Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Олимпийския огън днес в София :)
Автор: Iv4n   
Дата:   07-07-04 08:05

Дали няма да сме каръците, на които огънят ще загасне? Няма да се очудя. Но това може би ще се дължи на факта, че хората, които имат честта да носят огъня, ще се пребиват по дукпките (какви ти дупки! то са направо ЯМИ!) на София. Или по-вероятно огънят ще бъде откраднат - нещо толкова типично за наш' абсурдистан бухахахахахаа. После въри ни питай къде България скри огъня (тук батето се усмихва под мустак)

Ениуей, стартът на огъня е от местността Камбаните (12:00) и ще завърши (?) пред храм-паметника Александър Левски.

Ето го и пълният марширут за по-заинтересованите:
Стартът е от местността Камбаните и преминава по ул. 407, ул. Ф. Аврамов, бул. Ал. Малинов, бул. А. Ляпчев, бул. Св. Кл. Охридски, бул. 8-ми декември, бул. Акад. Ст. Младенов, ул. Проф. д-р Ив. Странски, бул. Симеоновско шосе, ул. Симеоновска, ул. Захари Зограф, ул. Папрат, ул. Нарцис, ул. Боянска, ул. Кумата, ул. Севастократор Калоян, ул. Белите брези, ул. Младост, ул. Боянско езеро, ул. Брезовица, ул. Севастократор Калоян, ул. Иваница Данчев, ул. Даскал Ст.Попандреев, бул. България, бул. Гоце Делчев, бул. П. Ю. Тодоров, ул. Бяла Черква, бул. Арсеналски, бул. Черни връх, бул. Н. Вапцаров, бул. П. Яворов, бул. Драган Цанков, бул. Г. М. Димитров, бул. Цариградско шосе, бул. Евлоги Георгиев, ул. Гурко, бул. В. Левски, бул. П. Евтимий, бул. Фр. Нансен, бул. Евлоги Георгиев, бул. П.Славейков, бул. Витоша, бул. Ал.Стамболийски, ул.Опълченска, бул. Т. Александров, пл. Независимост, бул. Цар Освободител, бул. В.Левски, паметник В. Левски, ул. Московска, ул. Г.С. Раковски, за да финишира пред храм-паметника Александър Левски.

Така че аре на работа пикльовци (както обича да се изразява дедо (хъ-хъ) моби дик или к'ъвто му беше ника)! Днес има какво да се снима :). Очаквам от вас вери спешъл(к) кадри ;).

Публикацията е редактирана (07-07-04 09:39)

Отговори на това съобщение
 Re: Олимпийския огън днес в София :)
Автор: inmitev   
Дата:   07-07-04 08:23

Откога пък имаме храм-паметник Александър Левски?

Автор: iv4n   
Дата:   07-07-04 09:40

Да бе и аз се чудих над това!

Автор: junior   
Дата:   07-07-04 10:51

Аз ще снимам в лозенец около 16:00

Автор: La_Risa   
Дата:   07-07-04 11:21

hahah Levski ! [smilie10] [smilie18] [smilie18]

Автор: jumbo   
Дата:   07-07-04 11:25

е айде сега заради една печаЛна грешка ще направите тема от 100 мнения [smilie18]

Автор: zigi   
Дата:   07-07-04 11:29

A.. знаете ли как ме боли..дясното ухо зарад огъня... Вие какво ще разберете от това? Велика чест, няма що... А от цялата работа, София е с нагоре краката и целия народ ще се чуди как аджеба да прелита до местата, до които трябва някак да си придвижи...

Автор: jumbo   
Дата:   07-07-04 11:33

не е така някои си докараха мангизи от цялата работа други се облажиха с коктейл а трети духат таратора в опита си да ползват Адския транспорт а четвърти олекват с 30 кинта от вдигната с паяк кола

Автор: lubo_fan   
Дата:   07-07-04 15:10

Снимах!Снимах!
Голямото разочарование е,че няма сега да вадя снимките!
Абе пълна дезорганизация. Важно е, че го хванах Георги Иванов преди церемонията и издействах 2-3 снимки с него.
Супер!

Който тепърва ще снима, да внимава да не падне в движение:-)

УСПЕХ!

Автор: dpa   
Дата:   07-07-04 19:40

Ето го олимпийския огън и тълпи които го приветстват!!!

[shtrak] [smilie19] [shtrak] [smilie19] [shtrak] [smilie19] [shtrak] [smilie19] [shtrak] [smilie19] [shtrak] [smilie19] [shtrak] [smilie19] [shtrak] [smilie19] [shtrak] [smilie19] [shtrak]

https://photo-forum.net/i/27302&USER_ID=125

[shtrak] [smilie19] [shtrak] [smilie19] [shtrak] [smilie19] [shtrak] [smilie19] [shtrak] [smilie19] [shtrak] [smilie19] [shtrak] [smilie19] [shtrak] [smilie19] [shtrak] [smilie19] [shtrak]

[beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   08-07-04 01:12

Тези за какво ли тичат покрай него - охрана, поддръжка!!?
Iv4n - "Така че аре на работа пикльовци (както обича да се изразява дедо (хъ-хъ) моби дик или к'ъвто му беше ника)!"
Iv4n, що ме замесваш, с неща, дето никога не съм казвал? А дедо не съм ти, по-вероятно е "татко".https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie7.gif

Автор: junior   
Дата:   08-07-04 01:17

тези отстрани са за да не му хрумне на бягащия да прави некоя глупост.....[smilie3]

айде и аз една да пусна повторно:

https://photo-forum.net/i/27344&USER_ID=1210

първа  назад  1     всички  напред  последна