Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 досадно но имам ли избор :-))))))))
Автор: jumbo   
Дата:   18-07-04 13:18

при положение че тук се изсипват толкова много фотографи и потенциални фотографи и при положение, че имам разрешение пускам пак една обявка за никон ф100 с екстри и 2 обектива единя 24 АФ сигма а дригия 35 МФ никкор
цена за всичко 1700 беге леФФФчета гарантирам за това апарата да е ползван много прилежно и внимателно [smilie7]

П.П. на парчета ще е по-скъпо [smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: досадно но имам ли избор :-))))))))
Автор: Ivan_A   
Дата:   18-07-04 13:24

Jumbo, ти да не си Canon-аджия?!
И да мразиш Nikon?!

Майтап!/тъп/

Но цената е много добра!
И камерата и обективите са много добри!

/Не бих се поколебал да "изменя" на Canon, но дадох много повече за същото качество преди година! ):/

Публикацията е редактирана (18-07-04 13:27)

Автор: GenaDP   
Дата:   18-07-04 13:35

Имаш, имаш... Пусни ги за 1000лв. :)

Дата:   18-07-04 13:36

за да съм 100% искрен го продавам само защото го закъсах [smilie2] иначе не бих се раздели с него още повече че бях с това ник име 2 години [smilie7]

Автор: nikond100   
Дата:   18-07-04 14:20

Обективите продавашли отделно и ако да на каква цена?

Автор: volokin   
Дата:   18-07-04 14:48

Цената е добра, грабвай народе!!! Такава цена и в еbay няма!!!!!!![smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   18-07-04 21:02

35 мф е 150 лв
а 24 АФ е 300 (но има проблем с цифровите на лентовия няма никакъв но при Д70 ми липсва рязкост трябвало да му се смени някаква платка)

Автор: Brummaker   
Дата:   18-07-04 21:05

Ех, тия Никони ... [smilie3]
/Матап де - супер са си.../

Дата:   18-07-04 21:38

jumbo, 4увал съм 4е Sigma си ги имат тези проблеми с комуникацията, пък и от опит:
Сигмата на моя приятел леко преосветява на D100, a на Ф80 и Ф100 (пак негов) работи безупре4но, да не казвам 4е са много остри!!! Явно Никон не са си дали на Sigma схемите за комуникация на обектив и апарат и фирмите трябва сами да гадаят...ама какво да се прави, това е езика на търговските тайни!
то така е и в живота де!![smilie18]

Дата:   19-07-04 12:54

абе сигма са си признали сами та сменя ли платката безплатно ама за българия кой знае [smilie8]

Автор: sd   
Дата:   19-07-04 13:24

Koi znae za Bulgaria! Nali ti objasnih minalata sedmica. Tova e politika na Sigma - otkadeto i da e zakupen obektiva, nashia service porachva novata platka - Sigma ja izprasta za tjahna smetka, i serviza ja smanja bezplatno. Veche e praveno njakolko pati.

Дата:   19-07-04 14:36

да бе ясноооооо но нали не е купен от вас :-) абе карай все някой ще си го хареса аз на ф100 нямах грижи с него (даже много го ползвах за сватби [smilie18] )

Автор: sd   
Дата:   19-07-04 17:41

Povtarjam: Tova e politika na Sigma - otkadeto i da e zakupen obektiva

Автор: jimmy   
Дата:   19-07-04 18:32

Ех, Джъмбо и ти се повреди вече, с това купено от тук, купено от там.

Това, че Никон си имат някаква политика, не значи, че всички са така.

Дата:   20-07-04 11:03

никон ли ???? ми я си купи канонцхе от щатско и се надай тук канон бг да ти признаят гаранцията......

Дата:   20-07-04 23:56

мдаааа

Автор: pinko   
Дата:   21-07-04 12:08

Абе не е баш така, джъмбо.

Моя 300Д е купен от Щатите и с помощта на един сърцераздирателен мейл до централата на Канон успях да си прехвърля гаранцията в Гърция (което определено е за предпочитане пред Пан сервиз)

Апропо, предложиха ми да ми прехвърлят гаранцията където поискам, включително и в България, ама аз не пожелах[shtrak]

Дата:   21-07-04 12:17

Лично според мен Никон имат една от най-неприятните политики на тема гаранции.

Фен съм на Никон, обаче което си е така - така си е.

Дори лицето Thom Hogan го е признал.

Това което казва Пинко за Канон ме изненадва, но съм постигал същия успех и с Пентакс. [smile]

Дата:   21-07-04 12:29

сигурно пинко
ама си единичен случай и със сигурност настрадинов хич не ти е фен по тоз въпрос
обаче хората не отчитат факта че когато си обикновен търговец и не ти дават пари за реклама даже (камоли за поддръжка на сервиз) нямаш никаква сметка от това ти който си си дал парите в щатите и те от това са видели една голяма нула да ти оправят апарарата за тяхна сметка (щот бил с гаранция) ми то на гаранцията пише (ако е международна) къде се оправя
да пише някъде България????
не пише
тогава за какво са тез обяснения за това как вносителя или продавача ви бил длъжен
ДЛЪЖЕН Е АКО ОТ ХЕД ОФИСА СА МУ ОТПУСНА ЛИ КИНТИ ЗА ТАЗ РАБОТА ЗАщОТО Е ВИНОВЕН ПРОИЗВОДИТЕЛЯ А НЕ ПРОДАВАчА ДАГЕ

абе хора аз си продавам апарата не ми се спори за глупости които не зависят от мен[smilie2] [smilie2] [smilie2]

Дата:   21-07-04 12:33

jimmy, я малко по конкретно, щото аз имам то4но обратното впе4атление![smilie11]

Примерно, нямаш книжка да ре4ем за светкавицата SB-28, ако светкавицата ти е купен в европа и в твоята страна има сервиз на Nikon, полу4аваш безплатно...
а жълтата карта важи в цял свят... Да не говорим 4е ако си 4лен на Nikon-Pro имаш check-ове безплатни, по4иствания, юстирания и т.н. полу4аваш и съответните списания, където има информациа кога къде какво излиза, за какво става, трикове и т.н. Доколкото знам такова подобно нещо има само при Leica и то не в съшия размах!!
Тъй 4е не говори на изуст!!

Публикацията е редактирана (21-07-04 12:37)

Дата:   21-07-04 12:36

Джъмбо прав си.

Едно си е офис на Никон, друго си е обикновен търговец. Всички тия политики си идват от производителя.

Извинявай, че ти пълним темата със щтуротии. Но пък за сметка на това стои най-отгоре [beer] .

Дата:   21-07-04 13:14

[smilie7]

Дата:   22-07-04 11:56

бутаранга

Автор: asahi   
Дата:   22-07-04 12:55

Масларски, ти с какво ще снимаш на ваканцията/фиестата? На конвенционалните снимки наградите са по-добри, чувам. Какъвто си талантлив току-виж си взел Grand Prix на пистата Трейман.

Дата:   22-07-04 12:59

сасахи сан имате старо като слънцето инфо
на таз фотофаканцион ще има 4 машина за дигитални снимки 5 членно жури и 6 дена за правене на каквито искаш снимки с каквотоо ти душа хоче (малко руски за носталгия) само трябва да разпишеш йедна дикларацийка за това че си честен (девствен) като поли ДЪ гръл уверявайки в това, че сътворените от теб снимки са правени в периода 4-12.09.2004 година именно на грандиозната 10 та поред фотокансион [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
аз като собственик на Д70 и телефон самсунг Е700 мисля добре съм въоръжен (и безопасен)

първа  назад  1  2     всички  напред  последна