Автор: Mobby_Dick
Дата: 17-02-06 13:56
Аз ли не работя правилно...
Нововъведения странни ли имаа..
Ама хич не ми харесва , и не ми върши работа.
1. Форума отваря 7 и 1/2 страници назад и END (2-3 дни)
2. Търсачката не ми дава инфо за теми, пуснати или били на първа само допреди седмица-две (в собствените теми/мнения винаги слагам ключови думи, или правилно изписани термини..по които мога да си ги търся 100% без объркване)
3. Влизам от случаен компютър - търсачката не ми дава право да търся. Опитвам да се логна - не става.
Тук има теми, дето не е необходимо да Ги преоткриваме постоянно и пускаме...пишем като щури всеки ден по тях и да ги предъвкваме наново. Има хора, дето не са ги чели. Аз просто не мога да им дам линк към тях - те са безвъзвратно изгубени...и то за няколко дни?
Ето сега исках да дам линк на форумец към тема, дето въпроса му е задаван преди, и има много точни отговори - уви.(пускал съм спец.тема за Сони адапторите, със снимки през тях..и точните им имена...пак ли да пиша, и да приготвям файловете..и ъплоудвам?)
Ми то това прилича , като да хвърляш думи на вятъра
Да напиша пак сума ти неща за същото ли?
Дори да дам специализирано търсене, търсачката най-много да ми изплюе последни 20-ина общи приказки от типа "хън-мън"...и страницата запълнена...по-назад и при нея не може? Напишете "Sony R1" например вътре?
Не виждам това какво помага, освен , че се губи инфо, и се стимулира подбутването на теми да са в първите 7 стр....иначе безвъзвратно аут.
Те обсега на търсачката се стеснява, стеснява..та доби абсурдни теснини вече.
Дошло е, да си правим труда да ползваме външните търсачки - те сканират и помнят всичко години назад. Що трябва да си усложняваме така живота?![[smilie7]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie7.gif)
|
|