колкото в USA)
Друго, което ме притеснява е че W1 имал доста проблемни бройки и ако се наложи смяна дали няма да ме мотаят по сервизи няколко месеца.
Ей такива неща ми се въртят из главата а нали в БГ-то на никой не трябва да вярваш :)
Все пак от къде е най-добре да се купи Sony?
Sony център в НДК ли е магазина на официалния вносител или просто носи името.
Минах и през Технополис, там пък има всички модели на всички производители и вносител този път - Видеолукс.
Аз пък си мислех, че големите марки Sony, Canon etc. си имат един вносител.

Отговори на това съобщение
 Re: Кой внася Sony в Техномаркет
Автор: lubo_fan   
Дата:   20-07-04 18:44

Ами не знам дали НДК-то е най-добре но аз съм доволен - миналата седмица имаха (в понеделникр 12-ти) промоция на различни стоки Например касета за дигитална камера 60 минути видях че струва - 7 лв!!! А струват от 13-14 нагоре Жената обясни че са им донесли много бройки Попитах все пак разликата не е малка И другите цени бяха на промоция
АКо наистина АЛадин внася - неам думи

Автор: boni   
Дата:   20-07-04 18:46

Sony se vnasia ot mnogo hora. Aladin e edin ot oficialnite vnositeli.Osven tova ne e turchin a e siriec.Negovi sa i magazinite Tehnolux.
Ot blizo 1 godina otpadna exlusiviteta na vnositelite sys zakon v svetoven mashtab,dori VW otnesoha solidna globa ,zashtoto se opitaha da poddyrjat edin ot osnovnite si vnositeli v Evropa.
Mojesh da vnasiash i da prodavash v momenta kakvoto si iskash,stiga da imash redovni dokumenti che si go zakupil.

Автор: iviv   
Дата:   20-07-04 20:29

УжасЪ[smilie23]
А пък като ми каза, че бил сириец а не турчин вече му имам по-голямо доверие [smilie5]
И сега ако някой се опита да ме убеди, че това човече (символ на техниката менте в БГ) внася от Япония и то качествена стока а не боклукчави бройки минали между пръстите на Sony Quality Control.....
тъжно тъжно [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: boni   
Дата:   20-07-04 20:56

Sony-to koeto vnasia Aladin si e syshtoto kato vsiako drugo Sony. Toi si vnasia redovno.
Kolkoto do mentetata - mnogo hora vnasiat menteta ,ne e samo Aladin.Problema si e na potrebitelite deto imat tolkova akyl da gi kupuvat.Prikazkata za ludia i zelnika ia znaete nali.
Mejdu drugoto ima i bulgarski tyrgovzi deto vnasiat razni stoki s neiasen proizhod i im kriat proizhoda.Ima masa marki v BG deto sa izmisleni. Primerno Rhonson - marka syzdadena ot grucki tyrgovec i t.n.
Naposledyk i svetovnite koncerni prodavat mnogo kitaiski stoki i samo si slagat imeto otgore - tova se kazva OM .
A kolkoto do samia Aladin... Az go poznavam lichno i moga samo da kaja che e gotin pich .

Публикацията е редактирана (20-07-04 20:56)

Автор: djidji   
Дата:   21-07-04 13:54

мда, а дали и Лайките вече не са ОЕМ лайКучки? :-p

Автор: pinko   
Дата:   21-07-04 13:58

Недей така, джиджи, че сега като ти скочи Моби Дик, това е кръвна обида за него
[smilie5]

Според него Паналайките се правят само в Германия[shtrak]

Публикацията е редактирана (21-07-04 13:59)

Автор: jumbo   
Дата:   21-07-04 14:08

така ли аз като имах лайка що на оптиката пишеше португалия?????

Автор: pinko   
Дата:   21-07-04 14:10

Как защо, щото там се произвежда Лайка (не само оптиката, и телата), бил съм в заводите им в Португалия, във Vila Nova de Famalicão, до Porto[smilie5]

Оптика за Лайка (варио) и Минолта са произвеждали

Публикацията е редактирана (21-07-04 14:14)

Автор: jumbo   
Дата:   21-07-04 14:18

аха някой ми поддържаше теорията че видиш ли обективите на лайка се правели в канада щото там канадския балсам бил на чист и убав[smilie18] [smilie18] [smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна