Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За конкурса и изложбата на Канон и затова как те се отнасят с авторите....2част
Автор: kolov   
Дата:   23-02-06 23:32

Понеже ,другата тема доста се запуши,пускам нова. И така пращам да ми вземат снимките от офиса на Канон и ми дават само тези от фотоесе,без кадрите ми репортажнафотография и тези от художественафотография [smilie11] [smilie11] [smilie11] и още нещо дават ми два чужди кадъра,сега трябва пак да ходя да си ги търся и да върна чуждите.[smilie5] [smilie5] [smilie5] Хубаво де ами както казва Георги ,че не си ги е вземал от предния конкурс и не само той със сигурност,щото всеки казва майната му и не се вдига от другия край на страната да си ги вземе, тогава какво става с труда,надеждите и дерзанията по всяка една снимка която си правил когато ти отвръщат с такова небрежно отношение.[ezik] [ezik] [ezik] то бива неорганизираност,ама такова нещо [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Отговори на това съобщение
 Re: За конкурса и изложбата на Канон и затова как те се отнасят с авторите....2част
Дата:   23-02-06 23:45

https://photo-forum.net/i/285767&USER_ID=6235 , https://photo-forum.net/i/285768&USER_ID=6235 , това са чуждите снимки ако някой си ги познае да се обади при мен са,да знам дали да ги връщам в Канон или не че кой знае[smilie5] [smilie5] [smilie5] ,къде ще ги пратят другия път[ezik] [ezik]

Публикацията е редактирана (23-02-06 23:51)

Re: За конкурса и изложбата на Канон и затова как те се отнасят с авторите....2ч
Автор: Стоев   
Дата:   23-02-06 23:48

Не качвай чужди в Профила си по никакви причини, че е против Правилата......

Изтрий ги !

Re: За конкурса и изложбата на Канон и затова как те се отнасят с авторите....2част
Дата:   23-02-06 23:49

що ,някои сигурно си ги търси

Автор: citizen_insane   
Дата:   23-02-06 23:56

според мен трябва да се съберете всички и да пуснете едно оплакване до Канон БГ и Канон Юръп като опи6ете отделните случаи и се подпи6ете отдолу [smile]
явно са доста опарилите се, значи трябва да се направи не6то по въпроса[smilie24]
бтв колов линка води към една и съ6та снимка[shtrak]

Автор: crazy22   
Дата:   24-02-06 00:01

Otnosno temata za Canon , sam absoliutno saglasna s teb ....... daje smiatam , 4e ima avtori , na koito snimkite ne se poglejdat vaob6te , ni6to , 4e zelia konkurs laha na sterilnost i edva li ne vsi4ko e anonimno .....

Автор: vmk   
Дата:   24-02-06 10:06

От офиса на Канон ми казаха току що, че днес или най-късно утре ще изложат всички одобрени но непоказани до момента снимки.

Автор: chukov   
Дата:   24-02-06 10:14

Ха хааааа

уплашиха ли се вече?

Така е
трябва да има обществена нетърпимост към лошите неща за да влизат в час наглеците

Re: За конкурса и изложбата на Канон и затова как те се отнасят с авторите....2ч
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   24-02-06 10:17

По дъжд - качулка.
По сватба - булка.[smilie7]

Автор: LTG   
Дата:   24-02-06 10:18

Аман от смотаняци и мързели...
Ако аз си позволя такова нещо, тук където работя... не ми се мисли - ще ми вдигнат як скандал, ще ме накарат да изпратя писма с извинения, че може и да ме уволнят след това.
За съжаление в БГ е така и нищо и никой не може да накара някого да си свърши коректно работата, или поне трябва почти винаги да стане по сложния начин...
[smilie23] [ezik]

Автор: chovecheto   
Дата:   24-02-06 10:19

И какъв е смисъла от това? Къде ще ги наредят??? Изложбата свършва на 4 или 5 март, входа е 4 лева, е мерси от тоя жест! А и как така изведнъж снимките дето не са наредени, защото както знаеме тематично не се връзват, сега ще се връзват????

Автор: chukov   
Дата:   24-02-06 10:26

chovecheto

Ами търсят някакъв начин за частична реабилитация на накърнената си репутация.

Това става според мен

Автор: джъмбо   
Дата:   24-02-06 10:29

а миналата година като ходих да си ги търся даже и не ми намериха снимките [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] явно никоснките директно заминават на някъде

Дата:   24-02-06 10:38

джъмбо,явно ваште са по търсени[smilie5]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   24-02-06 10:39

Които се пре..ал, - пре..ал[smilie5]
Които гледал джамове-гледал.

Сега които ще даде 4 лв. ще получи по-комплексна и пълноценна бонусна услуга.[ezik]

първа  назад  1     всички  напред  последна