Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Молба
Автор: vga   
Дата:   20-02-06 06:42

Здравейте! Направих една панорама която мисля ще е интересна да се види от вас но проблема е че е 21 мб и нямам къде да я кача. Дали някой от вас би си жертвал хостинга за да ми качи снимката и да постне линк тук? Благодаря предварително!

Ако някой се навие моля да прати един мейл с icq номер или по-добре Skype username.

п.с. 21 мб е защото не съм я смалявал-мисля че не се показват често панорамни снимки тук и затова реших че си заслужава да си е в пълния размер.

Отговори на това съобщение
 Re: Молба
Автор: delchev   
Дата:   20-02-06 08:17

качи я на www.imageshack.us - до колкото си спомням там нямаше лимит и не ти трябва регистрация...

21МВ... от колко снимки е съшивано това чудо? - аз имам една 37МВ, но тя е опит за омнирама и мисля, че не трябва да се брои [smilie3]

Re: Молба
Автор: vga   
Дата:   20-02-06 14:25

мне-1 мб позволява imageshack. затова помолих за хостинг но явно няма кой да помогне. е нищо де, здраве да е!

първа  назад  1     всички  напред  последна