Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Въпрос за Canon EOS 3000 N
Автор: GT   
Дата:   09-07-04 15:48

От скоро имам този апарат и бих искал да ви попитам за следното. Ако съм изснимал половината филм и ми свършат батериите ... какво се случва след това. Дали апарата ще продължи да снима от там от където е стигнал или ще ми превърти лентата. Имам го от скоро и не ми се е случвало до сега и за това реших да ви попитам за да знам какво ме очаква ... така че не ми се смейте много на въпроса[smile]. Благодаря ви предварително [smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за Canon EOS 3000 N
Автор: zyl_oiliuff   
Дата:   09-07-04 15:56

ами пробвай, кво толкова, извади му батериите на средата на филма и ги сложи пак[smilie7]

Автор: Pho   
Дата:   09-07-04 15:59

Нищо няма да стане - сменяш ги и продължаваш! Не му мисли толкова, не свършват нито бързо нито изведнъж, освен ако не го оставиш нарочно включен за една седмица и три часа.[smilie3]

Автор: asahi   
Дата:   09-07-04 16:10

Като започне да "увяхва" батерията първо ще започне да превърта тромаво. Няма начин да не го усетиш. Няма да запецне на средата. Все пак имаш и индикация за състоянието на батерията.

Автор: GT   
Дата:   09-07-04 16:29

Благодаря на всички ви. За индикатора и бавното превъртане знам, питах защото днес си купих battery pack за него и исках да го пробвам ама се притесних за това че незнам какво ще се случи като му извадя батериите. Благодаря ви още веднъж [beer]

Автор: Marin   
Дата:   09-07-04 18:17

Chovek i az imam 3000n a ti imash li drugi aksesoari?Imash li drugi obektivi?Kakvi sa ti vpechatleniata ot nego?

първа  назад  1     всички  напред  последна