Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Избор на любителски фотоапарат
Автор: raq   
Дата:   28-10-05 14:59

моля, да ми помогнете при избор на любителски цифров фотоапарат. Fuji Finepix S5500 или Canon Powershot A 610? Приемам и други предложения ...Благодаря предварително :)

Отговори на това съобщение
 Re: Избор на любителски фотоапарат
Автор: brumcho   
Дата:   29-10-05 13:09

признавам си че не разбирам и съм любител то нова не ми се вижда любителски апарат :)

Автор: luboar   
Дата:   29-10-05 13:35

смело Канон[smilie24]

Автор: garry   
Дата:   29-10-05 17:21

znachi az dosta gledah komentari i snimki (v DPreview ima dosta veche) za kanona i go sravniavah s panasonic fz5 i opredeleno panasonika mi haresva poveche, ako iskash vij v tursachkata kvo se izpisa za nego.
osven tva gi sravniavah i kato cena i gledai kvo se poluchi
a610 e 652 leva v kantek + zariadno i 4 baterii- 35 leva ot VALI obshto e okolo 690lv s dds
fz5 e 800 lv kato e s vkliuchena bateria i zariadno, no BONI beshe kazal che ima otstupka ot 6% za forumci, a osven tva imashe oshte niakakva otstupka za opredelen srok ( moje i da e svurshil veche sroka)
ta stavashe duma che fz5 izliza kum 750 lv i mai e po-dobre da si go zemesh nego.

Автор: avo   
Дата:   29-10-05 20:24

Ami i az o6te se 4udya i may stignah do izvoda,4e panasonica fz5 nay- mi dopada. Az se 4udeh imzejdu nego i Fuji s5500 ili 5600.
A principno mi e 4udno moje li edin aparat kato canon a610, s takuv po razmer obektiv, da dava ka4estvo na kartinata,suizmerimo s tova na snimka ot aparat s obektiv kolkoto na fujito primerno,ili na panasonica???[smilie11]

Автор: Marillion   
Дата:   29-10-05 20:37

Цитирай:

A principno mi e 4udno moje li edin aparat kato canon a610, s takuv po razmer obektiv, da dava ka4estvo na kartinata,suizmerimo s tova na snimka ot aparat s obektiv kolkoto na fujito primerno,ili na panasonica???

В любими...

Автор: GenaDP   
Дата:   30-10-05 03:37

Ако не те бодат тея пари да ги дадеш - земи си на старо. Аз например продавам Canon A70 с калъфче, 96MB карта, ново зарядно и 4 батерии 1100mAh - 300лв.

gena@varna.net

Автор: Angel_LA   
Дата:   30-10-05 04:56

www dot dpreview dot com
ima mnogo dobra informacia
Ot lichen opit shte dobavia che "Image Stabilizer" osobeno "Optical" se okaza chudesno dopylnenie koeto naistina pravi snimkite mnogo detailni dori ot ryka s goliam zoom. Dopylneniata koito mi lipsvat sega sa CMOS 36+MPx s realen 32bit cviat ARGB i niakoi filtri [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна