Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 SAS, pak edna drebolia ...
Автор: opeldjia   
Дата:   21-11-03 11:38

... koiato dori ne sym siguren dali ima nyjda da se promania, no vse pak da si kaja.[smilie7]
stava duma za formata s koiato se postvat messages vyv foruma.
--------------------------------------------
Вашето име: opeldjia
Вашият email: stamat@nowhere.com
Тема:

Ta vyprosa mi e zashto e neobhodim vtoria red - "Вашият email: stamat@nowhere.com ", sled akto nito moje da se redaktira, pyk i sled tova ne se pokazva vyv postingite.
Da rechem che pyrvia(s username-a) se displayva za da vidish lognat li si ili ne, ama vtoria mi se struva izlishen i pochti biah gotov da mrynkam che uj mail addressa mi ne se vijda, pyk se pokazva vyv formata.

I sega se seshtam za oshte neshto - za vmykvaneto na TAG-ovete za smile-cheta i formatirane na texta - ne mislish li che za userta shte e po-udobno da se insertvat na tekushtata pozicia na kursora vmesto da se appendvat sled celia text ?
[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: SAS, pak edna drebolia ...
Автор: sas   
Дата:   26-11-03 19:17

По молба на опелджията като цъкате на емотиконите вече те не се добавят в края на текста, ами там където е курсура.[smile]

Чакам да пия бирата [smilie21] [smilie21] [smilie21]

Автор: sas   
Дата:   26-11-03 20:24

Айде опелджия и другите неща дето искаш ги оправих

Автор: boni   
Дата:   27-11-03 00:00

Tova e taka ,zashtoto i SAS kara Opel (Vectra)

breiii ...
Автор: opeldjia   
Дата:   27-11-03 12:01

... ei na tva mu vikam Customer Care, bravos SAS, mai veche e kraino vreme da se dovleka na niakoia ot klubnite sbirki che osven teb i boni ima da otnasia biri [smilie7]

първа  назад  1     всички  напред  последна