Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Къде да се снимам за документи?
Автор: borislove   
Дата:   28-12-05 18:35

Къде е най-добре да се снимам за лични документи? Горе долу исам да не е много скъпо, да нямам странен цвят на лицето (като махмурлия) и да не изглеждам като крокодила Гена (е то това май от мен си зависи[smile] ). Вие къде се снимате за документи?

Отговори на това съобщение
 Re: Къде да се снимам за документи?
Автор: Стоев   
Дата:   28-12-05 18:36

в кварталното фото за няколко лефчета

Автор: yan   
Дата:   28-12-05 18:42

Аз обмислям това толкова важно събитие поне 6 месеца, питам всеки втори на улицата,разпитвам в 2-3 форума, преглеждам нашата и чуждата преса какво са писали по случая и след известно колебание прекрачвам прага на някое фото. След целия този зор лицето ми е придобило някакъв странен цвят.... [smilie18] [smilie18]

Автор: garry   
Дата:   28-12-05 20:00

При такива въпроси се сещам как мистър Биин се снима за документи и мисля че важното е да се държиш естествено

Автор: Donsky   
Дата:   28-12-05 20:11

Ми, снимай се сам. Само трябва да докараш:

1. Фон - 20% сиво
2. Размери 35/45 мм
3. Р-ние от долната част на брадата до темето м/у 25 и 35 мм.
4. Хартия - мат
5. Пълен фас с две уши и да не си ухилен като идиот.

[smile] [smilie24]

Автор: borislove   
Дата:   28-12-05 21:57

Мдаааа... Хубави съвети, особено за Мистър Бийн. [smile] Просто мислех, че на някой места правят по-добри снимки, но явно няма значение.
Живи и здрави![beer]

Автор: Mimic   
Дата:   28-12-05 22:06

На 99% от местата снимките са едни и същи ... надали некои твори искуфстфо от паспортни снимки ... като се замисля, че като си правих моите и ми казаха, че не можело да се снимам с моите очила щото щяло да има отблясъци и нямало да ми приемат снимките. Та ми дадоха едни рамки без стъкла, с които излязох точно като крокодила Гена ... ма нали за властта уж - требе да се прявят жертви ... [smilie5]

Автор: yan   
Дата:   29-12-05 12:36

Що пък, при нас им махаме пъпките и настава едно щастие...[smilie5]
Ученичките от съседната гимназия не влизат със обикновенното:"Тук ли правите снимки?", а с "Тук ли махате пъпки?"[beer]

Автор: fotografinq   
Дата:   29-12-05 12:50

ама пък негърски пъпки как се чистят добре че предимно бели ми влизат във фотото ...ето затованяма да отда да бачкам в САЩ нивга и стига си се притеснявал за снимките си за документи Борислове и без това като те сканират в полицията ще заприличаш не нещо "изненадващо ново" ето аз например на последната ми лична карта сам зелена и с брада

първа  назад  1     всички  напред  последна