Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 jvc camcorder
Автор: ivantt   
Дата:   29-01-06 17:23

Привет!

Кой е вносителят на JVC за България и от къде може да се купи camcorder JVC-DF550 в София? Къде има най-голямо разнообразие на JVC видеокамери в София? Някой знае ли каква е разликата между сериите на JVC "D" и "DF"?
Предварително благодаря!!!

Отговори на това съобщение
 Re: jvc camcorder
Автор: asahi   
Дата:   29-01-06 17:39

Вносителят е Видеолукс.
Най-много от JVC има в Технополис.

Автор: slavoart   
Дата:   29-01-06 18:08

bqgai ot JVC!!! predi be6e velika firma no produktite im v momenta davat qki zase4ki!!!kazvam ti go kato 4ovek koito raboti v tv i tai kato vsi4ki kameri i dv magnetofoni sa jvc pri nas,vsi4ki sme vdignali race ot neprestanni defekti,malki no dostata4no za da ti skapqt truda i nastroenieto a ina4e v serviza barzo deistvat,pone tova e dobre! doma6nata mi kamera e sony i za 6 godini ne e dala ni nai malka indikaciq 4e ne6to ne e nared. a i pove4eto mi priqteli koito sa s jvc za home upotreba sa6to ne sa dovolni,nai 4esto davan defekt-ma4kane na lenta. uspeh i si pomisli predi da se zaseli6 kam JVC!!!

Автор: ivantt   
Дата:   30-01-06 23:27

Какво SONY би ми препоръчал до 1000лв. Матрицата да е със около1,3м пиксела, по-голяма от 1/6". Чух, че DIS на SONY са най-добрите. Бях се насочил към Panasonic 3CCD, но прочетох, че са им слаби стабилизаторите/DIS/ ЗА камера със OIS трудно ще събера пари.

Автор: slavoart   
Дата:   31-01-06 17:27

zdravei!!!ami da ti kaja tova 4e matricata e 1/6 da ne te priyesnqva ako go izpolzva6 za doma6ni celi. ako se naso4va6 v izrabotvaneto na po stoinostna video produkciq togava sam saglasen s teb. ne sam zapoznat s cenite na sony v momenta nai dobre e da poseti6 tehnomarket ili tehopolis, tam nai dobre 6te te naso4at. a kolkoto do 3ccd na panasonic snimah s takava kamera blizo godina i ti q prepora4vam sa6to. ne e vqrno 4e stabilizatora im e slab,ili moje bi rakata mi e stabilna:) dobra kamera e i ako ima6 vazmojnost naso4i se kam neq. posledno q gledah lqtoto na 1200 leva+stativ v tehnomarket. sega predpolagam 4e cenata e po niska. uspeh!!!!

първа  назад  1     всички  напред  последна