Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 Canon 350D ili Nikon D70s
Автор: pepsi   
Дата:   27-10-05 16:35

Zdravejte,

zabolja me glavata ot mislene. Cjal den 4eta forumi i ne moga o6te da napravja izbor m/u dvete. Ako njakoj ot sobstven opit mozhe da kazhe ne6to 6te sym mu blagodaren.

10x!

Отговори на това съобщение
 Re: Canon 350D ili Nikon D70s
Автор: Георги   
Дата:   27-10-05 16:36

айде пак се изпокарахме [smilie8]

Автор: asahi   
Дата:   27-10-05 16:36

Трудно ще намериш човек, който да е имал и двата. Хич не му мисли - взимай единия и тичай напред!

Автор: vaskomil   
Дата:   27-10-05 16:47

Леле, тая тема ме кефи! Вземай CANON разбира се! Кво пък се чудиш не мога да рзбера:):)[beer] [thankyou]

Дата:   27-10-05 16:57

molja ako njakoj ima argumentirani otgovori da mi pi6e na maila. Do sega 4etoh na podobna tema kakvo e izpisano. Prostotii do gu6a!!!! Ako njamate mnenie si myl4ete. Ne me interesuva koj kakvo obi4a. Interesuva me vyz osnova na kakvi pokazateli bihte izbrali edinija ili drugija.

10x!

Автор: ocb   
Дата:   27-10-05 17:03

На мен ми писна от тая тема! Виждам я поне за 20ти път [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Аре преди да пишете си направете труда поне да потърсите малко и да проверите дали преди вас някой (по-скоро някои) не е (не са) задал(и) абс. същия въпрос ..

Автор: vaskomil   
Дата:   27-10-05 17:07

Абсплютно съм съгласен с ocb. Какво искаш да ти напишем за Nikon i Canon? Това са марки използващи високи технологии и въпрос на личен избор. Просто хвани двата апарат и който ти лепне на ръката , него вземи. Нима можеш да направиш разлика м/у две сними едната направена с CANON, а другата с Nikon. Аре стига:):)Успех![beer]

Автор: ivozafirov   
Дата:   27-10-05 17:10

Pepsi тва е се едно да пуснеш във футболен форум въпрос - Левски или ЦСКА.

И тука отборите са два Canon и Nikon, e намират се някой и друг славист или ллокомотивец ма те са за цвят[smilie3]

За мене Canon с повече лед и сламка [smilie5]

Автор: ahab   
Дата:   27-10-05 17:13

Ама никакво значение няма кое тяло ще вземеш. Важното е обективи какви имаш.

Ако нямаш обективи нито за единия нито за другия - гледай кой на дизайн по-те кефи и взимай.

Автор: Стоев   
Дата:   27-10-05 18:13

Панасоник копа отвсякъде[smilie24]

[ezik] [ezik] [ezik]

Аз снимам с Панасоник, а ТИ?[ezik]

[beer]

Автор: IDA   
Дата:   27-10-05 18:45

Ahab е прав. Обективите, цената им, достъпността им, разнообразието, това е главният критерий за избор в случая. Освен това и китовият обектив е от значение, ако за сега не възнамеряваш да си купуваш други обективи. Чувал съм, че на Никона е малко по-добър.

Автор: thor   
Дата:   27-10-05 19:24

според известното фото-списание Chasseur d'Images

Canon 350D получава 5 ***** звездички най много като най добър в сред всичките си конкуренти ..

докато Nikon D70s получава 4 **** звездички

[beer]

Автор: pejzagisto   
Дата:   27-10-05 19:55

Въпрос-подсказка: как стигна до извода, че Олимпус, Пентакс и Минолта не ти вършат работа?
Ако отговориш аргументирано на това, вероятно ще бъде лесно да намерим отговора и на първоначалния ти въпрос.

Автор: iveylooo   
Дата:   27-10-05 19:56

трябват ти две бележки на едната да пише канон на другата никон,После ги сгъваш и разбъркваш, а сетне теглиш и каквото ти се падне.
А най важното е после да се спукаш от снимане, а не да го зарежеш в стаята си и после да го продаваш тук във форума.
УСПЕХ! С най добри пожелания!

Обърни внимание на Стоев![smilie24]

Дата:   27-10-05 19:56

pisnalo ti e za6toto pove4eto pi6at gluposti ot roda na men mi haresva zhylto 6ot zhyltoto e po zhylto ot zelenoto ... i na horata ne im e jasno. Kato otvorih prednija podoben vypros topika be6e dylyg sigurno 4 metra ot koito iztyrpjah samo 2 v koito njama6e edno razumno objasnenie!

Javno trjabva da se zadavat jasni vyprosi kato: spored moj poznat i dpreview.com Nikon e po dobyr za portreti. presyzdava cveta na kozhata po to4no dokato canona e leko zasilen v 4ervenija spektyr ... izpolzvano be6e "typical canon colors" ... kakvo 6te re4e tova? ...

drug vypros: 2ta aparata sa s razli4na matrica. canona s po nova no nikona s po goljama ... kakvo otrazhenie dava tova na obraza ... digitalen 6um ....

i t.n. ...

Автор: sonar   
Дата:   27-10-05 19:58

Преди 20 дни си взех Canon 350D и съм много доволен. Не съм имал Nikon, но наистина Канона прави чудесни снимки. Това мога да те посъветвам! Успех в избора!!!!!!!!!!!!

Автор: dj_mad   
Дата:   27-10-05 20:04

Dejavu .

Дата:   27-10-05 20:05

и никон прави чудесни снимки

Дата:   27-10-05 20:06

и разни фотографи правят чудесни снимки

Дата:   27-10-05 20:29

Що вместо да четеш ревюта не идеш на някоя от сбирките и да пипнеш Канон и Никон наживо. Тази вечер в София народа се е събрал в Папараци.

Кола като си купуваш нали правиш тест-драйв? Същото е с фотощрака. Пипни ги, хората ще ти пратят файловете после - сам ще прецениш.

Ще си купиш ли кола само по реклама от списание?

Автор: aazaa   
Дата:   27-10-05 20:29

И "Вилия Ауто" прави готини снимки[beer] [beer] [shtrak]

Дата:   27-10-05 20:37

хехе ahab зависи от списанието ,ако е Chasseur dImages ,естествено ,че ще си взема фотощрак по негова препоръка ...
това списание не рекламира ,а прави тестове на каквито Фил Аски може само да завижда и това от няколко десетки години насам ... всичко за което дава мнение това списание е тествано по 1001 начинa ..хах навремето тестваха щраканията на фотоапаратите докато фотощрака се скапе ..във всяко издание има притурка с тествани обективи , не е безплатен сайт по интернет ,а и списанието се слави с безпристрастност [smilie24]

[beer]

Публикацията е редактирана (27-10-05 20:43)

Дата:   27-10-05 20:50

мдааам ето му и сайта ,който разбира френски да си се разходи из него ...[smilie24]

http://www2.photim.com/info/Sommaire.php

има си и форум с няколко раздела ....[smilie24]

[beer]

Дата:   27-10-05 21:17

Aaaa - Tхoр-e. Имам географско предимство :)

Мамя го да иде в папараци щото там главно Никонианци са се събрали. Като му наврат няколко черни Д70 в ръцете и е готов [smilie18]

Само Пинко ще влачи 20Д ама той е разсеян и понякога го забраая.

Автор: anastassiu   
Дата:   27-10-05 22:32

pepsi не ходи в Папарци! Ще ти навират черни D70............. [smilie18] [smilie18] [smilie18]

ahab, сори човече, не се сдържах! [beer]

първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна