Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Кажете си мнението, моля
Автор: samuil1   
Дата:   01-11-05 23:59

Здравейте, един приятел ме насочи на тук с идеята, че мога да получа компетентен съвет. Въпросът ми е следния - харесал съм си апарат, по конкретно Sony DSC-S80 с оптика на Carl Zeiss и резолюция от 4,1МР. Върви с батериите и зарядното има 32МВ вградена памет, което за момента е важно, защото не знам кога ще сколасам за мемори стик. Какво ще кажете за апарата, цената му е 469лв, заслужава ли си. Искам го за любителски снимки.

Мерси горещо и предварително
[smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Кажете си мнението, моля
Автор: Darksorrow   
Дата:   02-11-05 00:01

Добро апаратче е, доколкото знам.

Автор: Стоев   
Дата:   02-11-05 10:43

470лв да дадеш за 4МР фотощрак и да се ограничаваш с 32МВ вградена памет [smilie8]
Не намирам за разумно.

Автор: varedo   
Дата:   02-11-05 11:01

за любителски става , но проблема че вси4ки така почват , любителски и след това се почва [smilie5]

Автор: poparaman   
Дата:   02-11-05 11:53

Ако не го вземаш заради клипа, по добре смени изцяло марката и търси при Canon, Panasonic, Konika Minolta (просто съвет). И аз се бях насочил към тази серия на Сони, а сега чакам коледните промоции за Canon A610 и нищо друго.

Автор: mentolka   
Дата:   03-11-05 00:58

Първо да се извиня, че се намесвам в темата, но и мен от няколко дни ме мъчи същия въпрос.
Колебая се м/у Sony DSC S80 и Panasonic някакъв. Мисля си за Panasonic LZ2 - от етрониксбг.ком, ще излезе към 500лв, но ме притеснява въпроса с гаранцията, а и ми се ще 450лв максимум да ми стигнат за фотоапарат. Кажете моля ви, за тези пари(400-450лв) кой е най-удачния избор(може и други марки да препоръчате)!!!
А Сонитата толкова ли са лоши, че почти няма добри думи за тях тук?
Любител съм и едва ли ще имам време и мерак да задълбая на дълбоко във фотографията, но и аз се кефя на качествени снимки.

Автор: CYPER   
Дата:   03-11-05 01:13

Според мен LZ2-ойката е много по-добър избор:

Защото:

е 5 мегапиксела (5MP ми се струва минималния стандарт вече)
Има 6x Zoom
Ползва евтини карти (Мемори стиковете са скъпи [smilie23] )

Sony при тея евтините сапунерки си продават само името [smilie23]

Автор: Стоев   
Дата:   03-11-05 01:17

абе мемори картите ли определят какъв хапарат да си купиш бе [ezik] [ezik] [ezik]

CYPER, я пий една-две студени и пак пиши [ezik] [ezik] [ezik]

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

[beer] [beer] [beer]

Автор: CYPER   
Дата:   03-11-05 01:42

128 MB Secure Digital Card Apacer - 27.56лв.
128 MB Memory Stick e-Film - 104.91лв

А върви си купи Sony после - НИКОГА [smilie19]

Сонито е 470 лева, а Панасоника е 505 лева.

Sony - НИКОГА [smilie19]

Публикацията е редактирана (03-11-05 01:45)

Автор: samuil1   
Дата:   07-11-05 10:16

Искам да благодаря на всички, които не ми дадоха нито един наистина нормален отговор, който да бъде обоснован с факти.
Въпреки това ще ви кажа, че си взех Сони-то DSC-S80, а що се отнася до цените, Сайфър нещо не е в час, защото Memory Stick Pro "Memory Gate" от 256 МВ е 89лв при това оригинален на Сони, от Технополис. Както и да е, аз съм доволен от покупката си. Апаратчето е бързо, силна светкавица, отличен баланс на цветовете, доста ръчни настройки като за любител като мен, добро клипче без ограничение в дължината, е обектива не е с най-голямата светлосила, но пък е с Цайс оптика, има много добър и ярък дисплей и дори и на 3МР резолюция прави отлични снимки. Абе с други доволен съм, още не съм го пробвал на открито, но се надявам от тая работа да мога скоро да го пробвам сред природата на естествена светлина [smile]!
Имам една молба към всичи! Хора, когато ви питат за съвет, давайте обосновани отговори, като кажете защо мислите еди как си, а не се заяждайте на дребно за цени и марки, защото това е тъпо.
Благодаря за вниманието!

Автор: krassimire   
Дата:   07-11-05 10:41

E, 512МБ SD вече е 65 лв, пък ти се радвай на 256MB за 89лв.

първа  назад  1     всички  напред  последна