Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ВЪПРОС КЪМ ЗНАЕЩИТЕ!
Автор: agk1   
Дата:   12-01-06 18:37

Предстои ми закупуването на малък, побиращ се почти в ръката ми / е не като минокс!/, с добра оптика апарат. Някой ще ми отговорят с пренебрежение, че съвети за сапунерки не дават, но това си е тяхен проблем! На мене ми трябва за фамилни, моментни и "папарашки" кадри, които да мога да "вадя" до 18 Х 24 см.
Спрял съм се на няколко модела на Панасоник. Можете ли да ми кажете каква е разликата в сериите FX и LZ / примерно FX8, LZ2, LX1?? Към списъка мога да добавя и FZ5. Какво ще кажете? Ценовите граници са ясни .
Благодаря и без да изпадаме в излишни полемики ви моля да ме посъветвате какво да избера!
Не искам да избирам другата категория устройства за фиксиране на мига на обект осветен от светлина, които вие поставяте на пиедистал.Не искам да ползвам SLR-like и DSLR! Вие ги ползвайте! Желая ви през тази година по-често фотките , които сте направили да се оценяват положително от по-голяма публика и най-вече да има и финансово отражение!!!![smilie24] [smilie24]
И въпреки всичко ви съжалявам! Затова ще се постарая , ако сте заслужили да ви намеря групови карти за бодибилдинг-зали или да докарам един екип от шерпи от Непал да ви носят тези обемисти и тежки апаратури за улов на мигове! Така де , човек като види примерно Sony DSC R1 /и несамо него!/ какво огромно чудо е , просто му става мъчно за добрите стари лентови устройства за мигоулов. Не ви завиждам !
Шегата на страна!
Благодаря за отзивчивостта ви и дано виждате и улавяте повече хубави мигове.[beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: ВЪПРОС КЪМ ЗНАЕЩИТЕ!
Автор: Frida   
Дата:   12-01-06 18:41

Хем искаш помощ от знаещите, хем ги съжаляваш?! Интересен подход! При жена няма да мине никога, но тук ще ми е интересно да видя реакцията. Успех ти желая! Шегата настрана! [smilie5]

Автор: Sidewinder   
Дата:   12-01-06 18:52

Шегата настрана! За.би ги тия "мигоуловители " и си вземи лист и молив!

Дата:   12-01-06 19:04

Листа и молива ги имам и ги ползвам мнооооого по-добре от теб!
Бъди по ясен!
Ако нямаш мнение за съвет защо се обаждаш?
Въпреки всичко бъди здрав и снимай по-често!!!

Поздрави![beer]

Автор: ike.a   
Дата:   12-01-06 19:04

'МиГОулоВитеЛ'--какво пък е тва ЖиФотнУ?[smilie5] [smilie8] [smilie10] [smilie5]

Дата:   12-01-06 19:13

1.Благодаря за пожеланията!
2.Мнение: "Хубавите и евтините неща се продават в два различни магазина!".
3.Надявам се, че крайната ти цел е да познаеш какво си "мигоуловил" ....

Публикацията е редактирана (12-01-06 19:22)

Автор: fingits   
Дата:   12-01-06 19:19

Еххх, най-накрая някой да разнообрази форума с такава забавно-чаровна тъпотия[beer]

Дата:   12-01-06 19:29

Sidewinder , благодаря ти!
Дай съвет и координати на тези два магазина!
Е, живота е пълен с мигове-добри, лоши и смесени! Важното е тези , които си усетил и си ги "уловил" да ти харесат! Ако се харесат и на други хора това е прекрасно- това значи, че можеш да усещаш пулса на времето! Това за мене смисъла на фотографията и затова защитавам идеята тя да стане дисциплина в училищата, вместо бузумните и утекчителни часове по т"рудово" да кажем! Е, на репликана от някой че е скъпо удоволствие бих отговорил, че е по-добре човека да бъде научен да усеща светлината и пъстротата от цветове на средата , в която живее / а на това те учи фотографията!/дори "уловени" с обикновен апарат, отколкото примерно да повтаряме в няколко класа една и съща история на България!! Но за МОН това са глупости!!!!!!!
Успех в улова и ...........[beer]

Автор: fingits   
Дата:   12-01-06 19:33

Звучи чудесно, само че за да уловиш "пулса на времето" ти трябват 100msec[smilie19] . С това, което искате и дъха на времето няма да хванете, да на говорим за пулс!

Автор: jodita   
Дата:   12-01-06 19:38

agk1 , ot nabludeniya vav foruma stignah do izvoda che za da poluchish otgovor tryabva da znaesh kak da pitash s ogled naglasata i mantaliteta na aktivnite forumtsi.V protiven sluchai se... e.avat s teb. Uspeh.
PS. Az ne znam kakvo da ti preporacham. R1 na Sony mi haresva i na men, no .........
Izvinyavam se za latinitsata.[beer]

Дата:   12-01-06 19:41

За Panasonic нямам наблюдения, но пък в къщи имам и
http://www.dpreview.com/reviews/canonsd300/

събира се в калъфче за GSM (ориентировъчно).
Синът ми снима с него и мисля, че за целите, които си описал в началото, това е добро решение.
по-новият модел е това:
http://www.dpreview.com/reviews/canonsd500/

Публикацията е редактирана (12-01-06 19:42)

Автор: royal   
Дата:   12-01-06 19:45

panasonic LX1[smilie24]

Автор: nyx40   
Дата:   12-01-06 21:09

Съгласен съм с едно, неможе да пишеш съзидателно и да се шегуваш малко не ефектно в първия си пост и да очакваш коректно и не не.бателно отношение от хората от които искаш помощ, мойте предпочитания са за FX8, но в крайна сметка - ти си решаваш![beer] [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна