Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 скука всред 3000 човека:)
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   10-06-04 15:09

Сега се връщам, пускам си ПС-то и какво!?
10 софиянци мислят за бирата довечера или европейското.
Реформаторите млъкнали, щото е безполезно.
Пловдивската агитка явно умува кое свое ново арт-величие да промоцира довечера във форума /а не само в албума и коментарите/ и дали позитивната художествено-романтична или юзеронастъпателна реклама е по-добрата.
Последното препромоцирано такова пък унило изпуска пара.
Търновци пускат стари снимки, щото няма интрига.
Варненци вероятно дегустират плажа.
В албума...:)))) мир и приятелство между народите и класите, стигащо до консенсус, че сметище добре би стояло и в центъра на столицата. Няма кои и да наругае макрото като хората, или да покаже що е макро на домат,или насилието /докато си пуска такава снимка/.
Във форума се продават нещо само никони и сапунерки, пък критикарите не им се влиза в изтощителна битка с клуб Никон, или човека - Никон.
Кометите и Венера не предизвикват романтични пориви и интелектуални дискусии всред артовете.
Концепруализма, алтернативните процеси и пинхола явно са в творческа оперативка.
ФО и Одисей са между броевете точно.
Страстите около конкурса също утихнали, щото фаворитите са си се откъснали. Ментетата и фантомите колкото и да са тъпи и елементарни - и те разбрали, че няма смисъл да се хабят.
Прогноза за довечера - тихо и напоително. Утре - денят започва със снимки от снощи, и градивни есета на Джуниор, и презентация на новия апарат ...на Пинко или подобно.
Петък - единствената сигурна интрига ще е, ако има някъде нещо през уикенда, или кои къде ще ходи.

Отговори на това съобщение
 Re: скука всред 3000 човека:)
Автор: Nikolai   
Дата:   10-06-04 15:13

Много ме изкефи бюлетинчето, ежедневно ли ще го пускаш или само в Четвъртък ...?

Автор: Георги   
Дата:   10-06-04 15:16

пълна скука, а морето ще го погледнем надвечер през визьорите :-)

и аз бих се изфукал за новия си апарат ама ще ми се смеете, затова ще замълча [smilie24] [smilie24] [beer]

Автор: emmmo   
Дата:   10-06-04 15:17

Хубаво бюлетинче, Моби, ама ей сега ще се появи твоя приятел и ще съжалиш за скуката!

Дата:   10-06-04 15:19

Гената снима по курортите, и вечерта ще е прекалено уморен от снимането на гозби за да се карат днес :)

па знае ли човек [smilie5]

Дата:   10-06-04 15:21

Гената ли, тои напоследък е сбрал 100-ина точки с два чорапогащника и 1 нов ник, и му се доблазни да става творец...та си трае, че не е много точкосъбиращо да плямпа точно сега /но вече ще се обади де/.

Автор: J0R0   
Дата:   10-06-04 15:34

Утре ще има интрига.
Ще бъде открита изложбата на Фогографска академия. Ще се раздават награди и медали. Ще има какво да се види и в НДК.

А след 15-ина дни ще се реди и нашата изложба, пак там.
Не е като състезание, но моментът е приятен.
Хубаво и спокойно е да видиш наредена добра фотография по паната, весели и усмихнати хора да си гледат нещата, на хартия всичко е по-различно.
Накрая да пием по едно за здравето на спонсорите...
Нема лошо!

Това е като спускане с велосипед, след като си набрал височина.
Не може все да натискаме педалите.
[beer]

Автор: simon   
Дата:   10-06-04 15:37

Моби, развесели ме здраво!Поемаш ли ангажимента за седмичен бюлетин?[smilie24]

Дата:   10-06-04 15:38

https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley20.gif
е-хе, утре ли? Мислех да давам снимки, пък то вече изложбата направили. Докато се наканя. Нищо, догодина. https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley20.gifhttps://photo-forum.net/forum/smileys/smiley25.gif
Къде в НДК ще се излагат!?:)

Автор: J0R0   
Дата:   10-06-04 15:41

Полуетаж - Запад
Ела, поне да гледаш нашите, от познатите ще има снимки на Емммо, Бликса, Лукчето, Иван Коловос...
И друг път хвърляй по едно око и на новините, там пише кое кога и как...

Дата:   10-06-04 15:48

news - Жоро,. Знам, четох ги, но съм си флегма. Мерси.https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gif
А иначе изложби рядко пропускам, особено когато седят поне седмица-две:)
simon - хе, идват жеги и отпуски. Тои и Слави сигурно ще спре шоуто, ти бюлетин..:)

Автор: asahi   
Дата:   10-06-04 15:49

Тъй, тъй, никой не чете новините. Дали пък да не изкарате нещо мигащо на страницата на форума и докато не го кликнеш да не спира да мига. HOT NEWS, например? Айде тема за размисъл от мен.

Автор: TeoPetz   
Дата:   10-06-04 15:50

Пък аз си мислех че фотографите трябва да снимат по-вече от колкото да висят по компютрите и да се надлъгват на кой колко му е добър апарата и прочие. Моби, мисли че всички са на пленер или са в студиото... някои може и да копират на тъмно [smilie3]

Автор: PolarBear   
Дата:   10-06-04 15:52

Я виж ти, и скуката била интересна. Добър бюлетин, Моби. Ама май и ти се респектира от фукнята като официална политика на сайта, гледам в заглавието някакви 3000 души (ама живи или мъртви, не казваш :)).

Георги, като ще снимаш пак вечерни кадри струваше ли си зора да сменяш ника? ;) Похвали се с новата играчка, нал' знаеш, това винаги разнася скуката...

И аз да се "похваля" - от вчера имам нов апарат - същия като стария, но него Канон си го прибраха обратно. Правеше две тъмни кръгли петънца със светли рефлекси до тях, показвах ги преди време в Баба Яга, чистеха се в шопа с хилиг бръш-а за секунда но...работата се оказа дебела и за 10 мин. просто извадиха нов. Да не вярваш. Та: гледайте внимателно състоянието на сензора като купувате, не се надявайте че всичко е малка прашинка дето лесно ще се почисти и най-вече - гледайте внимателно гаранционните условия. На мен засега ми се размина, дано не изгърми някой друг.

Автор: pinko   
Дата:   10-06-04 15:54

Така си е, TeoPetz, снимам, сканирам, отбивам се тук само за по една цигара време, явно Моби скучае, слободен човек е той, явно му липсват задявките с Гената, ама кво да се прави...

Ха!
Автор: GenaDP   
Дата:   10-06-04 15:57

Свърших аз и със снимането, и с плюскането на заснетото...

А г-н Майора наистина ли смята, че статусът му на доайен в буболечкоснимането е застрашен от мойта пчеличка, та тъй завистливо говори за точките, дето съм събрал? Споко бре, фуражке - аз ще почна да снимам арт като се пенсионирам, или като намеря някой, дето да плаща за подобни неща.

Автор: pinko   
Дата:   10-06-04 16:00

Гледай ти, къв съм заплес, не се похвалих, имам си ново обективче от вчера - Sigma 28/1,8 II Aspherical, с кропфактора става 44мм, сега го тествам, доста е остър на 1,8, над 2,5 е резачка, мисля да го ползвам като стандартен бърз обектив, на 3200 и 1,8 не ти трябва светкавица[smilie7] [smilie7]

Дата:   10-06-04 16:10

pinko , GenaDP , ха, снимачите колко бързо се строиха.Явно сателитна връзка имат с лаптопите и снимачната площадка.
Пчеличката ти е надувна, господине. А по пейките с пенсиите ще снимаш доста арт, убеден съм, ама осигуряваш ли се, за да не вадиш некоя скина?
Аз пък днес заснех и доста "арт" между другото, докато бях между комини и пушеци, колекционирам си арт, кво да се прави, нищо, че не го продавам:))

Автор: Krassy_office   
Дата:   10-06-04 16:41

[smilie7]

Дата:   10-06-04 16:44

Моби какво стана с общата ни регистрация? :-) Ще праим ли партиен ник където да слагаме шареничкото, което радва в сивото ежедневие, или? :)))

Хъм...
Автор: GenaDP   
Дата:   10-06-04 17:02

Наш'то dick-че се е озлобило нещо, фърга жлъч околовръст... Поради що ли? Да нямаш глисти бре, майоре, или просто те засърбяха хемороидите?

Ти мен не ме мисли, аз съм си накупил достатъчно апарати - като почне да не ми стигат парите, ще има кво да продавам. И не надничай толкоз в чуждите панички, мисли повече за своята копанка - че ако разчиташ на държавната пенсийка, може и за скина да не ти стигнат...

първа  назад  1     всички  напред  последна