Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Provia,Velvia?
Автор: cooler   
Дата:   11-11-05 12:00

Някой има ли по-пресни впечатления от диапозитивните филми на Фуджи предлагани при Румънското посолство? Как са със сроковете и впечатления от чувствителноста?

Отговори на това съобщение
 Re: Provia,Velvia?
Автор: hose   
Дата:   11-11-05 12:57

трепач - до сега не съм имал никакъв проблем
там в момента има една астия с 6 месеца минал срок - миналата седмица снимах с нея - страхотна и няма отражение - поне за сега и поне аз не установих такова - ако гледате с микроскоп сигурно има [smile]
има и велвия 100 с 4-5 месеца също изтекъл срок ама не съм го пробвал а и разликата с нов новеничък е 2 лева и не си заслужава

Автор: lubitel-art   
Дата:   11-11-05 22:22

Може ли някой да каже каква е цената на Астия там

Автор: Junior   
Дата:   12-11-05 09:58

брат, в годност са до 2008 повечето... е разбира се има и ефтинджос филми с изтекъл срок, но знам,че за тях не питаш... ако искаш може да им звъннеш

Автор: hose   
Дата:   12-11-05 14:34

около 15 лева са повечето
започват от 9 до 18 - от сенсия и стигат до велвия 100 от новия вид

Автор: siluet   
Дата:   12-11-05 16:37

Това отзад към пазара ли се намира, там имаше едно фото преди, а среден формат 120 имат ли?

Автор: cooler   
Дата:   12-11-05 21:59

То се оказа че задавам въпрос чиито отговори не мога да ползвам. Имам предвид че от Банско не можах да проверя нищо в нет-а. Както и да е, аз купих Провия и я снимах като 100аса.То въпроса ми се отнасяше именно за това дали е необходимо малко преекспониране или подекспониране.Като го проявя в понеделник ще мога да ви дам мойте практически изводи ако някой има необходимост. А магазина се намира на улица "Голаш", която е първата перпендикулярна на бул."Гео Милев" след кръстовището при 31-ва гимназия. Тругваш по Голаш и след 200-300 метра ще видиш рекламата пред теб. Има и 120, има и всичко на Илфорд.

първа  назад  1     всички  напред  последна