Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon PowerShot S80
Автор: pepi_george   
Дата:   13-12-05 21:02

Имам Canon PowerShot A95 от една година и съм много доволна от него. Цветовете са много естествени и реални, лесно се борави със сапунерката, има достатъчно ръчни и автоматични настройки. Но напоследък започнах все по-професионално да се занимавам с цветно заснемане и принтиране, макар че все още съм далеч от професионално ниво и засега не мога да се оправя с класа на SLR или DSLR. Независимо от това напоследък се загледах в един нов модел на Canon - PowerShot S80 и сериозно се замислих да продам стария и да взема този нов модел. Ако някой има впечатления от S80 нека да ги сподели във форума.

Отговори на това съобщение
 Re: Canon PowerShot S80
Автор: simbon4o   
Дата:   13-12-05 21:05

води се по-лош от S70 заради шума много го оплюха по ревютата.

Автор: asahi   
Дата:   13-12-05 21:08

Добре е следващия ти апарат да е поне 2 пъти по-добър от стария. Това означава или висок клас сапунер или ДСЛР. "Малките" крачки към по-добър апарат са по-скъпи.

Дата:   13-12-05 21:11

Какво значи два пъти по-добър от A95 например?

Автор: pmartinov   
Дата:   13-12-05 21:12

Pro 1

Дата:   13-12-05 21:19

Ето ти една добра оферта:[smilie3]

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=31696&t=31696&phorum_uriauth=

Дата:   13-12-05 21:23

Благодаря за помощта. Знам за Pro 1, но и цената му е сериозна!

Дата:   13-12-05 21:26

S 80 Няма рол-формат.

Това го обрича за твоята цел[smilie2]

Автор: simbon4o   
Дата:   14-12-05 10:46

Вземи си 300D или KM 5D няма да съжаляваш ;). Кониката има промоция още май с обективи и карта ~1700лв.

Канон лично мое мнение за не DSLR апаратите им е че винаги има по-добри от тях те са в 3-ката в класа си, но са излишно скъпи заради марката и може да избереш по-добро нещо винаги.

Вместо Pro1 - 8080 Olympus, FZ30 Panasonic, Fuji 9000 според мен са една идея по-добри.

Автор: jamess   
Дата:   14-12-05 11:26

Sinbon4o)Зависи каква ти е идеята...посредствена или не.

Автор: hav   
Дата:   14-12-05 13:16

Що пишете "ей така" .. (и аз пиша по тоя начин де, ама нали трябва да започна с нещо)

S80 няма никаква база за сравнение с DSLR. Това е джобен апарат със съвсем друго предназначение - да се щрака яко с него. Прави филмчета, и става за всичко, което нормален човек ще иска.

Не виждам смисъл да минаваш от А95 на S80, ако стария си работи. А95 има повече ръчни настройки от новия. Ако много "кропваш" снимките, тогава повечето пиксели ще ти помогнат. Това е единия плюс, другият е че S80 е по-малък.

Аз ти препоръчвам да смениш типа на апарата. От средна сапунерка на скъпа сапунерка - няма смисъл. Мини на SLR-like апарат примерно. Това са обикновено тия с големите зумове, черни, без визьор - гледаш една матрица вътре. Има такива на цената на S80, или малко повече.

първа  назад  1     всички  напред  последна