Автор: stoevmobile
Дата: 11-07-04 17:28
Баси, GenaDP, ако си и фен на Diablo II Lord of Destuction, може и да се видиме в двубой!
Аз попитах, щото не ми е ясно - не съм толкова вътре във фотографията, макар да снимам за кеф от около 30 години.
1973 година бях записан за една година и като "член" на кръжока по фотография в началното училище, дето почти нищо не научих,освен композиция, а каквото друго научих - забравих с годините.
По-добре ни "светни", какво е това "extender" и "има ли почва у нас" тоест как се купува, слага и получаваме "50 нови нива и 7 нови оръжия", що ли не и нова 12МП матрица.......
Много сме начинаещите, дето четеме из този форум.
А такива като тебе, с опит, може ли да не бъдете толкова пренебрежителни към новобранците?
Къде може да се научи нещо, освен от книжките и най-вече от колегите, които са с години напред и си вадят хляба със снимане?
Съжалявам, че едва ли ще имам шанс да дойда на частни уроци, при теб или друг от майсторите, щото НЯМА ВРЕМЕ.
Ако можеш, помагай, многа са хората, дето четат форума, ще ти бъдеме благодарни за всяка помощ. Има и много от "майсторите", дето не знаят всичко, а се учат от форума.
|
|