Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся работа като фотограф-копист
Автор: Gery   
Дата:   13-11-05 18:15

Търся си работа, като фотограф-копист във фотоателие. Или студио, което се нуждае от човек работещ прецизно с Photoshop.

Повече подробности за мен, ще намерите на този адрес:
http://www.gerydoneva.hit.bg/index.htm

Гери Донева

Отговори на това съобщение
 Re: Търся работа като фотограф-копист
Автор: holden   
Дата:   13-11-05 18:59

Гери, датата на раждане няма място online. Едва ли някой ще те вземе на работа заради зодията ти.

Автор: luboar   
Дата:   13-11-05 19:02

?!??!!!!!!!

Автор: pinko   
Дата:   13-11-05 19:04

Доста по-лесно ще си намери работа с година на раждане 1977 отколкото с 1957[smilie5]

Жена е все пак[smilie10]

Автор: luboar   
Дата:   13-11-05 19:06

разбира се, да не искаш да крие че е млада и хубава

Автор: Darksorrow   
Дата:   13-11-05 20:53

два въпроса от чисто любопитство, не искам да се заяждам.

в портфолиото - допълнително ли скапа качеството на снимката с житата, щото съм 100% убеден, че си.
и друго - портрета ми изглежда като някакво старо платно, което значи, че по-вероятната манипулация в случая е да си я конвертирала в черно-бяло.
пак повтарям, просто съм любопитен, не искам да скапвам обявата за работа и не целя да се заяждам. искам само да видя дали съм познал :)

Дата:   13-11-05 22:14

И въпреки пояснението, че не се заяждаш, мисля че правиш точно това. Кадъра с житата е скениран от негатив - с непрофесионален скенер.
Портрета наистина е старо платно, което имах като чернобял вариант. Оригиналния цветен нямам представа как изглежда. Цветния вариант си е мое виждане. Направо съм рисувала върху снимката. Има неща във Фотошопа като селекции, пътечки, маски и др., които би трябвало да са ти известни. Да не говорим, колко автори в този сайт "мажат" снимките си, но никой не им задава въпроси как са постигнали подобно нещо. Факта, че цветната снимка е заблудила "гледащия" и е взета за "оригинал" може само да ме радва.
Оригиналната снимка можеш да видиш в книгата "Европейските династии". И като заключение мисля, че ми дължиш извинение!

Автор: rumenn   
Дата:   13-11-05 23:41

Екстра е мцката взимайте я на работа...[smile]
..и да разкажа 2 случки от 2 фота в софия които ме накараха да се замисля какви хора работят там..
влизам в едно с диск в ръка на който пприятелка ми беше дала нейна портретна снимка да и извадя за някакаква работа..та някаква жена във фотото пуска я на компютъра и казва че снимката не става. Аз питам защо?? а тя отговаря..'Много е голяма а нашата програма може само да ги увеличава снимките не може да ги намалява'...
Друг случай в друго фото виждам промоция копиране на цял фил + бонус сканиране на негатива и запис на CD..понеже ми беше любопитно как биха изглеждали така едни снимки влизам и питам с каква резолюция ще ги сканират (бяха 2 момчета) единя ми каза че не разбира и викна кописта който разбира..а той ми отговаря.."Е как каква резолюция..естествено че най-високата'..аз си признавам че не знам точно как се сканират негативи и не разбрах коя е най-високата[shtrak] [shtrak] [shtrak]

Автор: GOSPODIN   
Дата:   13-11-05 23:59

Ей, не се научиха някои тук да спрат да си избиват коплексите, като се правят на велики по разни квартални фотоателиета предназначени за копиране само на любителски снимки. [smilie23]

Има профи ателиета (Кодака на Раковска, при Деков и т.н.) където би трябвало да отговорят на високите изисквания за персонал.

Gery, извини ме за спама и успех![smilie24]

Дата:   14-11-05 00:20

Аз само разказвам случки нито се правя на велик нито избивам комплекси..просто ми направиха впечатление тези неща. Ти защо се опитваш да ме нагрубиш не знам...
Деков лично го познавам и даже му водя счетоводството..ако ми трябваше нещо професионално щях при него да отида..но не знаех че resize е трудна операция.[ezik] [ezik] [ezik] [ezik]

Публикацията е редактирана (14-11-05 00:24)

Дата:   14-11-05 00:45

...Случките между другото ги разказах просто като бисери и с цел да покажат контраста между 'Обикновенно Квартално Любителско Фото' и безспорните (според мен) качества на Gery, които в процеса на работа ще се усъваршенстават[smilie24]
аз например не бих могъл да редактирам така черно-бяла снимка..защото нямам нужния художествен поглед..

Автор: Стоев   
Дата:   14-11-05 00:48

[smilie5]

Автор: holden   
Дата:   14-11-05 01:04

Нека си пише годината на раждане, но не и датата. Вие в България още нямате навици да си пазите личната информация лична, ама до 5-10 години ще разберете. ЕГН, дата на раждане, моминското име на мама: това няма място в интернет.

Автор: asahi   
Дата:   14-11-05 09:52

Не е признак на голям професионализъм или заяждане да попиташ за параметрите на стоката/услугата, която ще заплатиш. Ако не си попитал и получиш нещо, което не ти върши работа ще те упрекнат, че не си се поинтересувал.

Автор: twix   
Дата:   14-11-05 10:03

Я се вземете в ръце!
Ако имате желание да наемете дамата - кажете.
Ако имате информация къде биха я наели - кажете.

Останалото е безполезно плямпане и пишкомерство.

Публикацията е редактирана (15-11-05 10:08)

Дата:   13-12-05 21:43

Продължавам да търся работа като фотограф-копист. За съжаление още не съм намерила.

Автор: asahi   
Дата:   13-12-05 21:50

Дигай темата по-често. И проверявай.

Автор: elrisha   
Дата:   13-12-05 22:25

Гери, писах ти мейл[smile]