Автор: юнга
Дата: 09-01-06 15:31
Мислим в сходна посока с теб Volokin.
Bessa L, както се вижда, изобщо не е класирана, като дори не помислих колко и е пласмасата.
Тя не е телеметрична, а със скално мерене, ако мога така да се изразя, сиреч, по-съвременна Смяна.Не виждам, поне като я гледам на снимка, как може да и се сложат едновременно и визьор и едно от онези далекомерни устройства за смяна, та да стане полу риба, полу рак. При нея се разчита на широкроъгълни обективи, при които след 1-1.5 м всичко е с приемливо качество, но не това търсим ние от нашите телеметрични фотоапарати.
Колкото до Bessa R си пак прав, но цената на адаптера изравнява цената с другите R,ако не знаехме,че и за тях ще ни трябва адаптер, за да използваме старите си руски обективи, които никак не са лоши.
И тази Bessa R наистина е достъпна за "Българина с изтънял джоб", защото, благодарение на Партията, нейните помощници и правителството й, аз например прилагам следния финансв план за сдобиване с нова Bessa.
От първи Януари,се мъча пуша вместо 3 по 1 един пакет цигари.Цената на 3 пакета стари е 4.20 лева, а един пакет от новите е 2.50. Разликата за мен е спестена и един път седмично се внасят 12 лева в една сметка.
Това в края на годината ми носи една нова Бесса, а може би дори със обектив, а не смо тяло.Зависи от курса на $ в края на годината.
|
|