Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Фотоапарат от Германос
Автор: Vinsent   
Дата:   07-01-06 19:07

Вчера купих фотоапарат от един от магазините на Германос. Много му се радвах, но когато си отидох в къщи установих, че един от 115-те хиляди пиксела на LSD дисплея не работи коректно. Не бях го забелязал при закупуването и не че това влияе върху работата на апарата, ама е неприятно и щеше да ми боде в очите непрекъснато. Днес предиобяд рано-рано цъфнах в соътветния магазин. Хората се отнесоха много сериозно към проблема, веднага доставиха от друг магазин такъв апарат и ми го смениха. Искам да им благодаря за коректността! Така се прави търговия! Не се учудвам от успехите на веригата магазини Германос!!![smilie24] [smilie24] [smilie24] [beer] [beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Фотоапарат от Германос
Автор: Георги   
Дата:   07-01-06 19:08

[smilie8]

Автор: chukov   
Дата:   07-01-06 19:09

Ебаси рекламния постинг.

Германос е едно от скъпите места, откъдето човек може да си купи фотоапарат между другото.

Автор: niagara   
Дата:   07-01-06 19:15

chukov, и аз не пазарувам от Германос, но уважавам,
когато някой си върши коректно работата[smilie24]

Нека и добри думи да се казват, не само оплаквания[ezik]
[beer]

Автор: pinko   
Дата:   07-01-06 19:15

Германос са гадни кожодери...

За Нокиа 9300 ми поискаха 1490 лева, ненормалници[smilie11]

Тяхната била "официален внос" от Гърция????[smilie23] [smilie23]ама не можели да издадат данъчна фактура???как стааа тая работа, а?

Аз я намерих за 939 лв с ДДТ( и данъчна фактура) и 1 година гаранция от съвсем редовен магазин.

Автор: GOSPODIN   
Дата:   07-01-06 19:17

Vinsent, тъй като моят е с 235 000 пиксела вече 7 месеца не мога да разбера има ли изгорял [smilie10]

Дата:   07-01-06 19:22

> Не се учудвам от успехите на веригата магазини
> Германос!!![smilie24] [smilie24] [smilie24] [beer] [beer]
> [beer]
>

Niagara,
ако липсваше цитираното изречение нямам нищо против. Това, че са се отнесли в случая коректно, не бива да става повод за генерални обобщения по отношение на Германос. Нека всички се уверим в "коректността им и в добре развиващият им се бизнес" с личен опит.

Самият факт, че цените са изключително надути говори достатъчно за тях като фирма. Още от тук те са некоректни с клиентите.

Мерси

Автор: ALBIREO   
Дата:   07-01-06 19:23

GOSPODIN - значи няма :)
Относно Germanos - само лоши неща се сещам, но да не изпадам в подробности...

Дата:   07-01-06 19:24

GOSPODIN, щом като не можеш да разбереш, значи няма изгорял, живей спокойно![shtrak] [shtrak] [shtrak] [beer] [beer] [beer]

Автор: niagara   
Дата:   07-01-06 19:34

Прави сте като цяло за тази верига, [smilie6] , но това беше темата за похвали, а не за оплаквания[smilie5]

Дата:   07-01-06 19:38

Колеги, съжалавам ако постинга ми е прозвучал като реклама. Просто си мислех, че е редно да споделя с вас радостта и опита си. Апарата който купих от Германос в този момент при други дистрибутори е по-скъп. Не съм постъпил юрбулешката, преди това проверих - там ми беше най-изгодно. От тях съм купувал също така изгодно GSM. Все пак възможно е това да е било конюктурно и за други артикули и в друго време това да не така.

Автор: samara   
Дата:   07-01-06 19:45

...големите търговски вериги сменят сапунерките веднага, ако се направи рекламация в срок три дни от датата на закупуване [smilie24] ..факт, пробвал съм го ! [smilie24] [thankyou]

Дата:   07-01-06 19:55

ОК Vinsent
Вероятно наистина не си искал да прозвучи рекламно.

Просто трябва да свикваме това да е нормалното отношение към нас като клиенти и да проявяваме нулева толерантност към некоректността спрямо клиента.

Автор: arise   
Дата:   07-01-06 19:56

Работил съм в Германос и много добре знам доколко е "гарантиран" произхода на стоката и т.н. Високите им цени (поне на телефоните)не са обосновани от нищо по отношение на стоката, можеби единствено от коректното гаранционно обслужване, за което вече стана дума. Лошото обаче, е че дефектната машинка рано или късно може да се пробута на друг нещастен клиент, след като е преминала през склад, сервиз, вносител и т.н.

Автор: SLR   
Дата:   07-01-06 20:07

Една птичка пролет не прави за съжаление[smilie2]
За тази верига и аз нищо хубаво не бих могъл да кажа[smilie23]
Дано постепенно нещата да се подобряват защото в нормалния свят тези неща са ежедневие а не изключение[smilie8]

Автор: ahab   
Дата:   07-01-06 20:21

Siemens AX72 нов:

Germanos - 193 лв.
Павилион в бившето кино "Култура" - 159лв.

При разлика от 180 метра между магазините [smilie10] кое купих?

Автор: uzunof   
Дата:   07-01-06 20:45

Ае нещата са много относителни, ше знаете :)
Оня ден тръгнах да си купувам памет. 128 MB xD Picture card, цена в Reset.bg - 50 лв, в plesio.bg - 40лв, в ProFoto 256МВ беше 75лв, цената за 128МВ не помня, но със сигурност значително по-добра от двата магазина по-горе.

Не купих от ProFoto, защото нямаха в наличност.
Лично аз предпочитам да си избера стоката от Интернет, за да не губя време в обикаляне на магазини. НО определено искам когато отида да си купя това, което съм избрал, да го има в наличност.

Така че Germanos е добър избор за хора, които искат да са сигурни, че когато отидат ще има техния модел телефон, па дори и за цена от 20-30лв отгоре.

Автор: Marillion   
Дата:   07-01-06 21:32

От Germanos пазаруват НАЙ-ГОЛЕМИТЕ балъци... повече няма какво да кажа...

Автор: RAMZE   
Дата:   08-01-06 12:58

Баровци-да,но балъди- нещо си в грешка.Това че имаш такова мнение за тях[smilie10] - така расъждават само мизерниците!

Автор: Brummaker   
Дата:   08-01-06 13:03

не стъпвайте там .

Автор: ZENTEX   
Дата:   08-01-06 13:28

Pinco,моо скъп телефон бе[smilie5]

Автор: Стоев   
Дата:   08-01-06 13:37

Когато си купих Сименс М65 от Германос за 609лв - любезни [smilie5]
Поне да имаха и резервни клавиатурки, кабел за данни, оригинално калъфче.... ама нъц [ezik]

първа  назад  1     всички  напред  последна