Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За stock секцията [smilie19]
Автор: Tycoon   
Дата:   08-12-05 23:02

Имам предложение на вниманието на админите:)[smilie7]

Мисля, че след като съществува сток секция трябва да има и някаква статистика кой какво е продал като снимки и бройка (за пари не става въпрос)[smilie10]. Да речем на база една седмица или един месец. Ще бъде интересно да се знае тъй като това е обективен критерий за разлика от рейтинг А или Б[shtrak]. Може би някой ще каже, че изкуството не е в продадените бройки... Съгласен съм не е там, но там има нещо друго, а това е професионализма - той е в продадените копия;) Нека да видим кои могат да продават;))) Отсега изпитвам респект към тези хора[smilie24] [smilie24] [smilie24] [thankyou] [thankyou] [thankyou]

Отговори на това съобщение
 Re: За stock секцията [smilie19]
Автор: boni   
Дата:   08-12-05 23:05

Чакай малко ,тя сега се създава и пълни, още не се е оформила. След като се пооправи и напълни, след като се сложат цени и се оправят бъгове , ще започнем да я рекламираме на разни места и т.н.

Re: За stock секцията [smilie19]
Автор: Tycoon   
Дата:   08-12-05 23:08

Да дам аз една идея предварително[smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна