Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 въпрос относно фото зоната ...
Автор: SheLLia   
Дата:   14-11-05 16:21

Реших да попитам отново ...
Преди около седмица си поръчах снимки от фото зоната, при което куриера ми донесе само по 1 брой от всяка снимка (аз бях задала за някои по 2 или 3 броя), писах в една от темите тук и ми обещахте да проверите от какво се е получило това. Днес пак си поръчах снимки. Накрая на поръчката ми пишеше: 15 броя Х 0.22 = 3.30 и преди малко куриерът ми донесе 11 броя (тоест пак по 1 от всяка). Не знам кого да питам - дали във фотото става някаква грешка или при заявката? В крайна сметка ще си остана без другите 4 броя (до 15), защото не ми се дават пак 2 лв за куриер ...

Отговори на това съобщение
 Re: въпрос относно фото зоната ...
Автор: tofo   
Дата:   14-11-05 16:46

И още един въпрос. По дългата страна файла трябва да е до 1772 пкс. За снимка 10х15 при 300пкс на инч излиза толкова. Но при 13х18 за същото качество трябват 2125, а при 20х30 3500. Не, че издребнявам за няколко пиксела, но ако си занеса снимките на диск, може да ми ги докарат с по-високо качество.

Автор: cry   
Дата:   15-11-05 01:20

дразнещо е като не ти отговарят.
аз ще пиша писмо сега, пък да видим[smilie8]

Автор: boni   
Дата:   15-11-05 02:01

Проверих в базата данни Shelia,поръчката ти е точно както казваш, ще проверя да не би във фотото да не им излиза коректно бройката.
Би трябвало да няма проблем, вероятно не са свикнали да разчитат правилно тези поръчки и бъркат.Ще им обърна отново специално внимание!
Сега пуснах една поръчка с различни бройки от копие и ще отида утре до фотото да видя как са я изпълнили.
За размера - смятаме,че така зададения размер е достатъчен за качествено копие до 13х18, разлика би се забелязала само при полиграфически отпечатък,но ще вдигнем още малко размера, за да е всичко ОК.
За 20х30 - все още услугата не се поддържа официално, скоро ще я пуснем и ще има специлен размер 3000х2000 за нея.

Автор: tofo   
Дата:   15-11-05 08:57

[smilie24]

Автор: matasel   
Дата:   15-11-05 09:14

Бони, ти кога спиш[smilie11] Извинявай за личния въпрос[beer]

Автор: ancho   
Дата:   15-11-05 10:54

Админът никога не спи !

Автор: matasel   
Дата:   15-11-05 17:25

И така трябва!!!!!!!!!!!![smilie24]

Автор: CYPER   
Дата:   15-11-05 19:18

Я е заспал админът, я хакерите са налазили форума [smilie18]

Автор: SheLLia   
Дата:   16-11-05 13:25

Благодаря много!

Получих следния mail от Happy foto:
dobar den,
izvinqvame se 4e ne sme izpalnili vashata pora4ka korektno,napravili sme vi snimkite,koito sme propusnali i shte vi badat dostaveni do kraq na denq izcqlo za nasha smetka.
oshte vednaj priemete nasheto izvinenie i obeshtavame 4e tova nqma da se povtori.
priqten den.

и преди малко куриерът ми донесе и останалите снимки. Предполагам, че за в бъдеще няма да се получават подобни недоразумения. Нормално е да има подобни грешки в началото :)

Автор: Стоев   
Дата:   16-11-05 15:43

boni написа:
... За 20х30 - все още услугата не се поддържа официално, скоро ще я пуснем и ще има специлен размер 3000х2000 за нея.
[smilie24]
Обичам 3000х2000 ...[smilie3]

[beer]

Автор: dau   
Дата:   16-11-05 15:55

Обичам Стоев като обича 3000х2000 :)

За какви патки говорим не е истина [ezik] [beer]

Автор: ShaiHulud