Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 silver или black на CanonEOS350D
Автор: eliza   
Дата:   11-11-05 23:33

Каква е разликата между сивото и черното тяло на CanonEOS350D?

Отговори на това съобщение
 Re: silver или black на CanonEOS350D
Автор: athom   
Дата:   11-11-05 23:40

Едното е сиво, а другото черно.

Автор: nsirakov   
Дата:   11-11-05 23:42

Сивото можеш да пробуташ на "Powersoft" :) докато черното е за теб :)[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [beer] [beer]

Автор: toncho   
Дата:   11-11-05 23:44

Kvato e mejdu brunetkata i blondinkata. Blondinkata izglejda po-prosta na vanshen vid.
Ti si blondinka nali?

Дата:   11-11-05 23:51

Разликата от петдесетина долара в цената ме кара да се съмнямам в пълната еднаквост на двата модела!Иначе това е чудесна новина!

Автор: CYPER   
Дата:   11-11-05 23:57

Разликата е, че черния модел привлича повече слънчевите лъчи, поради което матрицата се нагрява и снимките стават шумни*

* - Валидно при 35 градуса и нагоре и когато апарата е в контакт с пряка слънчева светлина [smilie18]

P.S - Абсолютно е вярно това - мисля boni го каза [smilie19]

Публикацията е редактирана (11-11-05 23:58)

Автор: yanee   
Дата:   11-11-05 23:57

toncho, ти позна [smilie19]

Дата:   12-11-05 00:39

Всъщност по-евтин е сребристият, което опровергава тезата на CYPER ?!?

Автор: toncho   
Дата:   12-11-05 00:41

Eliza, ne vijdash li che te ebavat ve?
Nema razlika mejdu dvata. Chernia e po-skap shtoto se tursi poveche, ima po-profi vid.

Автор: Airborne   
Дата:   12-11-05 00:43

четох в едно ревю, че на сивия по-трудно му се намирали копчетата заради по-ниския контраст сиво/бяло. чичо боб го каза

Автор: rumenn   
Дата:   12-11-05 00:45

черното е по гъзарско затова е по скъпо и за да се получи черния цвят повече боя е използвана и затова може да е по скъп..[smilie19]
също ако като ям шоколад на топло време и след това хвана тялото на BLACK няма да личат много следите от кафявите ми пръсти върху тялото което на сребристия доста ще личи[smilie3]
т.е. според мен предпочети по-евтиното защото ако е вярно за прегряването може да е по функционалният цвят[smile]

Публикацията е редактирана (12-11-05 00:46)

Дата:   12-11-05 00:46

Аirborne, как така винаги успява6 да се изцепи6 тъпо [smilie8]

Автор: ALBIREO   
Дата:   12-11-05 01:21

Сивите се правят в Китай, а черните в Япония - от там идеи разликата в цената ;)
Абе купувай там, пък ако нещо не е наред - аз щи го купя после за 100 лева и готово :)

Автор: ZENTEX   
Дата:   12-11-05 09:11

Няма никаква разлика освен в боята,въпрос на дизаин.

Автор: Георги   
Дата:   12-11-05 09:59

елиза, няма разлика между двата. черния е по-скъп с мъничко защото предполагам има повече търсене. някой дал 1к евро за огледално-рефлексен апарат... как така ще е сребрист? след като профи камерите са черниииииии. каките си падат по черни камери с дълги черни (за противниковия лагер) или дълги бели (за нашия лагер) обективи

[ezik] [ezik]

:)

Автор: explorer   
Дата:   12-11-05 10:29

черните ги правят за да приличат поне малко на Никон [smilie19]

Автор: Airborne   
Дата:   12-11-05 10:51

Yanee: по начина, по който говориш не съм сигурен, че ще разбереш следното, но за останалите, ето го довода дословно:
"...under some lighting conditions it can be a bit hard to read the labels on the controls (light blue text on a silver background isn't as clear as white on black)..."

ако не ми се извиниш тук за нелепото си изказване, ще кажа пред всички, че се самозадоволяваш на снимки на доли партън от 81-ва година! [ezik]

Автор: Стоев   
Дата:   12-11-05 13:51

Верно ли Yanee, онуйто с Доли Партън де?[smilie5]

[beer]

Дата:   12-11-05 18:34

въййй, разкрит съм [smilie3]

Аirborne, приемам приложения цитат: "...under some lighting conditions it can be a bit hard to read the labels on the controls (light blue text on a silver background isn't as clear as white on black)..." за доказателство към изказното по-горе мнение.

все пак оставам с впе4атлението, 4е тук става дума за прекалено споради4ни ситуации, от които не бива да правим генерални изводи ... ако става въпрос, някой може да е далтонист или да ползва апарата на тъмно, тогава отново бихме имали реален проблем с раз4итането на текста по корпуса и ... ЗАБЕЛЕЖИ, 4е в първия си постинг не си посо4ил коректно комбинацията от цветове при сребристия Kanon 350D, което не остана незабелязано от мен [smilie6]

ама, хайде да не издребняваме [beer] аз съм определено великоду6ен тип, затова има6 моите извинения [beer], 6том това 6те ти достави удоволствие

апропо, за к'ва Доли Партън говори6, та аз не слу6ам любимото ти кънтри, cowboy [smilie7]

Автор: lrn   
Дата:   12-11-05 18:52

Ако е тялото е изработено от магнезиева или друга сплав, няма разлика в качеството. Друг е въпроса, ако корпуса е пластмасов. Черните са изработени от пластмаса оцветена в целия обем, докато сребристите са боядисани, при което пак няма разлика в качеството. Обаче докато черните си остават черни с течение на времето, то на вторите боята се изтрива по ъглите. Та май разликата май е ако речеш да го продаваш. Тези които са с боя или с оксидация (разбирай сплав + черен цвят)изглеждат по износени ако са ползвани дълго време.

Автор: onlineivo   
Дата:   12-11-05 19:11

Сребристия е по-приятен за пипане отколкото черния. На последния повърхността е направо гадна за дланта... Мръсен маркетингов ход да те накарат да си купиш 20д. Желаят да накарат човек само като хване в ръка 20д да си каже "това е" (като добавим и по удобния размер на 20ката)

Публикацията е редактирана (12-11-05 19:13)

Автор: 5kan   
Дата:   12-11-05 19:19

abe vie aparat li shte si kupuvate ili broshka ?
ako shte e za foto casting niama nuzhda i film /baterii da slagate

citiram :
" edno vreme s pachi pera (stoev, izviniavaj) pisheha zlatni misli, a sega sas zlatni pera ....

Автор: navy   
Дата:   12-11-05 19:23

Черните винаги са били и ще бъдат по скъпи [smilie7]
А и покритието е по здраво.
Въпреки че аз харесвам сребристите тела.
Най ще ми е кеф, ако и телата и обективите са в един цвят, този, слоновата кост на белите големи канонски обективи, радва окото [smilie24]

Автор: Стоев   
Дата:   12-11-05 23:46

Нейви, аз се наситих на Големите Бели Цанонски и си мечтая за Черни Цанонски с Червена Ивичка, дето ги отличавала както червената лентичка на крачето на Новогодишната Патица..упссс...Пуйка[smilie24]

[beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: samara   
Дата:   12-11-05 23:49

ура ....Стоев обявява разпродажба по цветни причини...бели канонски с червена ивичка ....за черни очи ! [smilie10] ...[smilie18] [ezik] [beer] [beer] [beer] [shtrak]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна