Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Предложение за конкурс
Автор: Nooky   
Дата:   07-10-05 18:26

Здравейте,
до преди малко бях на "Вечер на поезията" която се организира всеки месец в нашия град. Доста интересни стихове и разкази бяха изчетене там. Много ми харесаха някой особено и могат да се направят интересни кадри по стихотворение или разказ на именут български или чуздестранен автор или не чак токова прочут. Та имам предложение както беше със снимка по песен да се направи и една категория-конкурс снимка по стих или разкъз.
Мисля че ще е хубаво па за награди незнам може би първите 5 или 10 най-добри творби авторите им да получат поущтрение от админите като им дадът карти-зелена, жълта и другите не ги знам, с който да могат авторите като гласуват за някоя снимка тя да влиза в рейтинг Б.Това е само предложение за наградите.
Но много бих се радвал ако се осъществи такъв конкур и дай боже на следващата Фото ваканция да се изложат най-хубавите фотографии.
Дано това ми предложение се хареса и от админите.

Публикацията е редактирана (07-10-05 18:49)

Отговори на това съобщение
 Re: Предложение за конкурс
Автор: Стоев   
Дата:   07-10-05 19:44

Нуки,
дай малко фотки от събитието де [ezik] [shtrak] [beer]

А неминуему Админите ще раздадът жълто/зелени/червени карти на заслужилите, ако стане идеята конкурс снимка по фотка, фотка по снимка....баси убърках се нещо [smilie11]
Нейсе по петъците прощават с половин осмивка[smilie5]

[beer] [beer] [beer]

Автор: pepi   
Дата:   07-10-05 20:01

Ne begai ot ychiliste za da slushash stihove,basi!

Дата:   07-10-05 20:08

Какво училище какви 5лв :)
Стоев не те разбрах много ама едеята ми е за конкурс па за награди който каквото предложи е добро дошло.

Автор: pepi   
Дата:   07-10-05 20:10

E az za tva de,shtotone razbirash-ne begai ot uchilishte!

Автор: AMAZER   
Дата:   07-10-05 20:31

[smilie24] [smilie24] [smilie24] найс айдия [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   07-10-05 20:34

pepi на какъв ми се правиш?

Автор: Стоев   
Дата:   07-10-05 20:41

баси и простака, дето съм, отивам да се срамувам у ъгъла, преди да са ме баннали и пратили у "онази страна" на сайта [smilie2]

Публикацията е редактирана (08-10-05 08:55)

първа  назад  1     всички  напред  последна