Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 360 долара за поправка на гаранционен
Автор: VKAMENOV   
Дата:   17-06-04 17:49

В МНЕНИЯТА ЗА КАНОН ЕС 45 В WWW.DPREVIEW.COM ЕДИН КУПУВАЧ СЕ ОПЛАКВА ,ЧЕ МУ ВЗЕЛИ 360 ДОЛАРА ЗА ПОПРАВКА НА ГАРАНЦИОННИЯ МУ КАНОН.

РАЗБИРА СЕ ОТ ТОВА АЗ ВЕДНАГА ПОЛУЧИХ ТОПЛИННИ ВЪЛНИ ТЪЙ КАТО ВЪЗНАМЕРЯВАМ ,СЛЕД КАТО КУПЯ ДИГИТАЛКА ДА ПОЛЗВАМ ПРИ НУЖДА СЕРВИЗИТЕ В БЪЛГАРИЯЛ

МОЛЯ, КАЖЕТЕ СИ МНЕНИЕТО ЗА СЕРВИЗНОТО ОБСЛУЖВАНЕ В БЪЛГАРИЯ, КОЙТО ИМА ВПЕЧАТЛЕНИЯ.
БЛАГОДАРЯ!

ТАМ ОПЛАКВАНЕТО ЗАВЪРШВА:НИКОГА ВЕЧЕ КАНОН

до админа.Аз защо съм модератор :P
CnaC

Отговори на това съобщение
 Re: 360 долара за поправка на гаранционен
Автор: zyl_oiliuff   
Дата:   17-06-04 17:52

[smilie19] [smilie21] [beer]

Автор: asahi   
Дата:   17-06-04 18:02

Едва ли е толкова просто: Имал Канон в гаранция, повредил се, отишъл в сервиз и дал много пари.
Дали апарата е бил в истинска гаранция или някой нещо му е обещал за малко пари?
Дали гаранцията важи за територията, на която е предявил претенциите?
Дали проблемът се покрива от гаранцията?
Дали сервизът е оторизиран да извършва гаранционни ремонти?
И така ако се зарови човек може да разбере, че не били компютри, ами банани, и не ги продали, ами им ги били върнали, и не от Япония, ами от Виетнам, и...

Автор: TPECHAT   
Дата:   17-06-04 18:07

че толкова струва на ново... струваше.. поне моя за толкова си го купих [smilie10]

странноу [smilie11]

Дата:   17-06-04 18:14

ПО-ТОЧНО МЕ ИНТЕРЕСУВА СЕРВИЗНОТО ОБСЛУЖВАНЕ НА САМСУНГ И КАНОН.
ИМА ЛИ НЯКОЙ ВПЕЧАТЛЕНИЯ И КЪДЕ В ПРОВИНЦИЯТА БЛИЗО ДО ХАРМАНЛИ ИМА ПОДОБНИ СЕРВИЗИ?

Автор: marto   
Дата:   17-06-04 18:38

Хм,то в Българи няма,ти искаш в Харманли[smilie25]

Дата:   17-06-04 18:45

тоест купувам апарата и след това пия студена вода ркато се повреди?

Автор: pinko   
Дата:   17-06-04 18:47

Ако си го купил оттук, вносителите трябва да го поправят докато е в гаранция (Канон май в Австрия ги пращат), ако е купен отвън, пиеш студена вода(повечко)[smilie11]

В България ИЗОБЩО няма сервиз за каквито и да е марки цифрови апарати, най-близкия е в Солун[smilie23]

Публикацията е редактирана (17-06-04 18:49)

Дата:   17-06-04 18:51

и за самсунг ли?

Дата:   17-06-04 19:01

НЕ Е ЛИ МАЛКО ДАЛЕЧКО ДА СЕ ПЪТУВА В ЧУЖБИНА ЗА ПОПРАВКА ,ДОКОЛКОТО ЗНАМ В СОФИЯ ИМА НЯКАКЪВ СЕРВИЗ

Дата:   17-06-04 19:07

Абе човек, какво точно не разбра - в България няма сервиз за цифрови апарати, фирмите-вносители поправят гаранционните случаи, като ги пращат в чужбина, кой в Гърция, кой в Австрия(във Виена е най-големия и добър сервиз, ама е много скъпо).

Извън гаранцията всеки се оправя както иска, аз ходя до Солун, ей го къде е, няма и 300 км.

Дата:   17-06-04 19:13

БЛАГОДАРЯ ЗА ОСВЕТЛЕНИЕТО. ПИНКО КОЛКО ПЪТИ НА ГОДИНАТА ХОДИШ ДО СОЛУН?

Дата:   17-06-04 19:15

Когато се наложи[smilie7]

Дата:   17-06-04 19:57

ИЗГЛЕЖДА , ЧЕ ПОКУПКАТА НА ДИГИТАЛКА Е МАЛКО РИСКОВА РАБОТА.А МОЖЕ ЛИ ПРИ ПОКУПКАТА НА АПАРАТ ДА СЕ ПРОБВА ПО-СЕРИОЗНО ЗА ДА НЕ ИЗДУМКА НЕЩО ОЩЕ НА ДРУГИЯ ДЕН И КАК СТАВА ТОВА .ИЗВИНЕТЕ ,АКО ПРЕКАЛЯВАМ С ВЪПРОСИТЕ,НО ТАЗИ ПОКУПКА ЩЕ МИ КОСТВА 3 ЗАПЛАТИ ВСЕ ПАК...

Автор: machine_head   
Дата:   17-06-04 20:20

а мале голяма мъка, голяма...

Автор: keser   
Дата:   17-06-04 22:24

kakvo razbira6 pod da se probva po seriozno, da ti go dadat za 1 sedmica za probi li?

Дата:   17-06-04 23:18

НЯКОИ СТОКИ ГИ ПРОДАВАТ ТАКА И ИМАШ ПРАВО ДА ГИ ВЪРНЕЩ , АКО НЕ СИ ДОВОЛЕН

Автор: marto   
Дата:   17-06-04 23:24

Абе ти самолет ли ще си купуваш?!?

Автор: tor   
Дата:   18-06-04 21:56

pichove az sam ia patil s remonti vapreki che remontiram fotoaparati kato hobi, goliama strat mi e , nai lesno e da si kupish fotoaparat ot evropa ako sgafi slagash go v paket i go vrashtash 50 kinta e obiknovenna poshta opraviat ti go i ti se izviniavat che e sprial , dva pati vrashtah aparati v germania nikav problem samo transportni razhodi , i sa nmogo tapi shtoto opitah kanonska svetkavitca da varja sinhronno kam minolta i nestana sgafih aparata , horata go remontiraha i se izveniha che e sgafil

Автор: gin   
Дата:   18-06-04 22:04

Кантек имат човек сервиз!Самият аз съм ремонтирал няколко.

Автор: papi   
Дата:   19-06-04 02:12

do kolkoto znam serviza na Nikon e v gyrciq a pyk canon predpolagam 4e sy6to nqmat serviz v bylgariq,taka 4e tova se ravnqva na 6 ot tototo ako vzeme6 svesten aparat bez da defektira

Автор: murnau   
Дата:   19-06-04 02:29

potvurjdavam : vuv France si kupuvash aparat ot edin magazin i imash pravo na dve sedmici opiti.
mojesh da go vurnesh, bez da obiasnish kakvoto i da bilo, s kutia, kasova belejka i prochie.
Vrushtat parite vednaga ;)

Избирай качествени марки и се надявай да не дефектира!
Автор: mannesmann   
Дата:   19-06-04 12:41

Потвърждавам, че практиката в България е пълна противоположност на тази в европейските страни и по-специално в Германия, откъдето имам мнооого положителни впечатление. Учил съм там 4 години и преди коледа бях малко на гости в Reutlingen и понеже имам едно APS Kodak реших, че щом ще давам по 7 Евро за една лента по-добре направо да си взема една дигиталка и да снимам на воля. И понеже сам ламер и налетях на евтините сапунерки и по специално на една Praktika - чувал сам, че са добра марка и правели страхотни снимки аналоговите, нооо дори със Sony CCD което гордо стоеше над обектива се оказа пълен боклук и още на втория ден без никакви проблеми го върнах, като им казах, че "не съм очаквал такова разочарование от Praktika, пък дори и да струва само 100 Евро :)! Продавачката беше много любезна, но ми ударжа 5 Евро за кирливите алкални миньонки, които бяха в уреда - доплатих още 100 и вече имах SONY P72, с което да чукам на дърво нямам проблемни вече над 4000 кадъра. Дотук добре ... (не очаквах да има някакви затруднения), но понеже бързах много и вече си бях купил допълнителна Flash Card и зарядно с батерии Mignon за 70 евро общо и както се сещате картата е несъвместима с Sony, а батериите също, защото на Sony - то са 3ААА и освен това ги имаше в комплект със зарядното. Да си умреш от яд. Как да върна Flash Card която вече беше разпечатана и дори снимано на нея. Но богатия ми опит със покупко - продажби в Германия ме е научил на едно: "ПРАВИ СЕ НА АБСОЛЮТЕН ИДИОТ" ... следвайки тоя девиз залепям опаковката криво ляво и влизам в другия магазин със Sonyto под мищница и право на щанда с карти и батерии ... придавам си възможно най-миловидния вид и почвам да мрънкам: "вижте ся.... вчера си взех апарат и още в същия ден допълнителна карта и батерии, но за жалост се оказа че нито картата нито батериите са съвместими с избрания от мен модел" хахаха Оня човечец ма гледа, цъка, разглежда картата ... пита ме що съм е разпечатал :) ... а аз нали съм идиот и казах че съм се мъчил да е вкарам в слота ама неще .. хахаха и в крайна сметка каза:"ДРУГ ПЪТ КАТО СИ КОПУВАТЕ ПЕРИФЕРНИ УСТРОЙСТВА МОЛЯ ПЪРВО СЕ КОНСУЛТИРАЙТЕ С ТЕХНИЧЕСКИ ГРАМОТНИЯ ПЕРСОНАЛ" ... и ми върна парите ... мухахаххаха

Дали в България това някога ще бъде възможно .... no comment!

По въпроса с предварителните проби знам, че в Германия редовно има акции по презентация на нови модели апарати и в отделни фотошопове из цялата страна напълно безплатно се предоставят за тестване по една две седмици машинки на стойност от 300 до 10 000 Евро.

За жалост у нас най-успешната търговска формула е "cash and carry" , под което родните търговци разбират "плащай и бегай"!
Тry-out & customer service - такова животно нема!

Публикацията е редактирана (19-06-04 16:06)

Re: Избирай качествени марки и се надявай да не дефектира!
Автор: vkamenov   
Дата:   19-06-04 22:31

MANNESMANN , ТИ ИСТИНСКИ МЕ РАЗВЕСЕЛИ.БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ХУМОРИСТИЧНО УКРАСЕНИТЕ ВПЕЧАТЛЕНИЯ ОТ ГЕРМАНИЯ.
ЗА СЪЖАЛЕНИЯ ТОЗИ СМЯХ В ДАДЕН МОМЕНТ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В СМЯХ ПРЕЗ СЪЛЗИ
ЯВНО ,ЧЕ МНОГО НЕЩА В БЪЛГАРИЯ НЕ СА РЕДНИ,КАТО НАПРИМЕР ДВОЙНИТЕ ПЕЧАЛБИ НА НЯКОИ ТЪРГОВЦИ НА АПАРАТИ В СРАВНЕНИЕ СЪС СТРАНИ ,КЪДЕТО СТАНДАРТА Е ДЕСЕТОКРАТНО ПО-ВИСОК .НА ВСИЧКО ОТГОРЕ ЯВНО Е, ЧЕ ЩЕ НИ ЦЕНТРЯТ И СЛЕД КАТО АПАРАТА ИЗЛЕЗЕ ОТ ГАРАНЦИОНЕН СРОК ,ЗАЩОТО ЩЕ НИ ОСТАВЯТ БЕЗ ОБСЛУЖВАНЕ
ТУК ЕДИН ГОСПОДИН НИ СЪВЕТВА ДА ХОДИМ В ГЪРЦИЯ,ТОЙ ЯВНО ПРИПЕЧЕЛВА ПОВЕЧКО, А ТЕЗИ КАТО МЕН КОИТО ОТ 15 ГОДИНИ НЕ СА ПОМИРИСВАЛИ ЧУЖБИНА?ТЕ КАКВО ДА ПРАВЯТ!

ОТГОВОРА СПОРЕД МЕН Е ЕДИН:

Б У Н Т!!!
САМО ЕДИН НИК ЩАЙН ЛИ ЩЕ ПРАВИ ТОВА?

НА ОРЪЖИЕ!!!

ИМАМ ПРЕД ВИД ФОТОБУНТ С ФОТООРЪЖИЕТО!!!

Автор: vkamenov   
Дата:   20-06-04 09:29

MANNESMANN ,
ТВОЯТА СНОЩНА ФОТОШЕГА ЗАЕДНО С КОНСКАТА ДОЗА ПЕТЪЧЕН ХУМОР ОЩЕ МИ ДЪРЖИ ВЛАГА.
АКО ИМАШЕ КОНКУРС НА ТЕМА ФОТОНЕВОЛИ,СЧИТАЙ ,ЧЕ СИ ГО СПЕЧЕЛИЛ. САМО ТИ ТРЯБВА ЕДНО ЗАГЛАВИЙЙЦЕ НА БЕСТСЕЛЪРА ОТ СОРТА ~ПРИКЛЮЧЕНИЯТА НА ХРАБРИЯ ФОТОГРАФ...
В ГЕРМАНИЯ~
ДОВЕЧЕРА И АЗ ЩЕ ТИ РАЗКАЖА НЕЩО ОТ МОИТЕ ФОТОНЕВОЛИ ДА СТАНЕ ЕВЕНТУАЛНО НЕЩО КАТО ТРИЛОГИЯ .
АКО СИ ГОВОРИМ СЕРИОЗНО ОБАЧЕ ,АЗ НЕ МОГА ДА СИ ОТГОВОРЯ НА ВЪПРОСА,КОЙТО Е МАЛКО ВСТРАНИ ОТ ТЕМАТА, А ИМЕННО :

КАК ТАКА В БЕДНА БЪЛГАРИЯ ЦЕНИТЕ НА КАНОН СА ДВОЙНИ В СРАВНЕНИЕ С БОГАТАТА ГЕРМАНИЯ ИЛИ В САЩ? НА КАКВО СЕ ДЪЛЖИ ТОВА ? НА ТЪРСЕНЕ И ПРЕДЛАГАНЕ ИЛИ НА ЛАКОМИЯТА НА НЯКОИ ХОРА ИЛИ МОЖЕ БИ НА НЕЧИИ МОНОПОЛ?

НЯКОИ МОЖЕ ЛИ ДА ОСВЕТЛИ ТОЗИ ВЪПРОС?

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна