Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon A1
Автор: dimi_borgir   
Дата:   12-02-06 20:29

Zdraveite!

Interesuva me dali niakoi ot vas e razglobiaval Canon A1 do takava stepen, 4e da znae, kak sa prikrepeni kam tialoto na aparata oka4vaniata za prezramkata. Na moia aparat liavoto "uho" leko se klati i me interesuva po kakav na4in e zakrepeno, za da precenia gore-dolu kolko 6te izdurji.
Ne mi se iska aparata da mi se razbie v zemiata, no puk i se strahuvam da go razglobiavam sam spored danni publikuvani v internet.
Ako niakoi go e pravil, mnogo 6te sum mu blagodaren ako mi kaje!

Bye bye
Dimi

Публикацията е редактирана (12-02-06 20:38)

Отговори на това съобщение
 Re: Canon A1
Автор: dodo56   
Дата:   12-02-06 21:22

От София ли си.Какво разбираш под лявото Манивелата за превъртане или манивелата за обратно пренавиване.Задължително се сваля целия горен капак.Ако си от София може да се видиме някоя вечер или През работно време трябва да го донесеш в бачкането ми ще го направя за 10 минути Иначе апарата беше доста добър за времето си Имаше един дефект пълнеше се с прах по огледалния механизъм и почваше да скърца Имам меил в профила [smilie24]

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна