Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Когато разглеждате снимките в Избрано..
Автор: тьма   
Дата:   15-12-05 14:20

абстрахирате ли се от името на автора, в последно време го правя и се получават много интересни попадения

Отговори на това съобщение
 Re: Когато разглеждате снимките в Избрано..
Автор: rimohit   
Дата:   15-12-05 14:28

Трудно е при положение , че то си седи долу под снимката но винаги се старая да не гп гледам .Пък и аз не познавам нито един от авторите тука ... таова ми ппомага мисля .Е има и такива дето няма нужда да им гледаш името.Те общо взето се познават по усещане , стил и.т.н.

Автор: IvoZafirov   
Дата:   15-12-05 14:31

Първо гледам снимката и после автора.

Тишо а стига бе[smilie10] не си чувал за Стоефф.

Автор: yanee   
Дата:   15-12-05 14:35

една сника или е хубава или не е, "ника" не ми е критерий за ка4ество

да оставим на страна, 4е някой имена се преекспонираха, а това, според мен, не е от полза за самите автори

приятелите и тези които са ми интересни ги "следя отблизо", но не хваля не6то което не си заслужава

П.П. Много ми се иска да има вариант на галерия "Избрано", където името на автора не се вижда, тогава купона 6те е по-истински, въпреки "кореспонденцията между приятелите" [smilie3]

Публикацията е редактирана (15-12-05 14:45)

Автор: ачо   
Дата:   15-12-05 14:36

А аз като видя снимката и отивам в директорията на автора и разглеждам "сичко"
[smile]

Автор: ring   
Дата:   15-12-05 14:38

Първо снимката, след това ника. Ако снимката ми е направила впечатление, а ника ми е непознат, обръщам профила на човека с г***а нагоре [smilie25] [smilie25] [smilie25] ... [beer]

.... забравих - естествено, имам си и "любими автори" ... при тях празно няма [beer] [shtrak]

Публикацията е редактирана (15-12-05 14:40)

Автор: krassimire   
Дата:   15-12-05 14:40

За добро или лошо, решавам дали ми харесва за около 2 секунди, и това в повечето случаи изключва четенето на името. Има хора тук, дето не са ми много приятни, ама редовно си гласувам, щото докато забележа кой е авторът, и вече съм гласувал :-)

Дата:   15-12-05 14:43

Ако имах амбиции и възможности, щях да си направя фотосайт, който да има отдел за гласуване, където снимките да престояват точно 168 часа (една седмица) в анонимен вид и без индикация за точките до момента. След като престои седмица, ще се появява обратно в профила на автора и в рейтингите, където обаче няма да се гласува.

Дата:   15-12-05 14:55

krassimire, абсолютно съгласна с теб - защото ,да си призная, понякога ме спира името на автора да гласувам.

Автор: Тани   
Дата:   15-12-05 14:56

Това е много интересна идея! Предполагам че може да се доразвие.
Например да има такава категория - КРИТИКА да речем, но не като сегашната , а всеки да може да качва там снимки и да е анонимен за седмица мисля че е добро предложение! След това може и да се продължи да се гласува и да се покаже в профила снимката , но мисля че най-красноречиви ще са резултатите през първата седмица!

Нещо подобно на конкурса който тече в момента , но само за седмица!

Дата:   15-12-05 14:57

Ами прави като мен, гласувай преди да си успяла да прочетеш кой е авторът [smile]

Дата:   15-12-05 14:59

krassimire, никога не гласувам , преди да си кажа мнението, май ще трябва да започна по твоя метод

Автор: J0R0   
Дата:   15-12-05 15:01

Пробвайте в конкурсната галерия - там няма имена. А виждам доста добри снимки.

Автор: ring   
Дата:   15-12-05 15:02

абе хора, как може името на автора да ви спира да гласувате за нещо, което е красиво, направено добре, въздействащо.... Така ли трябва да делим изкуството - на симпатии... Аз също не си падам по някои хора тук, но винаги когато тяхна снимка ми е харесвала, съм гласувала с удоволствие... Мисля, че личната "неприязън" не трябва да бъде определяща... [shtrak] [beer]

Дата:   15-12-05 15:05

Тани, идеята си е идея, но тук админите не се интересуват от това, затова споменах че явно трябва в друг сайт да се направи.

Допълнение към идеята, снимките трябва да се показват в произволен ред (не по дата) докато са в отдела за гласуване, така се избягва зависимостта от това, когато точно е изпратена снимката.

Автор: deyo   
Дата:   15-12-05 15:06

Не гледам името, гласувам за това, което ми харесва от пръв поглед. Чак след това поглеждам профила - понякога зад една снимка се крие чудесен профил, а понякога разбираш, че снимката е просто попадение на автора. Което не би ме спряло да гласувам.

Дата:   15-12-05 15:08

ring, аз казах точно обратното, не ме спира името, щото не го чета.

JORO, ами нямам силни снимки, особено такива в тематиката на конкурса, кво да се прави.

А съм болен в момента и не ми се скита със статив насам натам да правя нощни снимки.[smile]

Автор: J0R0   
Дата:   15-12-05 15:11

Имах предвид да пробвате да гласувате и да пишете коментари в конкурсната галерия, там не се вижда коя синмка чия е.

Дата:   15-12-05 15:11

J0R0, прав си за конкурсната галерия, отивам[smilie24]

Автор: rimohit   
Дата:   15-12-05 15:20

Иво Зафиров [smilie7] Ми то кой не е чувал за него .. ма той с тези патки се е опаткал..
Каот гледам с мойте риби съм тръгнал по същия път[smilie18] [smilie18] [smilie18] само техниката като сменя и ги почвм [smilie24] [beer] [shtrak] [beer]

Автор: Тани   
Дата:   15-12-05 15:58

КАКВИ БЯХА ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ СЪС САЙТА - НАЛОЖИ СЕ ДА ПИША ТОВА ВТОРИ ПЪТ[smilie9]
Краси защо си мислиш че собствениците на сайта не искат той да се развива? Доста от моите идеи са били осъществени в сайтове , коита сега са едни от най-добрите в България, но тогава бяха още в началото! Този сайт също върви напред и ако си мислиш че админите знаят какво точно е най-добре - не е така!Ако знаеха щяха да го направят още в началото и нямаше да променят нищо до сега! Нещото обаче което знаят е какво искат да постигнат и ако ние имаме идея как това да стане - защо да не я приемат?[smilie24] [smilie24]
Ако сметнат че идеята би помогнала по някакъв начин на потребителите , не вярвам да не я приложат!Пък и не става въпрос за някакви кардинални промени , все пак става въпрос по-скоро за екстра. Просто като качваш снимка за категория да избереш карегория КРИТИКА (ако наистина я именуват така) и да е нещо като конкурса сега ,само че да е за постоянно!След седмица просто да се виждат имената на авторите,а до тогава да се вижда КРИТИКА.Не смятам че това би било свързано с някакви разходи на финанси или ресурси на сайта!
За това да не са подредени по дата - не е много добра идея - като си представя на ден по колко снимки се качват .Помисли си ако току що качената ти снимка се окаже на стр. 69 колко човека биха я видяли въобще , да не говорим да и обърнат внимание!

Моля някой админ да каже нещо за идеята за да разберем дали въобще някой е разбрал за нея! [smile] [smilie] [smilie24] [smilie24]

Публикацията е редактирана (15-12-05 15:59)

Автор: xm_style   
Дата:   15-12-05 16:12

Да не се виждат имената и точките поне първите 2-3 дни - добре звучи[smilie24]!

Едва ли е проблем да се направи технически, така че интересно кой е против и защо?

Дата:   15-12-05 16:18

За съжаление това за анонимността на оценяваните снимки е доста разисквана тема - явно е ,че няма да се променят нещата, все пак админите имат последната дума

Автор: ShaiHulud   
Дата:   15-12-05 16:30

Хм... ами дали не може да бъде просто една отметка? Като 'искам снимката ми да бъде оценявана'. Може под него да има 'искам снимката ми да бъде анонимна първите Х дни'.

Дата:   15-12-05 16:43

ShaiHulud[smilie19]

първа  назад  1     всички  напред  последна