Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Zenit Konsomativi
Автор: SPOLL   
Дата:   14-06-04 21:38

Ei hora kade se prodavat foto konsomativi za zenit stari i vtora opotreba.Anqkoi ako prodava svetlomer da seobadi pls i 10x.

Отговори на това съобщение
 Re: Zenit Konsomativi
Автор: asahi   
Дата:   15-06-04 13:35

Консомативите за Зенит се наричат фотофилми и се продават навсякъде. Има ги черно-бели и цветни. Старите не ти ги препоръчвам, а втора употреба няма, защото са за еднократно ползване. Ако имаш нужда от някакви аксесоари кажи какво по-конкретно търсиш - презрамка, капачка за обектива, статив, светкавица?
Относно светломера - използвай онова старо фотографско правило: В слънчев ден, между 10 и 15 часа през лятото на филм с чувствителност 100 снимай на 125/11 или производните. Ако си на плажа може и 250/11 да сложиш. Няма да сгрешиш с повече от 2 стопа, а за твоите снимки това няма да е фатално за сега. През времето, когато горните условия не са изпълнени чети книжки по фотография [smilie3]

Гггггггрешка!
Автор: GenaDP   
Дата:   15-06-04 13:41

Не 11, а 16

Дата:   15-06-04 13:47

Еее, няма да снимаме диапозитиви. И да го препече малко негативния филм ще го поеме.
Абе, Гена, да не сте си белосали плажовете покрай Варна?[smilie21]

Тц.
Дата:   15-06-04 13:50

Като наливаш акъл, поне наливай правилно. Правилото гласи - бленда 16 и скорост 1/х, където х е чувствителността на филма в ISO

Апропо...
Дата:   15-06-04 13:50

...в 5ък ще съм в Сф. - при теб има ли нещо интересно?

Дата:   15-06-04 13:52

Ти дай на човека оферта за кОнсОмативи за Зенит. Сигурен съм, че имаш на тавана.

Дата:   15-06-04 14:01

Ми имам...

- батерийка за светломера, 2ра употреба, най-вероятно протекла;
- празна касетка от филм ОрВо;
- няколко стари диапозитивни филма Агфа...

е, имам и филми 2-ра употреба - може с тях да се упражнява в зареждането на апарата :)

Кво друго го вълнува?

Дата:   15-06-04 14:05

Аз пък в петък съм в Пловдив. Гуру, готви се да ядем мега салати!

Който е в София да уреди тържественото посрещане. Традицията повелява.[beer]

Re: Апропо...
Автор: pinko   
Дата:   15-06-04 14:06

Гена, кога идваш в петък, ще те посрещнем хехе, аре да се видим, да потоворим за туй-онуй, студийно осветление, стативи, таквиз работи[beer] [beer] [beer]

5ък
Дата:   15-06-04 14:12

...целия ден съм в Сф., пристигам сутринта с трена, и до 19:00 нейде ще обикалям, после съм на концерт. Който иска - да звънка, и ще се уговорим за свиждане - 0888535521

Автор: junior   
Дата:   16-06-04 00:21

Опа сме, Генаааа... (а от празни касетки за орво аз мога да се възползвам, вместо да ги хвърляш на боклука...[smile] )

Автор: snooper   
Дата:   16-06-04 00:36

Asahi, az v sabota vecher shte sam na gosti na plovdivchanite - ti samo v petak li shte si tam ?[beer]

Дата:   16-06-04 11:22

Снупър, само в петък през деня съм там, по работа.

Автор: lubo_fan   
Дата:   16-06-04 12:59

Здрасти на всички!

И тъй: по темата

консумативи могат да се намерят на:

ул."Аксаков" -не зная номер- преди зала БЪЛГАРИЯ - свиваш от "Раковски" вдясно /ако идвяш от Рускатацърква/ и там има два или три входа, където има табела за поправка на нови и стари апарати, услуги. Там се и продават. Стига да има, разбира се! Ползвал съм услугите на това ателие.

Второт място е ул. "СЕРДИКА", ако не се лъжа - тръгваш от минералните чешми /новите/ на банята при халите, към Дом на Киното и след като го подминеш, първата пряка е СЕРДИКА и тръгваш вляво. След 20-30 м кооперазията отдясно има едно ателие.

Третото място - тръгваш от ОПерата по "Дондуков" към ЦУМ по левия тротоар. След като пресечеш на светофара, вървиш, пресичаш една пряка, продължаваш и вляво виждаш магазин, където се ремонтират телевизори и прочее. До него има вход с табела за фотоателие.

Понеже в едно от съобщенията във форума някой спомена за капачки за обективи - за моята стара "ПРактика" си куих чисто нов, производство на hAMA /написано е на латиница/, които се продават в Халите, на втория етаж. Цената бе около 6 лв.

Това е!

Лек ден на всички и дано поне на някого съм помогнал!
Чао

Автор: SPOLL   
Дата:   17-06-04 11:34

Deba kav sam zaluhan imah v predvit aksesoari!

първа  назад  1     всички  напред  последна