Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 memory card error - help
Автор: j_mihaylov   
Дата:   19-11-05 18:21

Здравейте. Снимам с Каноно Иксус 50. Наскоро си купих SD 512MB 150X на A-Data. Картата е много бърза, но вчера след около 80 снимки ми изписва сега memory card error и не мога да снимам нито да си сваля снимките. Сигурен съм че ако я форматирам ще се оправи но не искам да губя снимките, защотот са от един Рожден ден! Та някакви идеи 1) как да си спася снимките 2) тази карта дефектна ли е щом прави така... и какво да правя.

чакам съвети. благодаря!

Отговори на това съобщение
 Re: memory card error - help
Автор: CYPER   
Дата:   20-11-05 00:54

150X за този фотоапарат [smilie10] [smilie10] [smilie10]

Автор: deltam   
Дата:   20-11-05 01:44

http://www.pictureretriever.com/

Дата:   20-11-05 01:45

http://www.jufsoft.com/badcopy/digitalphoto.asp?rid=google&kid=gcdr1101

Дата:   20-11-05 01:46

http://www.daolnwod.net/soft_2480.html

Дата:   20-11-05 10:12

е все пак някой ще ми каже ли откаде идва проблема?? защо се стига до грешки..??

Дата:   20-11-05 10:24

пробвах и 3-те програми които ми дадохте, но нищо не става. -> просто във тях няма от каде да избера цамерата ми... Или трябва да си купувам Card Reader??
благодаря.

Автор: ivo80   
Дата:   20-11-05 17:25

Извади картата и батерията и ги сложи наново. ако не стане пробвай на кардрийдър

Дата:   20-11-05 17:29

с кардрйдър и програмада Badcopz pro.. успях да си сваля снимките... Но въпросът ми остава: грешки от този сорт на какво се дължат? Картата дефектна ли е?? Преди ползвах една ММС която беше супер бавна но никога не правеше грешки! Тъпото е че ако съм някъде и снимам и на 10-тата снимка направи грешка - трябва или да изтрия всичко - т.е. да форматирам.. или да спра да снимам и да си кача само каквото ъм заснел?

Автор: nasov   
Дата:   20-11-05 17:37

2 karti e minimum, a!?

Дата:   20-11-05 18:16

здр, да разбирам ли от постати че да стават такива грешки е напулно нормално.. и често срещано? Дефектна ли е картата или не? Сажалявам че за 8-ми пат питам едно и същои ноп май никой не отговаря конкретно!

Автор: asahi   
Дата:   20-11-05 19:15

Не е нормално, но...
Може точно тази карта заради нещо да не е съвместима с твоят фотоапарат. Задай въпроса на Канон и А-дата. Последните хич не са реномиран производител, поне не с традиции.
Форматираш ли картата на фотоапарата след като източиш снимките? Трябва.

Автор: Wildkid   
Дата:   21-11-05 20:54

Според мен е дефектна - вчера ходих с приятел с подобен проблем с една САНДИСК, ама си беше в гаранцийка и му дадоха новичка! И на него така му даваше грешка след 30-40 снимки, два пъти му се случило и отиде да си я смени. Ако имаш гаранция, действай, ама след като питаш - явно нямаш! Затова хората съветват да не разчиташ само на 1 карта!

първа  назад  1     всички  напред  последна