Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 tripod-che
Автор: paveto   
Дата:   24-11-03 11:27

я ме посъветвайте откъде мога да си взема малко джобно tripod-че, че ми омръзна да клеча по улиците и да се опитвам да балансирам фотоапарата си за нощни снимки :) днеска видях едни готини на Витошка, но там струваха 12 лева и тъй като е Витошка предполагам, че може да се намери доста по евтино....

Отговори на това съобщение
 Re: tripod-che
Автор: dobber   
Дата:   24-11-03 12:34

тези джобните стават само за супер леки сапонерки. даже и незнам за това дали стават.

Автор: paveto   
Дата:   24-11-03 12:42

mi to na men mi trqbva za edin samsung digimax, tui che che nqma da go tovara mnogo :)

Автор: Pho   
Дата:   24-11-03 16:12

12 лева е добра цена. Минималната цена на която съм ги виждал е 10 лв, но само по време на изложба за фототехника. Иначе на повечето места ги продават по 16 лв.Става въпрос обаче за този тип, на които краката се изтеглят на две степени, а не за едни с дъгообразни полу-гъвкави крака.

Автор: BoneCollector   
Дата:   24-11-03 22:23

Аз пък си купих един, Unomat, за 4 лв.Висок е ~10 см [smilie8]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   25-11-03 09:32

16 лв. са, и стават за всички дигитални с несменяем /за Сони 717 и подобни не съм сигурен/,имат си и паралактична глава на една кръгла ос. Има такива, които са с тип закрепване на винт към парапет, винт към дърво...такова използвам с успех за всички 24/36 апарати, с обектив до 135 мм. - не мърда (е, с изключение на обективи от типа Хелиос 2 1.5/80 и всичко от метал:)). Ако сложиш ЕОС, може и дълъг обектив да държи заедно с него, от евтините обаче :))

Дата:   25-11-03 10:09

моя зенит го катурна от раз:)

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   25-11-03 10:49

dobber това трикракото ще го катурне..но я пробваи, като снимаш, хвани единия заден крак и го натискаи /при твърда подложка/ - работа свършваш, не носиш голям статив и снимките са пърфект. СНимал съм така до 15-20 s експонация. И това ако Зенита е горе-долу хоризонтално насочен, иначе сверичката не го държи, при обикновено затягане с ръка.

Дата:   25-11-03 11:46

mobby_dick благодаря за савета, аз си го мислих това но не бях много сигурен и реших да не си давам парите. сега ще си взема един такъв.

първа  назад  1     всички  напред  последна