Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Уики-книга "Въведение в цифровата фотография"
Автор: asahi   
Дата:   14-11-05 09:44

В родната Уикипедия попаднах на следната Уики-книга:

Въведение в цифровата фотография

Не се зачетох подробно, но от първите редове е видно, че не е много сериозно произведение.
Без да се заяждам с почитателите на оупън сорса и други безплатни проекти предлагам имащите време за четене да прегледат цитираната книжка и да помогнат на авторите за прецизиране на материалчето с коментари и препоръки.

Отговори на това съобщение
 Re: Уики-книга "Въведение в цифровата фотография"
Автор: Prakticar   
Дата:   14-11-05 10:17

Наистина е забавно четиво, но от друга страна несериозни произведения сме видяли достатъчно, че за някои от тях и пари искат.
Обаче, ако не се лъжа, точно това беше основната идея на уикипедията - потребителите да пишат и прецизират текстовете. Така се обединяват знанията и опита на много хора, а не на неколцина автори и редактори. Според мен е напълно нормално в началото текстът да има грешки и постепенно да се изглади.

Автор: den_den   
Дата:   14-11-05 12:13

Извън темата, но пак за образование - Асахи, преди време беше споменал за научената, чрез твой познат техника на снимане, която ти спестила маса пари за закупуване на оборудване. И сега въпросът ми: стана ли време да я споделиш тук[shtrak]

Автор: asahi   
Дата:   14-11-05 14:50

ден_ден, не ми се занимава с тази работа сега, пък и хич нямам време да пиша трактати. Не възлагай големи надежди на трикове - чудеса вече не се случват.

Автор: den_den   
Дата:   14-11-05 15:35

Значи не му е дошло още времето, обаче да знаеш, че помня като камила. Пак ще ти напомня[smilie18] . А сега сериозно--нямам идея за какво иде реч и в този смисъл не може да става въпрос за очакване на чудеса. Мисля, че когато и да решиш, ще бъде интересно на не малко хора тук.[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна