Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ? от много начинаещ
Автор: sea   
Дата:   28-06-04 21:22

Следя този форум от близо шест месеца.Регистрирах се на на 26.06.Престраших се да гласувам и да пусна две три мои неща.Чудесно,всички се вълнуват от"панасоник".Колко трябва да порасна за да ми се приемат гласовете?/За всеобщо успокоение не ме интересуват Симон и Нина Ник/

Отговори на това съобщение
 Re: ? от много начинаещ
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   28-06-04 21:26

Защо, сега не ти ли се възприемат? Прочети внимателно, може в правилата да е заложено скоро регистрирани потребители да не могат да гласуват в конкурса. Съгласи се, че ако е така, по-добре? Аз пък не мога да разбера тази мания да се гласува точно сега!! Не те упреквам, ама не е чак пък такъв проблем или ограничаване на права.

Дата:   28-06-04 21:33

Моби,вчера ми беше разрешено.както и да е.... явно ще чакам.......

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   28-06-04 21:37

Сигурно са те бройли за фантом. Провери се в списъка на "оная" тема, където е затворена, и после се легитимирай на админа.
Защо ли се бъркам, че си ми известен отпреди 26.06...ц-ц-ц, как се бъркам нещо:)

Също начинаещ
Автор: Nikolai   
Дата:   28-06-04 21:42

сеа,

голяма пък болка, че няма да мога да гласувам... тука не сме на състезание или избори, а да понаучим нещо.... или бъркам? Много се американизирахме. Вместо да мислим за хубави снимки, болезнено търсим чуждо признание, точки, подаръци, награди... общо взето все дребни и преходни неща.

Дата:   28-06-04 21:45

Много се бъркаш.За да те улесня за съм жена./към Моби/

Публикацията е редактирана (28-06-04 21:46)

Re:
Автор: ognyan   
Дата:   28-06-04 21:46

Ostavete deteto da glasuva[smilie18]
Sea a ti identna li se?Napisa li pass i vleze li v saita kato registriran potrebitel?
[beer]

Дата:   28-06-04 21:48

ДА!

Автор: Георги   
Дата:   28-06-04 22:05

sea искаш ли моя глас? :)

Дата:   28-06-04 22:08

НЕ!Виждам си възможностите!Просто ми стана странно-нищо повече.Гласувай ако ти харесва.

Публикацията е редактирана (28-06-04 22:15)

Автор: boni   
Дата:   28-06-04 22:45

Spoko,SAS spria glasuvaneto za konkursa za novoregistrirani potrebuteli,za da se izbiagnat zloupotrebi v sledvashtite 2 dni.

първа  назад  1     всички  напред  последна