Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 HP Photosmart M417
Автор: Sidewinder   
Дата:   03-11-05 15:06

Някой има ли впечатления (лични [smilie3] ) от HP Photosmart M417 ?
Благодаря предварително.
П.П. Това, че "правят хубави принтери", го знам [beer] .

Отговори на това съобщение
 Re: HP Photosmart M417
Автор: miloev   
Дата:   03-11-05 15:28

М-дам. Има тук едно "за служебно ползване". Не е зле, сравнено с разни по-стари "фото-смърти", с които съм снимал. Има много интуитивни менюта за начинаещи, или по-точно за невежи (във фотографията, де), които желаят да си останат невежи [smile]
Смешно е, че от две-три седмици все не успяваме да му изключим драскането на надпис по снимката - или е името на файла, или датата. Но, както може би стана ясно, той си е малко офисна играчка при нас, никой не му обръща сериозно внимание.
А, и още снима с китовите ДВЕ батерии Energizer lithium - просто не е истина, като си спомня първия си hp, който (забравил съм му модела) правеше десетина снимки с preview, преди да каже: low battery.

Както и да е, на бюрото ми е М417, ако искаш, питай..

Автор: Neli78   
Дата:   03-11-05 15:31

милоев, можеш ли да качиш някоя снимка

Дата:   03-11-05 15:33

..милоев обикаля и търси mini-usb кабел или кард ридър.. какво казваха за обущарите...

[smilie10]

ей сегичка..

Дата:   03-11-05 16:04

Благодаря! Не очаквах такава бърза реакция.Ако наистина качиш една снимка, информацията ще е достатъчна.

Дата:   03-11-05 16:21

Няколко най-случайно избрани снимки - тук

Отстрани има линк, който показва EXIF-a, но, да не се повтарям пак, това е произволна извадка от snapshots (щтракания?), правени от колегите и мен. Определено да не се бърка с тест, ревю и т.н.
(Мисля че) има и линк, който позволява да се види цялата снимка.

Публикацията е редактирана (03-11-05 16:26)

Дата:   03-11-05 16:27

Мерси.От бързия преглед забелязвам, че фотоапарата най-добре снима край вода [smilie3] . Бързи сте, признавам.Още веднъж благодаря.

първа  назад  1     всички  напред  последна