Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ЗА РАЗГЛЕЖДАНЕТО НА СНИМКИ В АЛБУМА
Автор: plamennk   
Дата:   03-07-04 10:02

ОТ ДОСТА ВРЕМЕ СЕ ЧУДЯ КАК НАЙ ЛЕСНО ДА РАЗГЛЕЖДАМ МНОГОТО СНИМКИ В АЛБУМА И САМ СИ ИЗРАБОТИЛ СИСТЕМА КОЯТО МИ Е ДОСТА УДОБНА, СИГУРНО НЕ ОТКРИВАМ ТОПЛАТА ВОДА НО РЕШИХ ДА СПОДЕЛЯ С ВАС.

ЗАПОЧВАМ ОТ НАЙ НОВИТЕ СНИМКИ ЕСТЕСТВЕНО

КОГАТО НЯКОЯ МИ ХАРЕСА ОТИВАМ В ПРОФИЛА НА АВТОРА И МУ РАЗГЛЕЖДАМ ВСИЧКИТЕ СНИМКИ, ТАМ ДАВАМ МНЕНИЯ ИЛИ СЛАГАМ ОЦЕНКИ В ЗАВИСИМОСТ КАКВО МИ Е ХАРЕСАЛО И КАКВО НЕ

ПОСЛЕ СЕ ВРЪЩАМ В АЛБУМА И ПРОДЪЛЖАВАМ НАТАТЪК ДОКАТО СТИГНА ДО СНИМКИТЕ КОИТО СЪМ РАЗГЛЕЖДАЛ ПРЕДНИЯ ПЪТ И Т.Н. И Т.Н.

НЯКОЙ ПОЛЗВА ЛИ ПОДОБНА СИСТЕМА?

[shtrak] [shtrak] [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: ЗА РАЗГЛЕЖДАНЕТО НА СНИМКИ В АЛБУМА
Автор: xizor   
Дата:   03-07-04 10:06

Da susjtata, oba4e sled tova
"КОГАТО НЯКОЯ МИ ХАРЕСА ОТИВАМ В ПРОФИЛА НА АВТОРА И МУ РАЗГЛЕЖДАМ ВСИЧКИТЕ СНИМКИ, ТАМ ДАВАМ МНЕНИЯ ИЛИ СЛАГАМ ОЦЕНКИ В ЗАВИСИМОСТ КАКВО МИ Е ХАРЕСАЛО И КАКВО НЕ",
tryabva da se vurna otnovo na 1-va stranotsa, a iskam napravo na 2-ra[smile]
ma ne stava [shtrak]

Автор: plamennk   
Дата:   03-07-04 10:09

ЩО БЕ АЗ СЕ ВРЪЩАМ СЪС СТРЕЛКАТА "BACK" НА БРАУЗЪРА И ВСИЧКО Е ТОЧНО.

Автор: xizor   
Дата:   03-07-04 10:11

e da de. ama otivash na purva stranotsa, kadeto ve4e si bil...;-) ......oooo 4akay az sega se oseti h da prav si v BACk te vrushta...ehe reutanite zagreha[smilie24]

Автор: Krassy   
Дата:   03-07-04 12:15

Аз имам време да гледам основно рейтинг-а...
В основния албум се появява нещо интересно на 3 страници средно... не се губи много време [smilie7]

Автор: junior   
Дата:   03-07-04 12:26

Краси по този начин никога няма да можеш да видиш моите снимки....[smilie8]

Аз обикновено качвам по 20 за седмица и се сещаш, че докато дойде време някоя да отиде в галерията отдавна са минали три дни и съответно не може да се появи в тридневния рейтинг...[smilie8]

Автор: Krassy   
Дата:   03-07-04 12:33

junior, твоите снимки не са за изпускане, tunneling life [smilie7]
Бих желал да имам цялото си време за фотофорума, но първо няма как, бизнеса ми не го позволява, второ... не искам да ми омръзне толкова бързо [smilie19]
Навремето бях пуснал мухата към фотофорума да има галерия пак по рейтинг, но на advanced photographers, нека тази дума да не дразни другите, имах впредвид на доказали се автори тука в сайта...
Това е за хора които нямат време, а ако придобият такова - да си гледат и общия албум [smilie7]
Но това много замириса на дискриминация и би засегнало различни страни... аз просто споделям [smilie7]
И пак вмятам, хубаво е човек с течение на времето и заслугите да придобива някакъв статут.. хубаво е, СТИМУЛСКО някак си, навсякъде е така, писано или ненаписано, навсякъде [smilie7]

suglasna
Автор: IzI   
Дата:   03-07-04 12:49

verno otnachalo tva moje da prozvuchi malko diskrimitativno no e edno mnogo dobro reshenie:)

първа  назад  1     всички  напред  последна