Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Знаете ли къде могат да се намерят!?
Автор: matasel   
Дата:   16-07-04 12:34

Един познат ме помоли да попитам във форума къде могат да се купят следните резервни части:
1. Резервни пиксели (основно зелени и червени) за CCD матрица и инструменти за монтирането им!
2. Резервно просветляващо (антирефлексно покритие) за лещи - по възможност многослойно и максимално твърдо!
3. Въздушната междина между CCD матрицата и обектива - по възможност да е с минимална оптическа плътност и да е стабилна във времето както и да е влагоустойчива!
Благодаря ви предварително! [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 ai stiga ...
Автор: opeldjia   
Дата:   16-07-04 13:25

... ste sa ebavali de

Re: Знаете ли къде могат да се намерят!?
Автор: jumbo   
Дата:   16-07-04 13:30

аз търся 2 литра течен паралакс както и ако са останали от проксарните лещи че имам да снимам едно хале стругове в общ план

Автор: J0R0   
Дата:   16-07-04 13:33

...и една кофа с луфтове...

Абе, Матасел, ти в кой клас си?

Автор: volokin   
Дата:   16-07-04 13:33

резервни пиксели ми се намират, само 4е монохромни (за зелени и 4ервени не съм 4увал). Как ще си ги разглобиш си е твои проблем[smilie11] [smilie11] [smilie11]

Дата:   16-07-04 13:58

Ре Жъмбо:
Един приятел прави течен паралакс, ама няма в какво да го сложи - всичко разтваря гадът. А за снимката на халето защо не опиташ с микроскоп - оптически, но по-добре с електронен - може и с тунелен, атомно силов и на не ги изброявам другите, че са много.
Ре Жоро:
Абе луфтове много, а и колкото дъски хлопат, ама все пак благодаря за щедростта - като изсипя луфтовете ще мога да ползвам поне кофата!
А ти не ме ли помниш!? Нали заедно повтаряхме 5 пъти предучилищната. Е, значи имало и такива, които забравяли и повече от мен!
Ре Волокин: Благодаря! Абе може и монохроматични да свършат работа - той човекът умее и да боядисва и ще си ги оцвети сам. А нямаш ли все пак някое парче антирефлексно покритие - може и да е малко употребявано!

Дата:   16-07-04 14:05

...абе имам и антирефлексно покритие, само трябва да си го из4егъркаш от един стар Никкор 28/2.8 МФ.
Доколкото съм слушал, се вари на 600 градуса и то само падало, после оба4е трябва да изстине около един месец постепенно, за да не му се наруши твърдостта!
Един съвет: използувай тенджера под налягане и виж в кремиковци дали няма да ти услужат с някоя пещ.[smilie3]

Дата:   16-07-04 14:15

Само като падне само да не вземе да се счупи, че язък за труда после!

Автор: GuruMMX   
Дата:   17-07-04 13:58

:)

Автор: estranged   
Дата:   17-07-04 14:25

тази тема се получи като известната фраза:
"Има ли живот на маркс или това е просто хипотенуза"
[smilie5]

Автор: GuruMMX   
Дата:   17-07-04 14:28

az puk otivam da kupja 2 kg brifing v kibriteni kutijki :) [beer]

Дата:   17-07-04 14:30

[smilie5] [smilie5] [smilie19] [smilie5] [smilie5]

Дата:   17-07-04 14:33

GuruMMX, питай ги дали имат херци, 4е съм огладнял, а и съм отворил едно бяло вино, щото те вървят най-много с бяло вино, и ми пиши обратно!
А и да не забравя, питаи и за наливни кристали!

Дата:   19-07-04 15:23

Ti da niamash predvid tezi deto gi nalivat v displeite. Ami da ti otleia malko ot edin schupem, ama togava e po-tochno da se narekat otlivni, a ne nalivni[smilie19] [smilie19]

Автор: snooper   
Дата:   19-07-04 16:55

Tarsi se cherven pixel - jiv ili martav!

Дата:   19-07-04 17:37

Kato nameria jgivi, shte ti umoria edin cherven i shet ti go dam, shtom ti varshi rabota i martav![beer] [smilie19] [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна