Автор: agk1
Дата: 12-01-06 18:37
Предстои ми закупуването на малък, побиращ се почти в ръката ми / е не като минокс!/, с добра оптика апарат. Някой ще ми отговорят с пренебрежение, че съвети за сапунерки не дават, но това си е тяхен проблем! На мене ми трябва за фамилни, моментни и "папарашки" кадри, които да мога да "вадя" до 18 Х 24 см.
Спрял съм се на няколко модела на Панасоник. Можете ли да ми кажете каква е разликата в сериите FX и LZ / примерно FX8, LZ2, LX1?? Към списъка мога да добавя и FZ5. Какво ще кажете? Ценовите граници са ясни .
Благодаря и без да изпадаме в излишни полемики ви моля да ме посъветвате какво да избера!
Не искам да избирам другата категория устройства за фиксиране на мига на обект осветен от светлина, които вие поставяте на пиедистал.Не искам да ползвам SLR-like и DSLR! Вие ги ползвайте! Желая ви през тази година по-често фотките , които сте направили да се оценяват положително от по-голяма публика и най-вече да има и финансово отражение!!!!
И въпреки всичко ви съжалявам! Затова ще се постарая , ако сте заслужили да ви намеря групови карти за бодибилдинг-зали или да докарам един екип от шерпи от Непал да ви носят тези обемисти и тежки апаратури за улов на мигове! Така де , човек като види примерно Sony DSC R1 /и несамо него!/ какво огромно чудо е , просто му става мъчно за добрите стари лентови устройства за мигоулов. Не ви завиждам !
Шегата на страна!
Благодаря за отзивчивостта ви и дано виждате и улавяте повече хубави мигове.
|
|