Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 съвет за офис оборудване
Автор: nemalp   
Дата:   06-02-06 16:21

Предварително се извинявам, че пускам една многократно предъвквана тема, но с търсачката не постигнах много.
Търся съвет, за да помогна на мои познати, които си осигуриха подкрепа и финансиране за ново оборудване на редакцията на малък вестник.
Трябва да се избере:

Цветен лазерен принтер - А4, доколкото е възможно комбиниращ висококачествен печат и икономична поддръжка.

Компютърна конфигурация и монитор, подходящи за натоварена работа с продуктите на Адоби и Корел.

И не на последно място - лицензи за продуктите на Адоби и Корел от оторизиран представител за България.

Отговори на това съобщение
 Re: съвет за офис оборудване
Автор: nyx40   
Дата:   06-02-06 18:15

Принтер и компютър от всеки компютърен магазин-като кажеш за какво ще го ползваш те хората си разбират от работата![smilie24]

Лицензите си ги вземи от интернет-ебей, пейпал всякакви електронни начини за разплащане може да използваш, може дори и банков превод![smilie24]

[smilie7] [cool] [smilie5] Иначе, това тук е фото форум[smilie21]

Дата:   06-02-06 19:15

Извинявай, ако с нещо съм те засегнал.
Иначе - благодаря за съветите.

Автор: asahi   
Дата:   06-02-06 19:21

За принтер - хубав черно бял постскрипт принтер без претенции за марката. Ако мислиш да си правиш цветни проби на офисен цветен лазерен принтер - забрави. Калибрираният монитор е по-добър инструмент. Ако все пак настояваш - Xerox Phaser 6250.

За софтуера ако нямаш по-добро предложение - BMG. И гледай да минеш без КорелДроу.

Дата:   06-02-06 19:30

Не си ме засегнал, просто от това, което си написал не става ясно финансовия ресурс какъв е, някакви предпочитания за марки!

А и тук просто няма чак такива компютърни сепциалисти, това е фото форум!
Смятам, че на място в компютърната фирма могат да ти дадът най-точна информация!

Кажи от кои град си, може да помислим за добра фирма, която да е надеждна![shtrak] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   06-02-06 19:36

Пухчо, ти колко форумци познаваш лично?

Дата:   06-02-06 19:38

[smilie5] 1 в интерес на истината!

Дата:   06-02-06 19:46

Идеята ми основно е такава, че като в някои други теми може със дни да дъвчем кое е по-добро и кое не?!

Какъв е смисъла? Ако си решил да пазаруваш, оглеждаш се в грaда в които живееш, все някой познат занимаващ се и разбиращ от компютри ще намериш. Уговаряте се и отивате заедно във фирмата за компютри и там ти казват имаме това, това и това, и той ти казва това е по-добро, това е еди какво си!
А и самите консултанти са заинтересувани да ти помогнат за да си им редовен клиент!

А иначе-самият аз съм ИТ специалист, но както казах и да го дъвчем всеки си има вкусове и предпочитания![smile] [smilie7]

Не си ли съгласен с мен?[beer] [shtrak] [smile]

Публикацията е редактирана (06-02-06 19:48)

Дата:   06-02-06 22:33

Извинявам се за недотам обмисления пост, но просто исках да помогна на хора, които нямат много опит, а разполагат с малко време, за да заявят "необходимите" офис джаджи.
Ако се отнасяше до личен избор, бих следвал последния съвет на nyx40. Но, искам да отбележа, че не винаги съм бивал разбиран от експертите в компютърните дюкяни. Нейсе, не ща да се оплаквам. Просто исках да потърся съвет, преди аз самия да давам някому съвети.
Искам да допълня, че бюджетът за този офис е, макар и ограничен, достатъчно голям за достойно оборудване. Не се търси най-евтиното решение, търси се най-ефективното. Това не витаги е под ръка в труднодостъпен планински район - като Тревненския, например.
Още нещо - в този форум винаги съм намирал дори повече от това което съм търсил, затова и попитах тук.
Ако гореказаното ви се стори досадно, просто го игнорирайте, моля.
Благодаря на asahi и nyx40

Дата:   06-02-06 22:57

Пак заповядай!

Дата:   06-02-06 23:27

Пак заповядай!

С каквото можем ще помагаме![smilie24]