Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Покана към форумци за интересна "фото" екскурзия
Автор: elrisha   
Дата:   09-01-06 01:17

В сряда, 29 Март 2006, сянката на луната, с диаметър от 180 км. ще обиколи земното кълбо, започвайки от Бразилия, ще мине през Атлантическия океан и златните брегове на Африка, ще прекоси пустинята Сахара, Средиземно море, Турция, Черно море, Украйна и Русия, за да бъде видяна последно в Казахстан и Монголия.

Най-близката точка до България, откъдето ще може да се наблюдава този природен феномен е град Манавгат, Турция. Манавгат се намира на 65 км от Анталия – един от най-известните летни курорти в Турция. От тази точка на Земята, ще може да наблюдавате Слънчевото затъмнение в продължение на почти 4 минути.

Предлагаме Ви 5 дневна екскурзия по време на която ще можете да натрупате много фотоматериал:)

Пакетна цена на човек в двойна стая – 345.00 лева
/Цената е валидна при минимум записали се 30 души/

Цената включва:
-транспорт с луксозен автобус с 2-ма шофьора, съгласно програмата;
-екскурзовод на български език;
-1 нощувка със закуска в хотел 3* в Кушадасъ;
-2 нощувки със закуски в хотел 4* в Анталия;
-1 нощувка със закуска в хотел 3* в Истанбул;
-екскурзоводска програма в Истанбул, съгласно програмата;
-екскурзия до Ефес и Дома на Дева Мария /без вход/;
-Посещение на Обсерваторията в Манавгат /без вход – около 5.00 евро/;
-Астрогидове от Астрономическа асоциация-София, оборудвани със телескопи, слънчеви филтри и проектори за дневно и нощно наблюдение на Венера, Юпитер, Сатурн и Слънцето; ще имате възможност сами да правите снимки с астрономическите телескопи, предоставени от сп. Андромеда;
-очила за наблюдение на затъмнението + астроподаръци от Астрномическа асоциация-София;
-представител на фирмата организатор;
-застраховка “Асистанс” към ЗД Булстрад с покритие от 10 000 евро;

Цената НЕ включва:
-вход за Двореца “Топкапъ” – около 10 евро
-вход за Ефес и Дома на Дева Мария – около 23 евро
-лични разходи и бакшиши

За записване търсете:

Силвия Гогова
тел. + 359 2 850 40 60
моб.тел. + 359 889 340 564
ICQ # 37902929

Отговори на това съобщение
 Re: Покана към форумци за интересна "фото" екскурзия
Автор: draev   
Дата:   09-01-06 07:08

Докога е срока за записване?

Автор: Стоев   
Дата:   09-01-06 07:31

яко возене в автобус ще падне, иначе готинко [smilie3]

[beer]

Автор: ALBIREO   
Дата:   09-01-06 08:50

Аз ще съм в Сиде, на 60 километра от Анталия. Хотелът е близо до морето. Ще бъде много яко. Още през Август 1999, когато снимах затъмнението от Шабла си казах, че Март 2006 трябва да съм в Турция :). Така и ще бъде! [shtrak]

Автор: Mimic   
Дата:   09-01-06 09:13

Яко [beer]

Автор: джъмбо   
Дата:   09-01-06 09:20

за 370 лв бях 12 нощувки в бодрум, мармарис и кушадасъ.......

също с луксозен автобус

ефест и топ капъ - по 15 турски лири = 36 лв

карти не важат освен жълтите на юнеско

Автор: doktora   
Дата:   09-01-06 10:11

Джъмбо,дай координати на фирмата,с която си бил.
Деси,ако намеря работа и събера пари за апарат,се записвам.[smilie24]

Автор: ZENTEX   
Дата:   09-01-06 10:45

Тая сянка нямали да минава скоро и край каймановите острови[smilie5]

Re: Покана към форумци за интересна
Автор: Mimic   
Дата:   09-01-06 10:58

Зентекс ша забягва с канонските авоари ... [smilie5]

Публикацията е редактирана (09-01-06 10:58)

Автор: nsirakov   
Дата:   09-01-06 11:14

Внимавайте за Птичи грип

Автор: solo5   
Дата:   09-01-06 11:19

Супер е офертата,
но 10000$ е малка застраховка за 30 човека
предната година бях в Мармарис и стана злополука и ако всички бяха тръгнали да си искат парите щеше да стане една
е пак е по-добре от 4000$ колкото беше застраховката за 50 човека в нашия автобус, ама БГ застрахователите [smilie23]

Автор: 4i4o_man4o   
Дата:   09-01-06 11:22

Внимавайте и за ПИЧИ грип [ezik]

Дата:   09-01-06 11:31

Затова - купувайте си билетите с кредитни карти, така имате индивидуални застраховки в много по- големи размери ;)

Автор: h_bio   
Дата:   09-01-06 11:42

s avtobus do antalya? MNOGO PYT

Автор: elrisha   
Дата:   09-01-06 14:22

ако някой се интересува по-подробно за програмата,нека ми се обади в Кю-то[smile]

Автор: todorov   
Дата:   09-01-06 14:55

Ще се разбиете от път бе ...
ама ... който се навие ще остане доволен ...
и ФнимаФайте с птичия грип ...

Re: Покана към форумци за интересна
Автор: todorov   
Дата:   09-01-06 15:04

Доколкото до застраховките
Асистънс с покрите за 20000 евро е от порядъка до 1-1,5 евро на ден ...
По евтини застраховки от тия няма

Публикацията е редактирана (09-01-06 15:05)

Автор: Borisoff   
Дата:   09-01-06 16:00

По-евтино винаги може да се намери!
10 000 евро е достатъчно за Турция да покрие разходи по внезапно възнбикнала злополука или заболяване. Не се налага да плащаш нищо от джоба си (само телефонен разговор до Мюнхен, Чикаго или Сингапур [smilie6] ).
Ако пътуващите са между 12 и 65 години цената за 1 седмица е 3,89 евро (7,61 лв.)
На тези, които ще се навият да пътуват весело снимане и да си пазите очите, ей!
Че кой застраховател ще се занимава с вас, ако сами не се пазите [beer]

Автор: Силвия   
Дата:   09-01-06 16:39

Здравейте всички [smile] Аз съм "въпросната" Силвия [smile] Досега нямах регистрация тук по обясними причини - не влизам в определението "фотограф" [smilie2] [cool]
Първо искам да благодаря на Деси и на админите за съдействието. Както повечето са се досетили - не става дума за рекламиране просто на туристически услуги. По тази причина и не е обявено и името на фирмата-организатор, за да не стои като реклама. А и целта на това публикуване не е реклама, а обявяване на нещо, което аз поне считам, че би представлявало интерес за голяма част от вас. По тази причина и не намирам за нужно да коментирам цени и оферти на други стандартни пътувания и екскурзии [smilie3] В случая става дума за целева екскурзия по конкретен повод. Голяма част от организирането й е съобразено именно с тази цел, включително осигуряване на достъп до Обсерваторията в Манавгат, а също и осигуряване на техника (телескопи) за наблюдение и правене на снимки...

Някой беше написал, че голямо пътуване ще е [smile] Да, така е, пътят не е малко. Но другият вариант е със самолет до Анталия, което значително би оскъпило цената. Заради това пък пътят е накъсан с нощувка в Кушадасъ на отиване и още една в Истанбул на връщане.
Между другото поне дотук се заформя доста интересна група от предимно млади хора,с подчертан интерес към "събитието" [cool] Останалото е ... съчетаване на полезното [shtrak] с приятното [beer]
По повод застраховките не разбрах какво точно ви притесни? Стандартно при организираните пътувания се прави застраховка, която е с покритие между 10 000 и 15 000 евро.

Относно сроковете за записване - по принцип е рано още [smile] В смисъл до тогава има доста време, но това не значи, че трябва да се чака крайния срок. Нормално е най-късно до 10 дни преди пътуването, който е решил да пътува вече да се е записал. Оттам нататък до деня на тръгването е при условие, че има свободни места.

Умишлено по-рано обявяваме екскурзията тук - предполагам, че всеки има нужда да си разчете най-малко времето. А също и парите... [smile]

За всякакви допълнителни въпроси съм на ваше разположение тук и на посочените по-горе координати [smile]

Автор: Силвия   
Дата:   09-01-06 16:41

Сега забелязах, че никъде не е отбелязано датите на пътуване. За това ето и подробната програма:

26 МАРТ 2006 /неделя/
Тръгване от София в 16.00 часа от паркинга пред стадион “Васил Левски” по маршрут София – КПП “Капитан Андреево” – Чанаккале - Кушадасъ. Нощен преход.

27 МАРТ 2006 /понеделник/
Пристигане в Кушадасъ около 09.00 часа и настаняване в хотел 3*. Следобед - посещение на Античния град ЕФЕС и Дома на Дева Мария (вход 23 евро на човек). Нощувка.

28 МАРТ 2006 /вторник/
Закуска. Отпътуване за Анталия, следвайки живописния крайбрежен път наситен с прекрасни пейзажи. След около 6 часов преход – пристигане в Анталия и настаняване в хотел 4*. Свободно време за почивка, разходка или плаж край басейна на хотела. Нощувка.

29 МАРТ 2006 /сряда/
Закуска. Отпътуване за град Манавгат (най-близката до България сухоземна точка, откъдето ще може да наблюдавате природния феномен), отстоящ на 65 км от Анталия. Там, в 13.57 часа, ще станете свидетели на пълно слънчево затъмнение, което ще продължи близо 4 минути (най-дълготрайно то ще бъде над района на Либия – 4мин. и 7 сек.). Посещение на Обсерваторията в Манавгат /входа се заплаща отделно-около 5.00 евро/. Късния следобяд – връщане в Анталия. Свободно време за почивка. Нощувка.

30 МАРТ 2006 /четвъртък/
Закуска. Заминаване за Истанбул. Целодневен преход. Късно вечерта пристигане в Истанбул и настаняване в хотел 3* в туристическия център на града. Нощувка.

31 МАРТ 2006 /петък/
Закуска. Екскурзоводска програма /на български език/ на Истанбул с посещение на Синята джамия и Хиподрума: Колоната на Константин, Египетския обелиск, Змийската колона, Дворецът Топкапъ Сарай (без вход), църквата “Св. София”. Отпътуване за София. Пристигане в София рано сутринта на 01.04.06.

Дата:   09-01-06 17:09

в света софия също има вход 15 лири....тъмно е не се разрешават светкавици и стативи... не важат прес карти

водохранилището - 10 лири (важат карти но не ментета ) тъмно е 1600 исо - 1/20-2.8 не се разрешават стативи и светкавици (но има перила за подпиране)

за топ капъ има отделен вход за съкровищницата в която е забранено снимането иначе в двора на двореца е разрешено... не важат карти

в света софия и в двореца се минава през скенер

аз минах навсякъде с пистолет оса в раницата с техника и не ме изловиха

не го направих нарочно ама не знаех че не се носят такива неща

Дата:   09-01-06 17:18

джъмбо - полезна ифнромация, благодаря :)
Това с пистолета - [smilie18]

Дата:   09-01-06 17:22

1 лира = около 1.20 до 1.25 лв

бира със шекер 2 до 5 лири

баклава се купува на 5 мин преди България (проверено не веднъж) вместо да я мъкнете 5 дена

аз лично бих предпочел разходка с корабче за 2-3 часа из босфора (верно няма много за снимане ама е яка емоция)

Автор: newdiletant   
Дата:   09-01-06 17:23

странна работа, за трети път ме атакуват с тази оферта, включително и по icq, да няма тук рекламни агенти на Алма Тур, нищо лошо, но е доста забавно[smilie3] http://www.almatour.net/almasoftbg/cp/dir/index.jsp?object_type=1&object_id=5709

Автор: pinko   
Дата:   09-01-06 17:41

И мен ме атакуваха яко с тази оферта.

Идеята е, че ако осигуриш 20 човека, твоята екскурзия става безплатна.

Поне мен така ме агитираха, ама ми се стори тъпо да пускам тема във форума и да си спечеля безплатна екскурзия за сметка на форумци.

Според мен е необосновано скъпо, същото го предлагат и други фирми, с около 120-140 лева по-малко.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна