Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 До всички участници в "От българия с любов". ВАЖНО!
Автор: J0R0   
Дата:   23-10-05 22:21

В петък имахме среща с нашите приятели и партньори от сп. "Одисей".
На срещата се договорихме за следното - след приключването на конкурса вместо изложба да се направи един луксозен албум с най-добрите фотографии от конкурса.
Изложбата е нещо, което минава и заминава, а един такъв албум ще остави по-трайна следа.

"Одисей" приеха, че след като ние осигуряваме наградата и организираме конкурса, е справедливо те да финансират изцяло това издание. За което им благодарим.

Изданието ще е скъпо, като изработка.
Ще се продава на цени близки или по-ниски от производствените. Инвестицията е много рискова и ние се възхищаваме на родолюбието на ръководството на списанието, което поема този финансов риск за да има един наистина представителен албум за България. С вашите снимки.

Селекцията на снимките, които ще влязат в този албум ще бъде много внимателна и няма да има отношение към точките в конкурсните галерии.

Файловете, които ще бъдат отпечатани ще трябва да са с перфектно качество. Те ще бъдат избрани от екипа на Фото Форум и екипа на списанието.

Избраните автори ще трябва да ни изпратят файловете си на диск, придружени с декларация (която ще стандартизираме и ще си изтеглите от тук), че те са авторите и че предоставят снимката си, участвала в конкурса на Фото Форум и "Одисей" за отпечатване в каталога "От България с любов", като няма да имат финансови претенции към сп. "Одисей".
Авторите, чиито снимки ще бъдат избрани за отпечатване в каталога ще получат безплатно по една бройка от луксозното издание.

Това е то.
Очаквайте първоначалната селекция на снимките.
Понеже ще гледаме снимките в резолюцията, в която са публикувани тук, няма как да преценим качествата им за печат. Ще ги подбираме първо по естетически показатели.
Ще поискаме повече снимки, отколкото ще бъдат публикувани.
След като ги получим, ще отпаднат тези, които нямат необходимата резолюция за печат в големи размери.

Отговори на това съобщение
 Re: До всички участници в "От българия с любов". ВАЖНО!
Автор: ecobo   
Дата:   23-10-05 22:45

Моите са все в голяма резолюция [smilie18]

Автор: kolov   
Дата:   23-10-05 22:52

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: sP   
Дата:   23-10-05 23:01

супер [smilie24]

Автор: doktora   
Дата:   23-10-05 23:03

Ами,добре са решили Одисей.Дано подборът да е качествен,а на вас ще е трудно да отсеете,защото добрите снимки са доста.Успех![smilie24]

Автор: Стоев   
Дата:   24-10-05 02:51

вместо изложба дето да се подзяпат безплатно снимки на Заслужили и Наградени Форумци у Конкурса - албум със снимките..... Изданието ще е скъпо, като изработка.Ще се продава на цени близки или по-ниски от производствените

Изложба няма ли да има, дето да може да си купи който и ако поиска Албума от изложбата?

Автор: Стоев   
Дата:   24-10-05 02:59

Бих си купил такова Албумче, че все съм извън БГ и не мога да да уцеля Излагане, ама нещо гнило ми звучи, вместо Безплатна Изложба - платена книжка....[smilie8]

Re: До всички участници в
Автор: boni   
Дата:   24-10-05 03:07

Кое е гнилото бе Стоев ? Хората се захващат и рискуват да реализират един чудесен проект, който ние никога не бихме се решили да направим без тях,защото е твърде скъп и рисков от финансова гледна точка. Ще издадем албума за 3-ти март ,националния празник на България.
Все ще се намери някой да мрънка, знаех си аз много добре, каквото и да се направи - все същото.Май по-добре нищо да не се прави.

Автор: Mick   
Дата:   24-10-05 08:36

А бе хора..идеята е супер яка [smilie24]
да не говорим че отдавна 'зрееше' и бе обсъждана ..и ето че сега дойде момента да се появи на бял свят... особено пък тези четири раздела - "От България с любов"
............
бони, Стоев -айде [beer] [beer] хора!!
то недоволните -винаги ще се появят ,ама кой ги слуша бе.. ???[smilie8]
и аз не бях доволен за "Видове" да е сайт в сайта...вместо равноправна галерия примерно...ама кой го е еня [smilie5] [smilie18] [smilie18]

аре -> [beer]

Автор: plamenp   
Дата:   24-10-05 09:03

Преди време бях пуснал една тема "От нас идеите - от вас бензина" и...
бях оплют отвсякъде.
Сега съм много доволен, че всъщност идеята ми не е била толкова ялова.
Желая успех на начинанието.
Очаквам с нетърпение изданието!

Автор: ring   
Дата:   24-10-05 09:27

Чудесна идея!!! Наистина! Подкрепям с две ръце, два крака, и квото там..... [smilie18] [beer] [shtrak]

Автор: Frida   
Дата:   24-10-05 11:12

[smilie24] [smilie24]

Автор: Стефан   
Дата:   24-10-05 11:23

Много е хубаво, че са се навили да го направят [smilie24] Би могло да стане нещо уникално и супер ценно [smilie24] [smilie24] [smilie24]
Колко снимки смятате, че ще успеете да включите? Защото колкото повече има, толкова по-ценен ще е албума, но пък трябва да се внимава и да не стане толкова скъп, че да е непродаваем. Пък гледам че се е събрал доста материал, макар да бях на моменти малко скептичен като гледах как се развива (това че основно беше през лятото доста намали интереса към него и качеството му, но няма как).

Автор: almEra   
Дата:   24-10-05 11:26

Автор: masteral   
Дата:   24-10-05 11:39

Автор: sounder   
Дата:   24-10-05 11:56

ще си го купя [smilie24] Чакам го[smilie24] УСПЕХ с това чудесно начинание [beer] [shtrak]

Автор: Avi   
Дата:   24-10-05 12:13

аз ще си го купя.

Автор: Gen   
Дата:   24-10-05 12:35

[smilie24] Идеята е супер!

Но като ще е албум за България предлагам да не са само снимки от Конкурса, а да се добавят и други. Визирам себе си, но съм сигурен че и при много други е така: пуснах няколко снимки за конкурса, но те далеч не бяха най-доброто, което имам по простата причина, че вече съм ги ползвал в профила ми. Ако идеята ми се приема може да се организира един бърз раздел където всеки да предложи нещата които мисли че стават за такъв албум, а пък организаторите ще си избират каквото преценят. Разбира се снимките от конкурса "От българия с любов" трябва да са с предимство.

Идеята е с общи усилия да дадем най-доброто което имаме.

Публикацията е редактирана (24-10-05 13:16)

Автор: Zedrules   
Дата:   24-10-05 13:47

Браво за идеята! Съгласен съм обаче с Gen за това, че ако ще се прави такъв албум за България, би било желателно да се подберат най-добрите снимки и от други раздели (Пейзаж, Природа, Архитектура...). Разбира се, процеса на подборката ще се усложни значително (и вероятно ще изисква по-големи количества бира), но според мен усилието си струва - в крайна сметка и в другите раздели се намират великолепни снимки от страната ни.

Желая успех на начинанието!!! [beer]

Автор: i_viper   
Дата:   24-10-05 14:08

Страхотна идея.

Съгласен съм с Gen[smilie24]. Мисля че ще стане по-добър албум ако не се ползват само снимки от конкурса.

Автор: ejko   
Дата:   24-10-05 14:13

И аз ще си го купя!!! Идеята е добра, а и за авторите е много по-добре...!!! А нали и това е важно! Аз бих предпочел снимка в хубава книжка отколкото нещо мимолетно като изложба!!!![smilie24] [smilie24] [smilie24]

Публикацията е редактирана (24-10-05 14:36)

Автор: Flaber   
Дата:   24-10-05 14:55

strahotna ideq!saglasen s Gen..[smilie5]
6te 4akam da izleze za da si go kupq![smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: IDA   
Дата:   26-10-05 11:02

Аз също напълно подкрепям идеята. Наистина, един такъв албум е нещо трайно и изключително полезно за България, особено в труден момент като този, преди присъединяването в ЕС, когато изграждането на един реалистичен образ на страната ни сред европейците е от ключово значение. Това е и чудесен шанс за нас, участниците в този форум, да допринесем за това и по този начин да помогнем на страната си. Мисля, че предложението на Gen заслужава особено внимание, ако наистина намерението е да се включи най-доброто от България.

Поздравявам организаторите и им пожелавам успех!

Автор: El_Fuego   
Дата:   26-10-05 15:32

И аз ще си купя един.
https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gif

Автор: gorbi   
Дата:   26-10-05 15:35

[smilie24]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна