Автор: samuil1
Дата: 07-11-05 10:16
Искам да благодаря на всички, които не ми дадоха нито един наистина нормален отговор, който да бъде обоснован с факти.
Въпреки това ще ви кажа, че си взех Сони-то DSC-S80, а що се отнася до цените, Сайфър нещо не е в час, защото Memory Stick Pro "Memory Gate" от 256 МВ е 89лв при това оригинален на Сони, от Технополис. Както и да е, аз съм доволен от покупката си. Апаратчето е бързо, силна светкавица, отличен баланс на цветовете, доста ръчни настройки като за любител като мен, добро клипче без ограничение в дължината, е обектива не е с най-голямата светлосила, но пък е с Цайс оптика, има много добър и ярък дисплей и дори и на 3МР резолюция прави отлични снимки. Абе с други доволен съм, още не съм го пробвал на открито, но се надявам от тая работа да мога скоро да го пробвам сред природата на естествена светлина !
Имам една молба към всичи! Хора, когато ви питат за съвет, давайте обосновани отговори, като кажете защо мислите еди как си, а не се заяждайте на дребно за цени и марки, защото това е тъпо.
Благодаря за вниманието!
|
|