Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Статив?
Автор: bestbg   
Дата:   17-01-06 19:41

каква е разликата между стативите? Какъв да си купя има ли голям стати който да може като се сгъне да стане по-компактен и да се побира в раница -> http://dielsport.bg/upload/color_big_339.jpg

къде в интернет мога да се ориентирам за цени? [smilie10]

Отговори на това съобщение
 Re: Статив?
Автор: holden   
Дата:   17-01-06 19:46

He whose name shall not be pronounced has said it all in another thread:

Автор: Стоев
Дата: 16-01-06 20:36

Ако търсиш и висок до 195см максимално разтегнат, 12см с обърната централна колона, 44см сгънат, собствено тегло около килограм, стабилен и издържащ до 12кг с телеобективи мах500мм, подходящ за СЛР фотоапарати и среден формат такива в тази ценова граница - няма такъв триножник [smilie5]

Автор: pmartinov   
Дата:   17-01-06 19:48

holden

Забрави да уточниш до 95 лв.[smilie18]

Дата:   17-01-06 20:04

ми първо не ми трябва 195 висок а максимум метър ... не ми трябва да издържа 12кг а 1.5кг МАКС а другите неща не ги чаткам много много ;)

Автор: Стоев   
Дата:   17-01-06 20:36

bestbg написа:

> ми първо не ми трябва 195 висок а максимум метър ... не ми
> трябва да издържа 12кг а 1.5кг МАКС...
Твоята е лесна.
Пусни Тема с подобно съдържание в Базар - ще те уредят с оферти до преди лягане тази вечер [smilie5]

[beer]

Автор: eXile   
Дата:   17-01-06 21:11

Мен що не ме уреждат[smilie8]

Дата:   17-01-06 21:30

eXile написа:

> Мен що не ме уреждат[smilie8]
Ами не те уреждат, защото си писал "Поне 165 см с пожелание за повече, в добро състояние, да издържа механичен слр с дълго варио без много сътресения. До 70лв. Тежестта не е от първостепенна важност, по-важното е да е с максимална височина, максимална стабилност и максимално лесно нагласяне и освобождаване на апарата. Би било добре и да не е някое руско чудо от преди балканската война" ... [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

ГенаДП е могъл да те "уреди" и по-яко, но е културен и вежлив продавач [smilie24]

Иначе за "поне165см и т.н..... Тежестта не е от първостепенна важност се сещам за винкелчета и електрожен на близкият строеж и да се охарчиш само за глава и присъединяването и към статива, ама пак няма да влезнеш у 70лв, особено пък и с изискването и за лесно освобождаване...[ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik]

[beer] [beer] [beer]

Дата:   17-01-06 21:32

Не съм се изразил правилно изглежда, имам предвид максималното за тези пари[beer]

А ти там човекът с тея стативи дето ги пуска и ми потекоха лигите видя ли кво ми докара на главата[beer]

Дата:   17-01-06 21:45

Гената е чиста проба злато и няма изревали от него за некоректно търговско отношение, ама стига съм му правил четки, че ще ми "благодари сърдечно" за рекламите.

Недостатък на Базар-а е че редовните спамери не се мотаят там много.. [smilie5]

Иначе щяха да те "посъветват" да си оправиш постинга...

Между другото помисли ли да използваш и ефтинко стативче с дистанционно кабелче за фотощрака?

Ако не бараш хапарата, докато снимаш - ще минеш поне няколко ценови категории надолу... [smilie3]

[beer]

Дата:   17-01-06 23:23

Мерси ;) ще пробвам [smilie5]

Автор: nanapak   
Дата:   18-01-06 11:32

Манфрото 714SHB с вграден болхед - до 2.5 кг при собствено тегло 1 кг, сгънат 35 см, разгънат до 121 см.
Гицо 1058 до 3 кг при собствено тегло 680 г., до 134 см и 46 см сгънат
Болхед RRS BH-25 Pro - до 4 кг при собствено тегло 190 г.

Манфротото Арекс го продават около 160 лв, другите не знам да имат продавач в Бг, но са на пъти повече... [ezik]

Автор: tapcho   
Дата:   18-01-06 12:55

Имам статив УНИ с количка.При добра оферта бих го продал.

Публикацията е редактирана (18-01-06 13:02)

Дата:   18-01-06 14:22

Стоев, с жило ще го ползвам.
То иначе малко се губи смисъла.

Автор: mirodm   
Дата:   20-01-06 11:29

Амперел са получили Velbon нови модели, виж Мах-i 347GB-170 лв