Автор: volokin
Дата: 25-11-05 15:14
Май, си малко запознат, ама една редакция получава безплатни обективи и фотоапарати, щото когато прочетеш нещо от хора които разбират, имат техниката и могат да те насочат, от това по добра реклама няма.
Та една редакация, обикновено има всичко, или поне може да си го пожелае да го има. Аз лично имам доста списания с всякакви тестове.
Абсолютно безсмислено е да се тества как се държи един 28-80 например на профи тяло, щото първо, няма профи който да си го купи, второ там има други а ла 28-70/2,8 и от сорта, да не говорим за твърди обективи. Та това че съм се изказал малко критично е щото съм се нагледал на списания, мога да ти покажа едно такова в което горепосочения обектив 28-80 бие подобния на Карл Цайс, механичен и т.н. познай колко е вярно това?
Та пак повтарям, една сериозна редакция, занимаваща се със издаване на фотосписания, спокойно може да изисква от съответното представителство каква да е техника за тестване, БЕЗПЛАТНО!
Еее, сакън човек да не бъде малко по-критичен. И кво сега всички да пляскаме с ръце дружно ли.
Евала на Тор, че си прави труда да пуска все пак такива неща, от полза са за всички. Всеки си прави сам изводите...
Обещавам да пляскам с останалитеhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/clap1.gif
|
|