Автор: volokin
Дата: 18-01-06 12:04
значи да очкаваме, силно намаляне на цените на механични обективи а ла Никон, което може само да ме радва.
Иначе на Никона си Цайс няма да сложа, предпочитам да сложа Лайка на Лайката
И все пак, това е добър ход на Цайс, време е да покажат на Японските мошенници кое е оптика и нужна ли ни е стабилизация при 1,4 например
Искрено се надявам, да ги произвеждат не в Козина а в Германия, поне да бъдат истински Цайс с вградения германски педантизъм в стъклата им
Това за филмите Торски, споко, тук при мен на само 1000 километра от София са все още предпочитания материал за повечето фотографи, занимаващи се сериозно с фотография. Специално в студиото където си проявявам диапозитивите, досега не съм видял някой да си носи картата да му я източват и да правят снимки от нея, изключително само филми, дори дигитални носители а ла Цд не съм видял досега, независимо, че тези услуги се предлагат.
Виж в масовите вериги за консумърска електроника нещата са други. Но очаквам скоро манията и народният спорт фотография да замре и да се нормализират нещата. Това просто е повторение на Хенди-манията преди 10-тина години, хората се наговориха, и сега никой вече не иска да говори, настана гробно мълчание
|
|