Автор: LUMBERJACK
Дата: 03-11-05 23:15
Видях го. Като цяло - добре, но имаш някои неща за дооправяне. Няма да ти изброявам хубавото, само ще ти кажа над кое да поработиш още малко:
1. Няма причина да ползваш ляво подравняване на страницата. Центрирай. Ако гледаш ФФ, забележи, че тук има причина за ляво подравняване.
2. Помисли каква графика и какво начертание на буквата (сериф, сансериф, болд, италик и т.н.) най-подхожда за сайта ти и си направи малък CSS. Ако не ти се занимава с каскадни истории, просто дефинирай стиловете вътре в кода. Избегни италика. На мен лично не ми допада. Освен това на първата ти страница буквите са агресивно едри.
3. Ефектът с играта на бутоните за предишна и следваща снимка в галерията е интересна, но дразни.
4. Навигационният бар галерията не ми допада. Напълно му липсва стил. Освен това се появява вертикален скрол, който може спокойно да се избегне.
5. Не виждам причина самата галерия да се отваря в нов прозорец. Спокойно можеш да промениш target-а на _self.
Това на първо четене :)
Както забелязваш, това е долу-горе козметика, но за да впечатлиш наистина посетителите си, не разчитай единствено на хубавите си снимки :)
УСПЕХ!
|
|