Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 PAN Сервиз в Младост
Автор: jivkonik   
Дата:   16-11-05 15:14

Миналия петък занесох там моя 350D. Избягаха нещо автофокусните точки (светят извън очертаните места на фокус екранчето и много трудно се виждат). Гаранционен от Технополис купуван 06.2005г с надлежно попълнена карта на Canon България, касова бележка и всичко. Приеха го без забележки. Звъня от понеделник вече 3-ти ден - "Още нямаме подадена информация за вашата поръчка..." т.е. с думи прости още никой не го е погледнал та да напише там кво и що му е! [smilie22] Части ли са за смяна, нещо дефект ли какво ли? Е може ли такова нещо! Аз съм си един любител, но ако бях профи и с този апарат си вадя хляба какво правя?
Ако по принцип там така работят няма да го нося вече, ще си търся хора, които си разбират и действат по-чевръсто! Някой друг има ли такива впечатления от този сервиз?

Отговори на това съобщение
 Re: PAN Сервиз в Младост
Автор: gorbi   
Дата:   16-11-05 15:19

други хора "дето да работят по-чевръсто" незнам дали ще намериш, но намери ZENTEX от форума и се посъветвай с него, ще ти реши проблема 100%......

Дата:   16-11-05 15:20

Ами така трябваше и да направя... ама нали уж в гаранция бил да видя какво ще свършат тези....[smilie8]

Автор: gorbi   
Дата:   16-11-05 15:25

ами той ZENTEX там работи.... или поне работеше до скоро......

Автор: charm   
Дата:   16-11-05 15:27

да, аз като ходих там направо него си търсих /обаче визитката не ми е под ръка да ти дам името му/ и много бързо се свърши работата! доволна съм! [smilie24]

Дата:   16-11-05 15:39

Ами хубаво, ама много работа ли имат, Каноните ли ги заляха с дефекти не знам! Снима ми се бре хораааааа.........[smilie25]

Автор: 3DFEN   
Дата:   16-11-05 15:50

Преди време едно момче ходи на обучение в Какнон от Пан сервиз ама преди няколко месеца напусна, не знам дали има друг да ги прави. Каноните де. Дали имат обучен персонал де.

Дата:   16-11-05 16:05

Ще стане голям скандал, ако гараннционния сервиз, с който Канон имат договор вече не оправя техни апарати....Да си сключат договор с друг, на какво прилича това! Този апарат струваше 2000 лв б....си![smilie11]

Публикацията е редактирана (16-11-05 16:16)

Автор: inmitev   
Дата:   16-11-05 16:23

https://photo-forum.net/zentex

Дата:   16-11-05 16:45

inmitev написа:

> https://photo-forum.net/zentex
>

Да, имам координатите на човека, но първо ще изчакам да видя какво ще сътворят в Гаранционния сервиз, все пак тези ремонти са гранционни и не би трябвало сам да си търся сервизи и да си плащам... поне така си вярвам ...[smilie11]

Публикацията е редактирана (16-11-05 16:49)

Автор: inmitev   
Дата:   16-11-05 16:50

Както по-горе вече писаха, той работи точно там. Просто при оставяне на апарата е трябвало да питаш за него и да си сигурен, че лично той ще се заеме.

Аз вече трети апарат ремонтирам там и не се оплаквам от нищо. Ноооо... първо му се обаждам![smilie3]

Дата:   16-11-05 17:20

Обадих се на ZENTEX! Много сериозен човек! Наистина апарата е минал през него, чака части в момента! Само не знам защо девойката, която вдига телефона щрака замислено на няква клаиатура и казва "Няма информация за вашата поръчка...." Да си сложат един софтуер смислен там, да си пишат техниците със телефонистките какъв е статуса с поръчките на хората.....
Както и да е разбрах как се действа в такива случаи вече - търся си човека дето го прави и това е! [beer]

Автор: ZENTEX   
Дата:   17-11-05 09:03

Made in Bulgaria,какво да се прави[smilie18]

Публикацията е редактирана (17-11-05 09:06)

първа  назад  1     всички  напред  последна