Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 съвет за принтер
Автор: SB   
Дата:   29-11-05 09:26

Някой може ли да ме ориентира между тези два принтера Canon PIXMA iP8500 и epson R300,главно ме интерисува качество и цена на консуматив

Отговори на това съобщение
 Re: съвет за принтер
Автор: garry   
Дата:   29-11-05 10:32

за епсъна мога да ти кажа, че фирма Вали продават съвместими консумативи и с тях цената за печат става прилична. Провери си на Вали.бг дали не продават и за канона.
Казват, че канона е по- бърз , иначе аз ползвам по стар епсън и му сипвам мастило на литър и се къса да печата [smilie19]

Публикацията е редактирана (29-11-05 11:21)

Автор: fotocolor   
Дата:   29-11-05 11:43

Не се занимавай с глупости.Вземай Канона,няма да сбъркаш.Ако искаш обади ми се да ти обясня защо трябва да е Канон.Има евтини консумативи,дълъг живот,безшумна работа,икономичен.Работи най добре с хартиииКанон и Коника Минолта.Всички други хартии лично аз не ти ги препоръчвам.[smilie24]

Автор: pepi_george   
Дата:   29-11-05 13:21

Ползвам Canon i9950, дава страхотно качество на снимките и за тях има заместили на мастилата и няма разлика в качеството.
И аз съм за Канона

Автор: asahi   
Дата:   29-11-05 13:58

Евтин принтер = скъпи консумативи.
Неоригинални консумативи = отклонение от качеството, отпадане на гаранцията, проблеми с експлотацията.
"Няма разлика" е несериозно. Ако използваш половината от цветното пространство може и да не забележиш. Пусни си цветни скали с основните цветове и ги премери с колориметър - разлики колкото искаш.

Всъщност СБ не каза какво иска да печата.

Дата:   29-11-05 14:11

асахи-не съ съгласен с теб и мога да те убедя,след което ще си купиш Канон сигурен съм.

Автор: asahi   
Дата:   29-11-05 14:27

Ок, направи го.

Автор: iceage   
Дата:   30-11-05 06:27

Izvinqvai 4e ti se barkam v temata no i na men mi trqbva savet, ne e tolko vajna markata kolko stoinosta na pe4ata,az imam HP,dovolen sam no kosumativite im sa ujas,pulnil sam gi no sled tova stava zanikade.Molq vi za savet brzinata ne mi e nogo od zna4enie.

Sorry za latinicata

Автор: garry   
Дата:   30-11-05 09:40

IceAge - po otnoshenie na Epson, moga da ti kaja, che sa s piezo glavi i patronchetata se pulniat mnogo lesno i ako se spazvat niakolko elementarni pravila, niama nikakvi problemi. Predi imah HP i sum go pulnil, no s nego sreshtah mnogo problemi i go izhvurlih nakraia. Problemite biaha samo s cvetnata glava. Cherno bialata beshe napravena izkliuchitelno udobno za pulnene.
cenata za litar mastilo za epson e 60 leva i za 240 leva poluchavash mastilo s koeto moje da izpechatash desetki hiliadi pulnocvetni A4. Osven tva mastiloto za epson c70, c80, R200, R300 i t.n.e ednakvo. Loshata novina e che ne e durabrite, a e na vodna osnova i ne e dobur variant ako shte si pechatash snimkite zashtoto izsvetliava s vremeto pod deistvieto na UV.
Propusnah da napisha , che mai vsichki suvmestimi konsumativi koito sum vijdal sa DYE i ne sa ednakvi s originalnite - i za epson i za canon, taka che razpechatkite stareiat mnogo burzo i sa s po-losho kachestvo.

Ako shte pechatash kachestveni snimki mai canona verno e po- dobre i to s originalni patroncheta i hubava hartia

Автор: jordan82   
Дата:   30-11-05 10:27

Патрончетата за IP 8500 от Fullmark струват 5.33 лева без ДДС всяко (12.5 ml)
Патрончетата за R300 от Fullmark струват 10.08 лева без ДДС всяко (17 ml)

Автор: jordan82   
Дата:   30-11-05 10:29

И аз препоръчвам Canon-a, не само заради консуматива. Просто са най-готините принтери.[beer]

Дата:   30-11-05 10:49

"jordan82"[smilie24] [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна