Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Фотошоп + плугини
Автор: counter   
Дата:   06-01-06 16:30

Някой да знае от къде мога да разгледам нещо повече за работа с плугините за фотошоп или поня някой сайт на който да сса описани кой плугин какво прави ...предварително мерси :)

Отговори на това съобщение
 Re: Фотошоп + плугини
Автор: asahi   
Дата:   06-01-06 16:34

Всеки плъгин си има автор, най-често и сайт. Виж в Хелп->Абаут на плъгина.

Предварително съжалявам за времето, което ще прахосаш.

Автор: stoyan_5   
Дата:   06-01-06 16:37

Виж това, но имай търпението да се зареди и погледни по-надолу!
http://history.nsc.ru/arh.htm

Автор: darksorrow   
Дата:   07-01-06 01:42

asahi, принципно за плъгините и аз не съм голям фен, обаче ми е интересно друго нещо - смяташ ли, че са наистина ТОЛКОВА излишни?
примерно (не става дума за снимка конкретно) - иска ти се една голяма, хубава разклонена светкавица с онзи специфичен виолетовоелектрикав цвят. мислиш ли, че да си я сътворя с фотошопа ще ми е по-практично и лесно, отколкото с плъг ин за тая работа? Аз не смятам, май в КПТ имаше такава джаджа. Или пък за някакво по-специфично осветление, което искаш да постигнеш - в това отношение (а то в кое ли не, де...) ПС може много, обаче не е ли много по-лесно да цъкнеш няколко пъти и да направиш фин контрол от нещо, което е конкретно предназначено за тая работа?
има и боклуци, ъф корс, но не са ли, от една страна, времеспестяващи, на първо място, а нерядко и достатъчно добри, за да се заеме човек, ако не с изучаването им, то поне с ползването им, в някои ситуации?

живи и здрави за новата година, иначе, че аз чак сега се включвам [beer]

Публикацията е редактирана (07-01-06 01:43)

Автор: nsirakov   
Дата:   07-01-06 08:20

Daрк Соррроу - а знаеш ли вместо плъгин колко по-пирятно, вълнуващи и зареждащо с енергия е да си е хванеш сам

https://photo-forum.net/static/forum/2006-01/qoll5558.JPG
http://nsirakov.com/temp/light04.jpg

ПС = снимката е правена от РЪКА, при 8 секунди експонация!

Автор: PeterPAN   
Дата:   07-01-06 08:33

Доста ти е твърда ръката

Дата:   07-01-06 08:42

Питър :) = има си хватка бе човек :)

Вънка е ТЪМНООООО, и кат светне светката, учените казват че светка за 1/200 от секундата - за какво ми е статив тогава, :)

Автор: asahi   
Дата:   07-01-06 08:43

Сираков е железен!

Дарк, не бих казал че са чак толкова излишни. Времето, употрбено да намериш, инсталираш и разгледаш всичките плъгини може да се употреби за по-смислени неща. А плъгини излизат всеки ден.
По-добре е да се отдели време за изучаване на ъншарпмаск, методите за цветокорекция, а защо не и за размисъл преди да натиснеш копчето на апарата.

Дата:   07-01-06 09:06

Асахи - БИРАТА Е ОТ МЕН (нали знаеш) [smilie24] [smilie24] [beer] [beer]

Автор: darksorrow   
Дата:   07-01-06 11:12

nsirakov - твоят вариант винаги е по-добрият :)
А на тая хватка сигурно и Дан Колов би завидял...

асахи, съгласен съм, разбира се, обаче винаги съм срещал едно леко негативно отнощение към тези програмки, а макар аз самият рядко да ползвам, все пак ми беше любопитно защо е така...

поздрави.

първа  назад  1     всички  напред  последна