Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 admin???
Автор: nk   
Дата:   14-07-04 00:28

опитвам се да пусна линк в коментар и се получава това - "Има думи по-дълги от 50 символа в текста, който сте написали, а това е недопустимо." [smilie11] [smilie11] [smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re: admin???
Автор: GuruMMX   
Дата:   14-07-04 01:22

i az placha za sushtoto neshto!!!

predi njamashe problemi!

zashto e vuvedena tazi "hitrina" !!!???!!!

[smilie10] [smilie22] [smilie10] [smilie22]

Автор: nsirakov   
Дата:   14-07-04 08:15

това е от повече от месец.....!!!!!!!!!!!!!!![smilie9] [smilie9] [smilie9]

Автор: IVU   
Дата:   23-07-04 10:13

Аз си реших временно проблема [smile]

Всъщност може и на друг да е от полза [smilie3]

Кратка връзка към снимка може да се постави например така:
http://f.ivu.cc/?i=29692

в това уравнение i е равно на id-то на снимката - може да се види горе като отворите снимката, към която искате да сложите линк - IMAGE_ID=хххххх

ако искате да сложите връзка към потребителски профил - замествате i с u и слагате u равно на id-то на потребителя -> гледате горе в адрес бар-а USER_ID=ххххх, например:
http://f.ivu.cc/?u=2469

това гаранция са по-малко от 50 символа :))

И не хулете админа... жега е!! [smilie5]

[smile]

Автор: junior   
Дата:   23-07-04 10:15

евала ИвУ... аз ше се възползвам...

Автор: charm   
Дата:   23-07-04 10:20

щях да кажа, че си гений, но след всичко изписано до тук за генните ... [smilie25]

Автор: sas   
Дата:   23-07-04 10:31

Айде 50-те символа станаха на 120 :)

Дата:   23-07-04 10:44

eee.. sas.. бърз си! :о))
явно сутришната прохлада и на теб ти влияе положително [smile]

Дата:   23-07-04 11:02

И да попитам още нещо... дали е възможно да се направи допълнителна опиця към профилите на регистрираните потребители -> "Favorites authors" или нещо такова, където да си правим списъци с любими автори... да не се ровим в дългия списък с автори, а тези, чиите снимки разглеждаме най-често да си ги сложим в този лист? то аз съм си ги буукмаркнал например, но така ще имам достъп от всяка машина...

какво мислят останалите?

Автор: BoneCollector   
Дата:   23-07-04 11:12

Още по-хитро щеше да е ако това е като deviant watch-a в DeviantArt.com .А именно - добавяш някой автор в devwatch-a си и вече го следиш.При всяка пусната творба от него получаваш съобщение.Само че много се усложняват нещата, а като се има предвид, че все още не е реализирана идеята за лични съобщения м/у потребителите ... https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie2.gif

Автор: sas   
Дата:   23-07-04 11:15

Иву, колко автори да има в тоя списък?

Дата:   23-07-04 11:29

BoneCollector - това като в Девиант-а е по-сложно, докато един обикновен фейвърит е много по-елементарно.

sas, ами може би unlimited...? - всеки си добавя авторите които желае - и там може да му се тъпчат в едно поле в базата - даже направо разделено със запетайки и после като ми ги дисплейва направо автоматично да ги аксесва photo-forum.net/AuthorName :-)

в смисъл това е най-бързия и лесен вариант да се направи :-) след време като се ъпгрейдва сайта може и по-тарикатски да стане... знам ли :))

аз например съм буукмаркнал около 30 автора.

а.. и има още нещо -> когато се опитвам директно по име да аксесна някой автор, нещо не парсва url-a като хората... защото тъпия ми IE слага още една "/" открая -> например http://www.photo-forum.net/IVU/ и като кликна на някой линк се прецаква заради последния слаш... пробвай линка, който съм пуснал :)

Дата:   23-07-04 11:32

или да се направи пагинация или азбучник на авторите, че списъка мина 1300 :)) а при мен страницата с авторите се зарежда бавно :-/ все едно оnfly чете и смята кой колко снимки има... и като ми зареди списъка Ctr+F -> search - click :-) затова с такъв favоrites май е най-лесно :-)

Дата:   23-07-04 11:33

ама пък и така май е кофти, щото ще трябва да се прави рифакчъринг на базата... ама май-това е най-лесното ;-)

Автор: junior   
Дата:   23-07-04 11:42

Иву, линкът си работи добре...

Автор: GuruMMX   
Дата:   23-07-04 11:53

"пагинация", "рифакчъринг" ...

strashen si pich!!! davaj vse taka.... hehehe
ujaaaaas!!!