Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Samsung A55W
Автор: RainBG   
Дата:   27-10-05 21:22

Решил съм да си купя този фотоапарат, затова ще помоля тези които имат подобен или тези които разбират, да кажат заслужава ли си този фотоапарат.
Приемам и предложения за друг фотоапарат, но в същия ценови диапазон....
Ще съм благодарен на всички които споделят нещо по въпроса...пък било то и спам....[smilie3]
Благодаря предварително [smile]
П.П. какво точно значи буквата W в края на модела ?

Отговори на това съобщение
 Re: Samsung A55W
Дата:   28-10-05 00:01

Е мерси все пак за многото кооментари по темата...очаквах нещо по-изчерпателно от хора които иначе се правят на големи разбирачи....но явно днес не ви се пише по въпроса....е, и утре е ден лека нощ на всички....[smilie8]

Автор: realito   
Дата:   28-10-05 11:29

Aparata si zaslujava cenata, a bukvata W-oznachava Wide t.e. 28mm. e min. fokusno razstoqnie.[smilie24]

Автор: koceto   
Дата:   28-10-05 13:45

абе май не е така. 28мм не е мин фокусно разстояние а 28мм е широк обектива в късия край.

Дата:   28-10-05 19:35

Мерси за информацията. Ще чакам все пак ако някой има такъв апарат да сподели някакви впечатления от него. Спрял съм се още на два модела един на Панасоник и един на Сони, но те са малко по скъпи. Общо взето нищо не разбирам, така че всяка препоръка ще е добре дошла. Иначе разполагам с пари между 350 - максимум до 450 лева затова разпитвам.
Ще чакам и нови мнения...дано има такива.[smile]

Автор: boni   
Дата:   28-10-05 19:42

В тая ценова категория рядко се среща 28мм(приравнено) , така че който търси апаратче с широкоъгълна оптика, може да се възползва.

Дата:   30-10-05 11:29

Широкоъгълна оптика означава, че могат да се снимат по-панорамни снимки....така ли е?

Дата:   01-11-05 00:02

Още един въпрос ако някой може да ми отговори....при снимане на видеоклип, зоом-а работи ли?

Автор: Nazarov   
Дата:   01-11-05 00:39

Препоръчвам ти Konica-Minolta Z10. Бяха по 360 лв. в Метро преди време. Единствения недостатък е, че не записва аудио (ако случайно държиш на тази функция). Трудно може да се намери по-добри финкции и качество за тези пари.

Дата:   01-11-05 01:58

Nazarov мерси за съвета. Разгледах го този апарат Z10 .... доста странна форма има :) ...Между другото снимките в твоят профил с такъв фотоапарат ли са правени?

Автор: Nazarov   
Дата:   01-11-05 13:27

> ...Между другото снимките в твоят
> профил с такъв фотоапарат ли са правени?

Да

Автор: Кирил   
Дата:   02-11-05 17:44

На актуалните модели на Samsung работеше, но мутва звука. Това е заради моторчето, което би шумяло. Това е причината при повечето P&S апарати при филмчетата зоом-а да не работи.

MPEG4 (xvid) е предимство на този апарат щом са ти важни филмчетата.RainBG написа:

> Още един въпрос ако някой може да ми отговори....при снимане на
> видеоклип, зоом-а работи ли?

Дата:   02-11-05 22:49

Кирил...мерси за отговора. За по старите модели на Самсунг бях чел, че работи, но за конкретния не можах да намеря информация. А и по принцип за този модел почти никъде не можах да намеря нещо по задълбочено като наблюдения и мнения.....затова ви губя времето тук с глупости...просто искам да чуя някакви наблюдения от хора които евентуално имат този фотоапарат [smile]
А иначе по принцип съм решил до Нова година да си купя някакъв цифров фотоапарат и все още проучвам възможностите (за съжаление нямам голям опит и за това разпитвам тук)...така, че приемам всякакви други (обосновани) предложения [smilie3].
И благодаря на хората които отделиха поне малко време за моя въпрос....[smilie24]

Автор: Кирил   
Дата:   02-11-05 23:39

Аз съм с V700, който няма zoom ПО ВРЕМЕ на филмчета. Но по-новия i5 има с муте.

Но най-лесното е - отиваш в техномаркет и ти демонстрират на място дали може или не може.

Дата:   03-11-05 19:56

Да, и това е добра идея....око да види, рука да пипне...[smilie3]

първа  назад  1     всички  напред  последна